Press "Enter" to skip to content

Latma likställer islam och terrorism

Den högerradikala gruppen Latma, försöker håna de stackare som mördades på Ships to Gaza. Man hånar islam, Allah och muslimerna och visar att man inte skiljer sig mycket från andra fanatiker i världen. Enligt dessa judar så lider inte Gazas befolkning, något som internationella organisationer redan bevisat. De här fascistiska judarna frågar vart logiken och faktan är, den finns där ute, alla har sett den, enbart sionister som stödjer Israel, verkar vara förblindade av sitt hat. Lyssna på hela låten.

3 Comments

 1. dimmi
  dimmi 06 juni 2010

  fascistiska judar – vilken underbar debilitet.
  Låten är faktiskt vansinnigt kul, har fått redan drygt 1. 000 000 (drygt en miljon träffar)på YouTube. Den bekräftar att Gaza invånarna har det bra, har olympiska bassänger, lyxiga hotell som används av “fredsaktivister” under sina resor, och en stor del av befolkningen som terroriseras av hamas
  Tack bahlool att du gör reklam för låten.

 2. Bahlool
  Bahlool 06 juni 2010

  Det är klart jag gör reklam för den, jag menar hade vi kört en liknande sång om judar så hade den varit antisemitisk 😉 Klart den är sann, vad den säger är sanningen..suck..om du grundar din världsbild på vad en sång säger om ett förtryckt folk..då behöver du hjälp..mycket hjälp.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *