Press "Enter" to skip to content

Vart är demonstrationerna nu? Vart är hoten nu?

Några månader sedan befann sig ett äldre par på en parkering i Landskrona. De hamnade i ett gräl med en ung invandrare och det ledde till att killen blev våldsam och knuffade en gammal dam, hon föll och dog. I nästan samma ögonblick, brakade helvetet loss. Man såg på bloggar och i artiklar hur dessa jävla invandrare (ja vi är hemska vi) måste ut ur landet. Jag fick själv läsa kommentarer i min blogg om att jag och alla invandrare med mig inte kunde anpassa oss, killen som ”mördade” (kallas för dråp eller olycka men ändå försökte man få det att vara ett mord) damen gjorde det för att hans kultur hade lärt honom det.

Jag förvånades över hur SD och deras anhang försökte påvisa att det här var ett slags krig mellan ursprungsbefolkningen och invandrarna..skrattretande. Man hotade Landskrona killens familj, släktingar och man visade på en otrolig dumhet, när man tror att barnen i killens familj eller hans fru, skulle vara ansvariga för hans handlingar.

Hyckleripriset går till alla som klagade, hade rasistiska tankar och funderade på att det är något fel på invandrarna men som inte bryr sig ett skit om damen som mördades nu i dagarna i närheten av Halmstad

Nu upptäcktes en kvinna i ett skogsparti, som verkligen blev mördad, som med ett uppsåt verkligen blev ihjälslagen, ingen olycka, inget bråk. Jag hör inga sverigedemokrater skrika rasism eller häng killen, jag hör inga klagomål om att killen måste ut ur landet. Ingen talar om kulturkrockar och ingen talar om att det är en främling som mördade en oskyldig gammal dam, nej varför? Jo för att den här killen inte verkar ha invandrarbakgrund.

När en person med invandrarbakgrund begår ett brott, så beror det på att han är från en annan kultur, han är ett bevis för att vi inte borde ta in de här jävla ”musslorna” som man kallar oss, men om en kille, vit, blond, med svenskt namn, begår ett brott, så blir det inte ens till en notis hos fascisterna. De stackars sverigedemokraterna tror att allt är en komplott ifall media inte visar foto på invandraren eller att media döljer nåt när de inte talar om att personen ifråga är från ett annat land. Stackare…

Jag har väntat i några dagar nu sedan denna stackars dam mördades, men de islamofobiska och sverigedemokratiska bloggarna jag läser, har fortfarande inte tagit upp brottet. Ingen av dem som vill hänga eller låsa in honom och kasta bort nyckeln. Hyckleri? Definitivt.

21-åring erkänner mord i Halmstad – DN.se.

8 Comments

 1. Noor
  Noor 04 juni 2010

  B, vad tror du? Varför skulle de ta upp saker med folk som inte är ”blattar”? Deras politik berör inte när svenskar eller vita har ihjäl varandra, då är man tyst i väntan på bättre saker. Eller så sitter man och ondgör sig lite extra över Islam under tiden, tills en ny ”blatte” mördar en vit. Men så länge våldet sker av vita, kan du se dig i stjärnorna efter ett fördömande. Bara en tanke sådär 🙂

 2. Bahlool
  Bahlool 04 juni 2010

  tanken är inte så dum hehe

 3. neela
  neela 05 juni 2010

  ”blattar”?Hmm

  Jag blir lika upprörd varje gång det sker något illdåd. jag bryr mig inte om om det är nån svensk eller nån annan.
  för min del får de gärna skicka alla mördare oavsett etnicitet till Sibirien där de kan få hacka lite i tundran.

 4. peter
  peter 05 juni 2010

  Du är visst en muslim som frossar i att en gammal kvinna mördats av ”rätt” ras.
  Typ, ”Hahahaha, det var en ingen muslim den här gången”
  Och klagar på att SD frossar i motsatsen. Ni är bra lika!

 5. Bahlool
  Bahlool 05 juni 2010

  Peter gå lägg dig eller börja läsa vad folk skriver…dumbass

 6. ann-christine
  ann-christine 07 juni 2010

  efter vad jag har hört så var den person som mördade kvinnan med liljekonvaljerna libanes slltså ytterligare en invandrare.Det är därför man inte hör ngt av media längre för man vill inte gynna sverigedemokraterna.Yttrandefrihet i Sverige?

 7. Bahlool
  Bahlool 07 juni 2010

  Vad du hört? Lol…politiskt inkorrekt brukar ju ta upp invandrare som begår brott..såg inget där om det här 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *