Press "Enter" to skip to content

Saudiska wahabiterna har sålt sin själ till Israel

Inte nog med att wahabiterna sprider sitt gift i världen, inte nog att wahabiterna skickar pengar så att muslimer blir mördade av deras bomber, attacker och irrläror, nej nu planerar wahabiterna i Saudiarabien att tillåta Israel, den stora fienden till islam och muslimerna, att få tillstånd att flyga över saudiskt luftrum.

För att Israel ska kunna nå Iran, behöver de flyga över saudiskt territorium, något som hade kunnat få Saudiarabiens försvar att sätta igång, nu har man planera på att stänga av detta skydd och lita på sionisternas svekfulla armé för att dessa ska få angripa muslimerna i Iran, muslimskt blod kommer flyta, ett nytt krig kommer startas, men allt det spelar ingen roll – Saudiarabiens mästare har bestämt att de ska foga sig och det gör de gladeligen.

Den största faran mot USAs och Israels intressen är Iran, en stat som nu hotas av USAs embargo och Israels angrepp. Samtidigt skickar Saudiarabien pengar till terrorister på irakisk och iransk territorium, hatet mot shiiterna i världen har lett till att Saudiarabien inte längre döljer sitt samarbete med sionisterna i Tel Aviv.

Medan Iran stödjer och hjälper sunniterna i Palestina och andra länder i Mellanöstern, så väljer Saudiarabien att bekämpa desamma. Må Allah förbanna wahabiterna/salafiterna, de som med sina pengar stött terrorismen som mördat miljoner..

‘Saudis to allow airspace for Iran war’.

32 Comments

 1. Imam Mahdi
  Imam Mahdi 13 juni 2010

  Är någon överaskad!
  Inte jag, när man träffar en sunnit skall man vara på vakt för han kan lika gärna vara en wahhabist eller smygsionist,
  och här kommer ironin, dom (wahhabisterna) kallar shiiter för en judisk sekt!!!, vad är detta?
  En fråga jag vill ha svar:
  Wahhabister svara?

 2. Aba Uthman
  Aba Uthman 13 juni 2010

  Bani Sahyon och Bani Safyon, Judarna och Shiismen…Sammarbeten och kärlek, hatet mot sunniter som inte tillåter en enda sunni moske i Tehran fast det bor ca en miljon sunniter där, judarna lever fritt och har sina tempel…http://www.dn.se/nyheter/varlden/judarna-lever-fredat-i-iran-1.335625
  Den störtsa befolkning av Judar utanför Israel finns i Iran.

  Israel samarbetar med Iran genom tredje hand till summor som närmar sig 300 miljoner dollar.

  Vad gjorde Iran i tre arabiska krigen mot Israel??? Vad gjorde Iran under Irak kriget? Vem erkännde israel som stat 1974???
  När araberna boykottade Israel på 70-talet så hjälpte Iran Israel genom att förse dom med olja. Fakta är att Iran var det första muslimska landet som upprättade diplomastiska relationer med Israel. Vem hjälpte USA till att invandera Afghanistan

  Video ett på arabsika från Al Jaziira
  http://www.youtube.com/watch?v=yyKE00qMGdI&feature=related

  Två
  http://www.youtube.com/watch?v=DZiTPnOUBBw&feature=related

  Tre
  http://www.youtube.com/watch?v=sp7byu8pSVI&feature=related

  Judarna berättar själva att de löever i perfekt harmoni i det land som hotar att utplåna israel och judarna
  http://www.youtube.com/watch?v=5kq3i_y_By8

  http://www.youtube.com/watch?v=rjSQWxETUbg&feature=related

  Shia muslimer som varit med i det iranska försvaret i 13 år erkänner vad som egentligen ligger bakom irans planering
  http://www.youtube.com/watch?v=eY5XasFAF2Q&feature=related

  En shia lärd ewränner att hotet från Iran är större än det hot från Isreal
  http://www.youtube.com/watch?v=zzWFUTtdX3M&feature=related

  Invationen av Afghanistan
  http://www.youtube.com/watch?v=eIq4n7-jQsM

  Vem är det största hotet??? Bedöm själva

 3. Darius
  Darius 13 juni 2010

  jag visste inte ens att wahabiterna hade en själ! man lär sig något nytt varje dag!

 4. z
  z 13 juni 2010

  abu uthman : vad trevligt att du har tagit dig tid att rada upp lite fakta. Utan att vara någon expert ser jag hur vinklade dina fakta är. 1:Turkiet var det första muslimska landet som erkände israel. 2: allt det som du skrev om iran var ju innan revulotionen, alltså på tiden få sunni shahen av iran var vid makt. När shia tog över slängde de ut israeliska ambassaden & cut all diplomatic relations with israel + ersätte med en palestinsk ambassad. Frågan är varför jordanien & egypten har erkänt staten israel + har väldigt goda relationer. Okej fine, egypten är en sekulär stat med ett sekulärt parti. Men jordanska kungariket då? Dem är ju Hashemiter och allt, vad är deras ursäkt? & hjälpte USA att invadera Afghanistan? Du måste skämta! Dem ville åt Al Qaida, som inte bara är en fiende till muslimerna men också USAs förlängda arm. Och vad är det för fel med att de har judar i landet? Vi har inget emot judar bara zionister, hoppas du förstår skillnaden. Muslimer och judar har levt i fred, i flera århundraden, och vi tänker inte sluta med det. Och när du ändå tar upp det där med sunni moskéer, kan en shia moské upprättas i Saudi Arabien?

  Sen är jag som arab, vars mamma kommer från Golan och vars halva släktingar är palestinier , väldigt tacksam för Irans & hizbollahs hjälp.

 5. z
  z 13 juni 2010

  Glömde skriva det jag egentligen tänkte skriva :). Inte för att jag är ett fan av Saudi Arabien, Bahlool, men tydligen har sådana rykten gått & artiklar skrivits 5-6 gånger i 5-6. Så nu vet jag inte riktigt om det där stämmer eller inte… Men det viktigaste är att vi inte går i överstyr & sprider hatet mellan sunniter &shiiter, vi måste bli enade!!!! Det är det absolut viktigaste!!!

 6. Bahlool
  Bahlool 14 juni 2010

  inget hat mot sunniter, men hat mot wahabiter det har jag 😛 jag tål inte skit och de är skit 😉

 7. Darius
  Darius 14 juni 2010

  Z

  Man måste börja någonstans, jag ser hellre en enad mänsklighet mer än något annat! Men självfallet att en enighet i den muslimska världen måste hända nu, för att världen börjar förfölja muslimer i stor skala nu! Det börjar alltid litet innan det blir stort. Nu Nederländerna, men sen då? Stannar hotet mot religionsfriheten där eller sprider dessa djävular sig?

 8. Aba Uthman
  Aba Uthman 14 juni 2010

  Z…Allt detta jag skrev om var inna revulotuionen sa du…så de som styrde då var korupta Israel älskare eller???
  Alla vet vilken roll Jordanien och Egypten haft och inger förnekar det heller. Ingen skriver inlägg om att man “sålt sin själ till Israel”.
  Dom ville åt Al Qaida, så det var rätt att gå in och hjälpa dom som krigar för islam och nu menar jag inte att Al Qaida och gänget är någon bra grupp men de försvarade sitt land medans Iran samarbetade me USA för att ta sig in i ett Muslimskt land.

  Man kan leva i fred och harmoni med judaran men inte med sunniterna??? Ni kan bygga ett palats för Abu Loloa som mördade Omar men inte tillåta en enda sunni moske…http://www.youtube.com/watch?v=xPx_zaBvuXM&feature=player_embedded

  Väldigt tacksam för Iranoch HizboAllah??? För vad??? VAd gjorde dom när människor slaktades i Gaza??? “Vi ska utplåna Israel” Inte en enda raket…En video som kanske intresserar er är den före detta första mannen i Hizballah som säger att de endast finns för att försvara Israels gränser: http://www.youtube.com/watch?v=Ya9X00oYlxY

  Postar denna video igen där en shia lärd säger att Iran är ett större hot än Israel: http://www.youtube.com/watch?v=zzWFUTtdX3M

  Du som säger att dina släktingar finns i Palestina, fråga dom vad HizbAlah(Harakt Amal) gjorde…sen får du gärna återkomma. Jag är Palastinier själv min vän och läs historien om vad som skedde av denna grupp.

 9. Bahlool
  Bahlool 14 juni 2010

  ahhhh där kom det..han är palestinier..hahahahhahaha..det räcker för mig 😛
  Gå kyss Saddams häck istället, han lurade er bra..medan Khomeini införde Al Quds dagen, så krigade han mot muslimer..faleztizis, det mest hatade arabiska folket för att de vänder kappan efter vinden 😉 De enda som verkligen skyddat och hjälpt dem är shiiterna..Eller har du glömt Hizbollahs provokation av Israel 2006, de vapnen som används kommer inte från dina wahabitiska mästare, utan från Iran..hela världen hatar Iran för att de står emot Israel..du är så patetisk att det är skrämmande..suck

 10. Aba Uthman
  Aba Uthman 14 juni 2010

  Nu kom hatet fram menar du, man hatar en människa för att han är kafir inte för nationalitet men det visar bara hur falska ni är.
  Hizbollahs peovokation 2006??? Vad gjorde dom för Palestina, nämn en sak…De som hatare Iran är ignoranta männiaskor som tror på minsta lilla sak sommsägs i media.

  Ni hatar Saddam för att han hade er i koppel och när han blev mördad av Rawafidh som skrek Muqtada, Muqtada så kom er sanna sida fram. Säg mig en sak…USA hittade Saddam men han blev hängd av shia muslimer…Hur kommer det sig+ Jo sammarbeten mellan er och USA. Förrädare, ni sålde ert land och er heder

 11. Imam Mahdi
  Imam Mahdi 14 juni 2010

  Aba Uthman,
  Iran har drygt 7-8 procent sunniter, denna grupp minskar hela tiden, någon miljon sunniter finns det inte i teheran, troligen 500000-800000,skälet till att det inte finns någon sunnimoske är av byråkratiska skäl, annars hade det funnits, ayatollorna har inget emot en sunnimoske så länge dom inte lär ut wahhabism.

 12. Imam Mahdi
  Imam Mahdi 14 juni 2010

  Bahlool, apropå saddy, Nrk visar en serie om psykfallet saddam, det måste vara dåligt med pengar i statstelevision i norge.

 13. Aba Uthman
  Aba Uthman 14 juni 2010

  Här ser ni hur lågt ni sjunkit…

  http://www.youtube.com/watch?v=dOIwl5G9lRo&feature=related

  Har ni ingen själv respekt???

  Istället för att försvara muslimer så samarbetar med kuffar för att döda sunniter
  http://www.youtube.com/watch?v=s7tRCEvD4Yc
  http://www.youtube.com/watch?v=ASuhohDug_4
  http://www.youtube.com/watch?v=nIvJxM5SL3k

  Vem är det egentligen som dödar oskyldiga??? Ni har väl hört talas om Abdel Al Aziz Al Hakeem… Han ledde en hel arme med uppdrag att döda sunniter, de stoppas vid gräns kontroller och får frågan om vad de heter, svarar de Omar, Utman mm så dödas de. Sunnitska kvinnor som våldtas av dessa sjuka människor, la hawla wa la gua illa billah, Må Allah förbanna dom.

  Se alla delar så förstår ni vad som händer…
  http://www.youtube.com/watch?v=SqrESduyTNg
  http://www.youtube.com/watch?v=wmrHP0gYW0c
  http://www.youtube.com/watch?v=hgqJJ8NECYM
  http://www.youtube.com/watch?v=W2TZhQcsEtQ

  Det går så långt att era lärda uppmanar till att döda sunniter
  http://www.youtube.com/watch?v=6O6SzMB4Smg

  Suck va

 14. Bashar
  Bashar 14 juni 2010

  Jag som sunnit och palestinie vill säga min mening. Jag håller INTE med Aba Uthman alls.
  Vad har Hizbollah gjort för palestinierna?
  Jag kan nog inte räkna upp allt, men här kommer några exempel.
  – Befriat många palestinska fångar i Israel. När gjorde någon annan det sist?
  – Smugglat vapen till Hamas.
  – Stått medialt vid deras sida, till skillnad från Saudi, Egypten, Jordanien o.s.v.

  Jag är väldigt ledsen över krigen i Libanon, men det mesta säger att det var VI palestinier som inte skötte det hela bra. Hizbollah har dock ALDRIG krigat med palestinier, annars ber jag dig om bevis. Säg inte Hizbollah och Amal är samma sak, de har faktiskt en gång i tiden krigat (Alhamdulilah är de vänner nu).

  Hur tror du Hamas betalar alla som arbetar inom “den offentliga sektorn”? Jo vännen, det är Iran som betalar. Jag minns inte summan, men den var 9 siffrigt i dollar (kanske var det 300 miljoner dollar).

  Sen att Iran inte är den perfekta staten kan jag hålla med om. Men vad gäller palestinafrågan så är den faktiskt överlägsen i Mellanöstern.

  Nu kanske folk som läst i bloggen tror att jag tagit min nationalitet som en sorts skydd för mina åsikter, då jag i tidigare skrivit att jag är irakie.
  Jag är faktiskt halvirakie, halvpalestinie.

 15. Bahlool
  Bahlool 14 juni 2010

  Fel, han hänges för att han var en brottsling som mördat miljoner. Vi hatade inte hans koppel men hans orättvisa, hans rasism, hans hat, hans mördande, hans tortyr. Rafidah är jag, och stolt :))))

 16. Bahlool
  Bahlool 14 juni 2010

  haha Mahdi, har inte NRK 🙁

 17. Bahlool
  Bahlool 14 juni 2010

  Här ser ni hur lågt ni sjunkit…

  http://www.youtube.com/watch?v=dOIwl5G9lRo&feature=related

  Har ni ingen själv respekt???

  Istället för att försvara muslimer så samarbetar med kuffar för att döda sunniter
  http://www.youtube.com/watch?v=s7tRCEvD4Yc
  http://www.youtube.com/watch?v=ASuhohDug_4
  http://www.youtube.com/watch?v=nIvJxM5SL3k

  Vem är det egentligen som dödar oskyldiga??? Ni har väl hört talas om Abdel Al Aziz Al Hakeem… Han ledde en hel arme med uppdrag att döda sunniter, de stoppas vid gräns kontroller och får frågan om vad de heter, svarar de Omar, Utman mm så dödas de. Sunnitska kvinnor som våldtas av dessa sjuka människor, la hawla wa la gua illa billah, Må Allah förbanna dom.

  Se alla delar så förstår ni vad som händer…
  http://www.youtube.com/watch?v=SqrESduyTNg
  http://www.youtube.com/watch?v=wmrHP0gYW0c
  http://www.youtube.com/watch?v=hgqJJ8NECYM
  http://www.youtube.com/watch?v=W2TZhQcsEtQ

  Det går så långt att era lärda uppmanar till att döda sunniter
  http://www.youtube.com/watch?v=6O6SzMB4Smg

  Suck va

  Jag ska ta det långsamt så du förstår. Ett litet antal sunniter blev mördade, tyvärr, men majoriteten av de mördade sedan 2003, har varit s hiiter. Shiiterna höll sig lugna ända till wahabiterna sprängde Al Askarayn moskeen i Samarah. Den lärde på slsutet som du tar upp säger inte döda sunniter, utan säger ta era vapen och bekämpa wahabiterna.
  Jag vet att du ser dig som sunni, men det gör inte sunniterna eller shiiterna. Du är wahabi, det är allt annat än sunni. Jag beklagar från hela mitt hjärta de sunniter som gav sina liv i Irak, men tyvärr beror allt det på de bomber, de attacker, det hat som wahabiterna spridit, ett hat som ledde till dessa oskyldigas mord. Tittar du dock på statistik så är över 80%av de mördade shiiter.
  Varför läser du inte fatwas av Sistani om sunniterna i Irak 😉 eller det skulle stjälpa dina planer?

 18. Darius
  Darius 14 juni 2010

  Driver ni med mig??? Ni är patetiska ur islams vinkel samt mänsklighetens vinkel!! Snälla sluta babla om religion NÄR MÄNNISKOR DÖÖÖÖÖÖÖÖÖR HELA TIDEN era åsnor! Börja med att förändra era hemländer samt rädda liv sedan kan religionen komma i fokus! och säg inte att jag har fel… Den människan som säger “kafir” till någon annan är själv det. Väldigt patetiskt och naivt att muslimer med kunskap från ett i land beter sig som en av “Wilders” anhängare…aa ni hörde rätt smutsiga människor startar bråk med varandra om något som hände för 1000 år sedan…Det som har hänt i Irak och andra länder i mellanöstern är USA’s/Israel samt västvärldens fel som roffar åt sig eran råvaror medans ni babblar här om religonen…snacka om att skrika på fel öra här!! Dumma dumma dumma “mellanöstare” som är blir bara dummare och dummare! skämms

 19. z
  z 14 juni 2010

  Håller med dig Darius. :). Men jag kunde inte låta bli, när någon som abu uthman började hålla på.

  Men 10/10 Darius!

 20. Aba Uthman
  Aba Uthman 14 juni 2010

  Bashar,
  – Befriat många palestinska fångar i Israel. När gjorde någon annan det sist?
  Nämn en Palestinsk fånge som Hizboallah befriat.
  – Stått medialt vid deras sida???
  Exakt, medialt.

  Vet inte vilken hizboallah du pratar om och om att de krigat mot varandra, hizboallah bildades 1982 från Amal som i sig bildades 1974 inspirerad av Khomeyni och leddes av Iranien Musa Al Sadr, utbildade och finansierade av Iran som helt följer Wilayat Al Faqih. Endast för att sprida den Iranska revolutionen. När krigade de mot varandra??? Läs historien innan du pratar. Det var Palestinierna som kallblodigt mördades av dessa Rawafidh i de Palestinska flyktinglägren.

  Bahlool, var kan jag läsa dessa fatwas av sistani?

 21. Bahlool
  Bahlool 14 juni 2010

  Aba Uthman du verkar ha glömt en av 5 fångar som Hizbollah fick frisläppt, som svar på att de lämnade över 2 döda israeliska soldater..han var palestinier och hade suttit fången i över 20 år..
  Du verkar ha glömt att det var palestinier som skapade krig och kaos i Libanon och att det är tack vare Hizbollah de ens kämpar nu..
  Despite his seclusion and inaccessibility, Sistani has extensive influence throughout the Shia Muslims all over the world especially in Iraq, Iran and Lebanon, a network of junior clerics who convey his teachings. Sistani patronizes several leading Shia charities and provides financial support for most of the Shia religious schools or madrasas and mosques around the world. Due to his influence, he has played a quiet but important role in the current politics of Iraq. He is particularly known for forcing the Coalition Provisional Authority into a compromise on the constitutional process, for issuing a fatwā calling on all Shia especially women to vote, and for calling on Shia communities not to retaliate to Sunni sectarian violence. He is also the one who called for a truce at the Imam Ali Mosque in Najaf where Muqtada al-Sadr and his Mahdi Army were cornered in a gun battle siege in August 2004.

  http://en.wikipedia.org/wiki/Ali_al-Sistani

 22. Aba Uthman
  Aba Uthman 14 juni 2010

  Wikipedia? du måste skoja…Tog det långt tid innan ni skrev artikeln??? Löjligt

 23. Bahlool
  Bahlool 14 juni 2010

  Abu, sanningen är så klar att den stör dig. Ditt hat mot iran, shias och mot ahlul bayt förblindar dig och låter dig inte ta ditt förnuft till fånga, du behöver bara leta efter sistani, sunni, shia, fatwa så ska du hitta många källor, och ingen av dem kommer du gilla..för du vill inte ta sanningen till dig, jag beklagar.
  Hur du än vänder och vrider på det så kommer du inte kunna förvränga sanningen och det är att det var sunniter (med wahabitiska pengar) som startade skiten, som mördade flest och som än idag utför flest våldsdåd mot oskyldiga.
  Du kan ju fråga dig själv vad islam säger om att mörda barn och kvinnor. De fåtal shias som använts sig av dessa wahabitska metoder, må de brinna i helvetet, är lika hemska och lika äckliga och lika föraktade i mina ögon, skillnaden är dock att det är flest sunnis som gjort det här, inte shias. Ditt problem är att du inte ser shias som muslimer eller människor och därmed är det ok i dina ögon att de skadas..

  http://www.freerepublic.com/focus/f-news/1887034/posts
  http://iraqimojo.blogspot.com/2007/11/sistani-repeats-his-call-for-unity-and.html

 24. Musa
  Musa 14 juni 2010

  Aba Othman,
  2004 befriades 400 palestinska fångar i ett utbyte hizbollah gjorde med Israel. Stormuftin i saudiarabien förbjöd folk att ens demonstrera för Gaza, snälla tänk efter lite och använd logik.

 25. bashar
  bashar 15 juni 2010

  Aba Uthman,
  Du vill ha bevis. Here they come =D
  Angående fångarna så läs här:

  http://en.wikipedia.org/wiki/Israeli_MIA_prisoner_exchanges

  Hezbollah instigated negotiations over the release of 14 Lebanese prisoners, together with a number of Palestinian prisoners.[3] A prisoner exchange took place on 29 January 2004:

  30 Lebanese and Arab prisoners,
  the remains of 59 Lebanese militants and civilians,
  400 Palestinian prisoners, and…

  Senaste gången 2006 så hände följande
  On July 16, 2008, Hezbollah transferred the coffins of two captured Israeli soldiers,[8] Ehud Goldwasser and Eldad Regev, in exchange for incarcerated Palestine Liberation Front militant and convicted murderer Samir Kuntar, four Hezbollah militants, and bodies of about 200 other Lebanese and Palestinian militants captured by Israel.

  Angående kriget mellan Hizbollah och Amal läs här under rubriken February 1988: http://en.wikipedia.org/wiki/Amal_Movement#February_1988

  Vem ska läsa historia?

 26. bashar
  bashar 15 juni 2010

  Jag gissar på att Aba Uthman är palestinie från Libanon. Stämmer det? Om fallet är så, så har jag delvis förståelse för hans attityd, men det behöver inte göra en människa blind för sanningen bara för det. Det sägs att attityden mot sunniterna på de shiitiska gatorna är väldigt omänsklig, vilket motsvarande säkert finns på de sunnitiska gatorna.
  Krig skapar tyvärr sådanna mentaliteter. Har hört att en kille nekats sjukvård i ett shiitiskt område bara för att han hette Omar. Men detta är knappast en direkt order från Sayyid Hassan NasrAllah (må Allah ge honom och motståndsrörelsen seger), utan det är vanliga människor som inte tar till sig sitt förnuft.

  Men allt behöver inte vara antingen svart eller vitt. Oftast har tingen flera sidor, där vissa är bra och andra mindre bra.

 27. Aba Uthman
  Aba Uthman 15 juni 2010

  Varför godkänner ni inte mitt senaste inlägg???

 28. Bahlool
  Bahlool 15 juni 2010

  Aba vi diskuterade sistani, inte muta. Du får gärna sprida dina irrläror när jag skriver om muta, annars ska du följa ditt eget lilla råd, att man ska hålla sig till ämnet 😉

 29. Aba Uthman
  Aba Uthman 15 juni 2010

  Bahlool, exakt det vi diskuterar är Sistani och hans fatwas, svaret jag sker handlar om just det men du vågar inte godkänna det

 30. Bahlool
  Bahlool 16 juni 2010

  Nope vi diskuterade Sistanis fatwa om sunniter/shiiter, att du försöker byta samtalsämne visar på att du blev ställd..för medan dina herrar i Saudi säger hata shias, frukta shias, mörda shias, så går shiiternas högste ledare och säger till shiiterna tål slakten och visa vänskap och tålamod med sunniterna. Skillnad 😉

 31. Aba Uthman
  Aba Uthman 16 juni 2010

  Kan du visa mig dessa fatwas från mina ledare där de uppmanar sunniter till att döda shiiter?

 32. Yeer
  Yeer 31 oktober 2010

  aba, du tror att du kan detta här du är bara en efterbliven palestinier som lärt sig av sin pappa att sunni är den rätta vägen till islam och att shia är fel.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *