Press "Enter" to skip to content

SD hotar nu även småbarnen

Jag finner det obehagligt att man filmar eller fotograferar åsiktsmotståndare, det är en skrämseltaktik som är för lik kommunistiska och nazistiska stater. När ett parti säger sig omhulda svenska värden, så undrar jag om dessa värden även inkluderar att skrämma upp föräldrarna till barnen som fotats.

SD hade ett torgmöte i Landskrona och människor kom dit för att protesterar mot dem, vissa visslade andra skrek. Sverigedemokraterna tog sig då rätten att filma och fotografera sina åsiktsmotståndare, däribland en 6 årig flicka. Förr i tiden så brukade diktatoriska regimer samla in information om sina fiender, nu tar man foton, varför kan man undra om inte för att skrämmas?

På sverigedemokratiska bloggar så hittar man en massa skitsnack om demokrati hit och demokrati dit, man rättfärdigar dessa hot och menar att det är pappan som ska dömas till straff och att barnet borde adopteras till en svensk familj, för hon “kan fortfarande räddas”..Det säger väl allt om den politik och de värderingar SD står för?

På en av de främsta SD-bloggarna skriver man så här:

Även de små barnen får vara med pappa och visa sin avsky för demokratin. Det är skrämmande att man tar med sina barn på sådana demonstrationer. Men det är så de fostras i vissa kulturer.

Så när föräldrar tar med sina barn för att demonstrera mot SD och deras omänskliga politik, då är det en viss kulturell uppfostran, men vad har bloggaren att säga om de svenskar som tog med sina barn till sverigedemokraternas demonstrationer? Vad säger man till de som sprider hot till sina ungdomar (har kunder som har SD som sina favoriter, för de lärde sig det av sina föräldrar)? Borde inte SD som hyllar demokrati, vara stolta över dessa människor som förenas i att sprida demokrati? Ja de sprider demokrati när de hyllar åsiktsfriheten och menar att även barn har rätten att protestera eller att stödja. Artikeln på blogginlägget heter “Barnmissbrukande pappa polisanmäler SD”, barnmissbruk?

Vidare menar författaren så här:

Vad som inte hör ihop med det här landet, är attacker mot yttrandefriheten. Invandrare som inte kan acceptera grundläggande västerländska friheter, har ingenting i Sverige att göra. Dottern däremot skulle kunna adopteras av en svensk familj, hon är ännu ung nog att rädda.

I alla sina tal i alla sina inlägg i allt de sprider, så står det att det är olika kulturer som krockar. Man menar med fullaste allvar att ifall en utlänning begår ett brott, då är det kulturellt, när en svensk begår ett liknande brott då är det personen ifråga som ska stå till svars. När en familj med arabiskt ursprung visslar på en demonstration så är det bevis för odemokratiska värderingar och är en kulturell företeelse, men om en svensk gör det, då är det demokrati. Bisarra tankar av ett bisarrt parti. Jag kan inte tro att svensken verkligen vill rösta på ett parti som håller på med åsiktsregistrering.

Ni kan själva se bilderna här. Hur skulle ni se på det ifall ni blev filmade eller fotade? Är det här första steget i SDs kampanj för att registrera sina åsiktsmotståndare? Vad kommer hända med de här människorna när deras adresser sprids vidare till fanatiska sverigedemokrater? Vad händer med dessa människor när SD tar över landet? Kommer dessa här personer att känna sig säkra då? Knappast.

Sexåring hängs ut av SD – DN.se.

19 Comments

 1. Sam
  Sam 09 juni 2010

  Den 6-åriga flickan är egentligen en trio småflickor, varav en av dem är skrämd och gråter över stöket. Flickorna är barnbarn till en av dessa motdemonstranter; nämligen imamen i Landskrona källarmoské Ferki Hamad. Denna karl är mannen som påstod att parkeringsmördaren Ahmad Akileh var en ”lugn och skötsam kille”.
  Fekri Hamad var även den som vägrade begrava ett litet barn när föräldrarna ville lägga en leksak i kistan. ”Det strider mot koranen”, påstod den imamen.

  Ferki Hamad har haft jihadisten Anas Khalifa inbjuden till källarmoskén. Det muslimska brödrapar som sitter häktade för brandattacken mot Lars Vilks tillhör samma källarmoské.

  När man ser bilderna från torgmötet på honom med islamistskägg och en stor Palestinaflagga på axeln får man således en lite annan bild av det hela. Att han tar med sig barnen där polisen är tvungen att ingripa är dock inget som Bahlool reagerar över.

 2. Bahlool
  Bahlool 09 juni 2010

  Vad har det här med flickorna att göra? Det är märkligt att ni håller på med åsiktsregistrering, ni som babblar om demokrati och frihet att yttra sig. Vad har hans religiösa övertygelse med saken att göra? Om han tycker det är fel med leksaker eller om han är vän till Anas Khalifa, så är även det hans rätt, varför ska barnet straffas för hans övertygelse?
  Ni små brunskjortor är rätt duktiga på att skrämma småbarn och rätt duktiga på att hota släktingar och familjer till människor ni ogillar. Se på dig, du har kollat upp allt det här, tagit reda på vems barnbarn hon är osv, genant. Man får ofta höra att en misstänkt person är lugn och skötsam, så om han har sagt det? Jag har hört det där epitetet om svenskar som mrödat och om svenskar som våldtagit, så?
  Som sagt, ni bryr er för mycket om allt annat än det som är viktigt….

 3. Imamen Fekri Hamad
  Imamen Fekri Hamad 10 juni 2010

  Herr Sam,
  Innan du sprider informationer som du har inte sett själv du måste höra från andra sidan.
  Först alla landskronabo och jag var en av de som sa neg till våld, nej till deskrimenering, nig till hat och nej till rasismen.
  olyk händelsen i landskrona vissade vem sprider hat och anjuta händelser på felaktighet för att vinna utan att tänka vad resultaten är. Att bränna en stad som landskrona med hat för att samla rasisma röster i vallet det är demokratin men om någon säger nej till era hat och deskrimenering han är odemokrati.
  Att bedömma en person innan tingsrätten bedommar honom det är olagligt och inte rätt. det inte muslimerna som sa detta utan mest av landskronabo när de kom till kyrkan och till rådhustorget.
  När du beskriver någon som en mördare du måste bedömma honnom med ett bevis. Nu kan jag fråga de alla som har bedömt händelsen som mörd vad ska ni säga nu efter tingsrätten fattat annan beslut.
  Andra: om begravning man kan tänka så här ( är det rätt at sverige är frit land eller inte?! svaran är jo. så man kan inte bli tvingas att göra vad som mot sin övertygelse och tron. median har beskrivet händelsen från barnens föräldrar sida medan de frågade mig om något annat. så ni kan inte bedömma mig innan ni hör inte från mig.
  Tredje: Vem sa till dig att Anas Khalifa har haft inbjuden till Islamiskt kulturcenter i landskrona. du kan fråga honom om han vet att det finns någon moske eller islamiskt center i landskrona.
  Du säger att det muslimska brödrapar som sitter häktade för brandattacken mot Lars Vilks tillhör samma källarmoské. om du är en landskronabo du ska veta att den som säger det är en ljugare för att där är tre moskéer i landskrona och varje person går till moskén i sitt område och i islamiskt kulturcenter man ser inte de som du sa att de tillhör samma moské
  Stora frågor är
  VARFÖR NI VISSAR SVERIGE SOM DELLAD GRUBBER?
  VARFÖR VISSAR NI SVERIGE SOM ETT HELVETET?
  VARFÖR VISSAR NI FOLKET I SVERIGE SOM INTE MED ER SOM TERORESTER (SVENSKAR ELLER INVANDRARE)?
  Om du tittar på bildar av stor manifistation i rådhustorget när hella landskrona sa nej till våld och deskrimenering du ska se många svenska och invandrare barn frågan är ( VAR DE BARNEN OKSÅ ODEMOKRATI?
  VARFÖR NI HAR DUBBLE MORAL?
  VARFÖR NI HAR INTE SAGT NÅGOT OM DETTA? JO DET ÄR OACCEPTABELT ATT EN INVANDRARE KOM MED SINA BARN TILL EN MANIFISTATION MOT RASISMEN.

 4. Bahlool
  Bahlool 10 juni 2010

  Mycket bra sagt Fekri. Tyvärr hjälper inte logik mot personer vars hat fyllt dem med okunskap.

 5. edvin
  edvin 13 juni 2010

  Det kom uppgifter om att man hängt en blott 7 årig gosse i Iran den 9 juni, anklagad för spioneri, har ni ngn. komentar till detta?

  Sant eller falskt?

 6. Bahlool
  Bahlool 13 juni 2010

  uppgifter? källa? länk?

 7. edvin
  edvin 13 juni 2010

  Har ingen tyvärr länken den är bortagen nu
  Om det är sant känns det fel faktiskt
  men jag vet inte, vi har ju lite olika syn på religon.
  Är det falskt så är det lika fel det med att vilja svartmåla någon, det liknar skit det med att svärta ner någon som tror på en sak.

 8. Bahlool
  Bahlool 13 juni 2010

  Edvin vi kan ju inte veta om det är sant, eftersom du inte har länken.

 9. Siv Mattiason
  Siv Mattiason 17 juni 2010

  Kan bara kontatera att Imamem Fekr Amad ljuger som en häst travar. Parkeringsmördaren och de båda bröder som försökte bränna ner Lars Vilks hus, bodde grannar i samma bostadsområde. De tillhör samma fundamentalistiska tolkning av koranen som Fekri Amad.
  båda närvarade när hatpredikanten Anas Kalifa besökte moskén. Försök inte smita undan sanningen Fekri!

  Intressant även att veta att Fekri Amad använde minnesstunden på torget åt att smutskasta politiska motståndare.

  Kan du verkligen garantera att detta inte är sant, Fekri?
  Det finns nämligen vittnen så det räcker.

 10. Ånkel Kånkel
  Ånkel Kånkel 04 juli 2010

  Det var märkligt så ´tysta ni blivit om händelserna på torget och kopplingarna till modbrännare och mördare. Ni kanske börjar förstå att ingen tror på islams propagandamegafoner. Förresten så finns det klara kopplingar från Nazismen under andra världskriget till Stormuftin av Jerusalem
  al-Husseni

  http://sv.wikipedia.org/wiki/Haj_Amin_al-Husseini

  Det är vidrigt att se hur ni försöker ljuga i oss svenskar något med era lögner.
  Vem har dokumenterat vad? ALLA parter fotograferade motparten. Polisen fotograferade också för att kunna styrka brott. Vad är det med det? Det är så typiskt att du först försöker med rasistkortet och sen drar till med “martyrkortet”

  Lägg av med den där martyrrollen om att “Ni håller på med åsiktsregistreing” Det där är bara trams och det vet du. Sd har aldrig brukat våld mot motståndare. Detsamma kan ju knappast “din sida” berömmas för. Där är det idel antisemiter, judehat och hat överhuvudtaget. Det är lögner och hot från er islamister från morgon till kväll. SVENNEFOBER ÄR ERT RÄTTA NAMN!

 11. Bahlool
  Bahlool 04 juli 2010

  lol ånkel…så de hot jag fått av SD anhängare har inget med SD att göra? Så Sveriges medborgare som även stred för nazisterna, finnarna som allierade sig med nazisterna allt sånt har inget med saken att göra, men att en viss mufti var allierad med nazisterna är hemskare?..dumbass indeed

 12. Ånkel Kånkel
  Ånkel Kånkel 04 juli 2010

  Det där att du “har fått ta emot hot av sd-anhängare” kan knappast vara sant, för det är inget som sd sysslar med. Och OM så skulle ha skett tar Sd starkt avstånd från sån fjanteri. Tror du verkloigen att det ringer upp en Sveriugedemokrat och uttalar hot för att han är Sveriugedemokrat? Hur tänkte du där?

  Det har å andra sidan BEVISATS att Sd är mest utsatt för hatbrott och hot. Att muslimerna hotar judarna och att dessa hot har fördubblats det senaste året, väljer du klokt nog att inte kommentera. Men spara mig för påhittat trams!

  Sen är jag inte så paranoid för alla hotande muslimer som sitter bakom ett tangentbord och bedriver jihad. De framstår mest som misslyckade figurer och kan inte tas på allvar.
  Jag bryr mig inte om att utmåla mig som offer som du gör.

  Så de där “bevisen” du skulle framföra då? åsiktsregistrering? Lika klent med den bevisningen
  Sen avslutar du med din signatur eller?

  ps: Talibaner mördar 7-åringa “spioner” , Ännu ett fall där Islam vidriga ansikte avslöjas.
  Sedan ÄR DET BARA ATT LÄSA OM MAN ÄR LÄSKUNNIG´!
  http://www.expressen.se/Nyheter/1.2020198/sjuaring-avrattad-i-afghanistan

  Skall det vara så satans svårt att erkänna vilken vidrig ideologi Islam är?

 13. Bahlool
  Bahlool 04 juli 2010

  Så när en taliban hotar, då är det islams fel, men när en sdare hotare, då är det inte SDs fel?..lol…

 14. Noor
  Noor 04 juli 2010

  Seriöst herr kånkel, jag själv har fått utstå hot från SD-anhängare med. Där de uttalat sagt till mig att om jag inte avsäger mig Islam skall jag flytta. Även att jag är född här ^^

  Du kanske skulle ta och öppna ögonen lite..?

 15. Ånkel Kånkel
  Ånkel Kånkel 04 juli 2010

  Talibaner är Islams fotsoldater. De följer Koranen till punkt och pricka.

  Sd har ingen motsvarighet som “hotar”. Är du säker på att det inte var en bedragare?.
  Sd tar tydligt avstånd från våld. Bara att läsa partiprogrammet. Talibanerna lever för våld.
  Så den där liknelsen får du nog förklara hur du “tänkte”

 16. Bahlool
  Bahlool 04 juli 2010

  Om de följer islams och koranens ord till punkt och pricka, varför mördar de muslimer? Varför är inte fler muslimer som talibanerna?..Ja jag är säker, då jag såg texten själv på de bloggar som företrädar sd hehe…Enligt Fadhallah, som jag skrev om bara idag, så är Talibanerna en grupp utanför islam..så hur du får dem att bli till islams soldater, är rätt bisarrt..men du vet väl bättre om islam än vi?

 17. Ånkel Kånkel
  Ånkel Kånkel 05 juli 2010

  “..Ja jag är säker, då jag såg texten själv på de bloggar som företrädar sd hehe…”

  Det hade varit välgörande för din trovärdighet att bifoga en länk att du har sett texten innebär ju knappast att det skulle vara sant. Du vet lika bra som jag vad “internettroll” är och själv matar jag aldrig trollen.

  Att din sajt lockar till sig dessa troll är inte så konstigt. De är ju också helt oseriösa och lögnaktiga.
  Däremot sätter du väldigt stor tillit till dem.

  Du vågade inte kommentera länken? skämmes!
  Vad specifikt i Talibanernas budskap har inte stöd i Koranen? Du kan väl nämna några grundläggande saker?

  Denna blogg är ju bland det mest oseriösa jag sett på nätet Du kan fortsätta debatten här:
  http://sdlandskrona.blogspot.com/

 18. .: نور :.
  .: نور :. 05 juli 2010

  Kånkel:

  “Vad specifikt i Talibanernas budskap har inte stöd i Koranen? Du kan väl nämna några grundläggande saker?”

  Att döda en människa är som att döda hela mänskligheten tex.. Att den som kallar en annan troende otrogen är själv otrogen, samt den som dödar en troende är evigt dömd till helvetet. Vill du ha EXAKTA Koran-verser likaså??

  Edit: Dock uppmanar jag dig att inte ingå i en teologisk diskussion med mig om du inte har lite basic-kunskap i väskan, även om bloggägaren Bahlool kanske godtar sådana [oftast] långa diskussioner om ting som aldrig leder till någon parts vidare avancering, varken för dig eller mig, om du inte är uppriktigt intresserad av att ha ett sådant samtal kommer jag dock sätta stopp för det innan det urartar. Om ditt primära syfte här att sprida oreda, och du inte är här annat än att försöka få Islam att framstå som något litet kan du redan nu gå vidare till en annan blogg istället. Jag [så du vet redan innan vi kommer till en 179 kommentarer lång diskussion, som varken gynnar dig eller mig] kommer med största sannolikhet då kasta dina kommentarer och inte låta dem gå igenom.

 19. Illma
  Illma 02 februari 2011

  Så du är en sådan person som tycker att det är okej att man tar med barnen till kyrkan och döper dem innan de lärt sig gå och ger dem en bibel när de fyller 7. Självklart läser ni julevangeliet på julafton, tar med barnen till kyrkan för mässa vid påsk, pingst och andra kyrkliga högtider.
  Naturligtvis kallas barnen för “lilla ängeln” “helgon” och har för övrigt namn som Mikael, Adam och Sara och Eva.
  När en homosexuell person kliver in i kyrkan känns det svårt för dig, det är ju din plats. Men nåväl, om han rättar sig efter dina regler, sitter längst bak och inte för en massa väsen så får det väl gå..
  Och allt har du gjort utan en enda tanke på att/hur det kommer att påverka dem. Inställning till kyrkan, homosexuella, traditioner o.s.v.
  Eller?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *