Press "Enter" to skip to content

Att tala ut mot Israel leder till utvisning/vägran att komma in i England

Nu får jag läsa om en fredagspredikant som uttalat sig offentligt i USA emot Israels politik. Mohammed al Assi är en fredagspredikant från USA som uttalat sig negativt mot Israel och för det har han förvägrats inträde i England. Enligt honom så är det första gången att han förvägrats inträde i ett land, om man inte räknar in Saudiarabien, som brukar stoppa shiitiska lärda.

Mohammed al Assi menar att USA är på väg mot fel håll om de inte stoppar sitt samarbete med Israel, något fler bedömare har sagt. När människor som yttrar sig och följer demokratins uppmaning att ha en annan åsikt i frågor stoppas, hotas eller till och med mördas (ship to Gaza) är inte det här en annan form av diktatur? Varför tala om demokrati när man inte vill följa demokratins principer?

Fars News Agency :: Washington Friday Prayers Leader Barred from Entering Britain.

5 Comments

 1. ....BULLLSHIT MAN
  ....BULLLSHIT MAN 10 juni 2010

  demokratio och mänskliga rättigheter sägs det vara i väst…BULLSHIT! dessa länder talar om att veta vad demokrati är när de inte ens ger rätten att uttrycka sig.varfan finns de mänskliga rättigheterna? det är inte så att jag bryr mig om palestina vs israel konflikten ( hatar vartenda arabiskt land som stödjer saddam och spränger sig irak) men man får nog av allt skit.De spelar ett jävla spel som inte har några regler, att vara på den rätta sidan i vår planet leder till skit..man såg vad som hände med imam hussai (as).

 2. Imam Mahdi
  Imam Mahdi 10 juni 2010

  Vore det inte bättre att dumpa anjem choudry, bara ett förslag eftersom han får härja fritt, tycker jag att den vägran är mycket underlig?

 3. Imam Mahdi
  Imam Mahdi 11 juni 2010

  Att hata judar för att dom judar är fel, att kritisera israel för förtrycker palestiner, nu pratar jag inte om diskriminering, för det blir människor oavsett etnictet eller religiös bakrund, den behandling som palestinier utsetts för är onödigt grym.Dock hade jag sagt detta på tv hade jag nog blivit sedd av pro-israelitiska byrån att vara antisemit trots att jag sade att hata judar är fel, välkomen till politisk korrekhet.

 4. Bahlool
  Bahlool 11 juni 2010

  Jag kallades en gång för antisemit för jag stödde Hizbollahs kamp mot Israel..suck

 5. Imam Mahdi
  Imam Mahdi 11 juni 2010

  Jag tror dom individerna borde ta en funderare över vad antisemit betyder!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *