Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

AIPAC och den judiska lobbyn uppmanas registrera sig!!

BREAKING NEWS: US Department of Justice asked to regulate AIPAC as a foreign agent of Israeli Government | Intifada Palestine.

I åratal har AIPAC, den främsta lobbyorganisationen i USA för Israel, kommit undan med att spionera, arbeta för och söka stöd för Israel. Nu har man dock fått den amerikanska staten till att ta tag i problemet och man kräver att AIPAC ska räknas som lobbyorganisation för Israel. Detta är ett bakslag för den judiska lobbyn, som kunde jobba för Israel, och även komma undan med att tjäna andra stater än den amerikanska.

Amerikanska politiker som styrs av AIPAC

Gång på gång har Israel kommit undan med att spionera på USA, på amerikanska medborgare och man har även många av de höga senatorerna på sin lönelista. När man läser personer som Svarten och andra, så menar de att judarna inte styr, nej de kanske inte styr världen, men USA styr de. Om det inte är judar med judiskt blod, då är det judiska intressen och sådana styrs då av judar eller kristna fanatiker, bägge två grupper räknas som sionister, anhängare av den israeliska terrorstaten.

När en lobbyorganisation styr världens mäktigaste land, då styr de även världen.

Petreus och Israel

The Petraeus briefing: Biden’s embarrassment is not the whole story, by Mark Perry | The Middle East Channel.

Inte bara världen; Inte bara araberna; inte bara USAs president, utan även den mäktiga amerikanska militären har tröttnat på Israel. Israels arrogans och USAs stöd till Israel har lett till att allt fler öppnat upp sina ögon för Israels brott. Någon vecka sedan kom det fram att USA planerade att bygga 1600 nya hus på illegalt ockuperad mark. Det var början på 50 000 planerade hus åt judar.

När den amerikanska militären ryter, då lyssnar Washington. Som gamla tiders Rom, med dess mäktiga militär, spelar den amerikanska militären en avgörande roll. Israel tar sig rätten att bestämma vilka regler och vilka lagar det följer, men allt fler muslimer har börjat tröttna på att USA styrs av Israel, något som kommer leda till att amerikanska liv kommer riskeras, och då drabbas den amerikanska militären hårt. Den amerikanska militären är redan utspridd och försvagad och den är hotad i både Irak och Afghanistan, om fler muslimer tar till vapen mot sina ledare och mot USA, då kommer USAs bild bland muslimerna att försämras ännu mera.

Artikeln belyser hur även den amerikanska militärledningen börjat varna för att allt fler amerikanska intressen står på spel för att Israel beter sig så pass illa mot världssamfundets regler.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.