Press "Enter" to skip to content

En ickenyhet om Ships to Gaza

Jag måste medge att Israels propaganda är utan dess like. Nu har en ickenhyet om en islamistisk organisation blivit till främsta nyheten om mordet på civila människor på båtarna. Folk har börjat glömma massmordet, folk har börjat glömma lidandet i Gaza man har börjat glömma bort att Israel betedde sig som pirater på öppna hav, nej nu är det ju berättigat för Israel att anfalla civila, för de civila är turkiska islamister..fy…

Läser man kommentarerna så kan man inte sluta tänka på Hasbaramanualen, det är en manual skriven av den israeliska staten och i den belysas hur man ska gå tillväga för att försvara Israel.

Nej det spelar ingen som helst roll vem som stödjer båtarna, för i grund och botten är det enbart några få problem:

1. Gaza är olagligen ockuperat och satt under bojkott/embargo

2. Båtarna anfölls på internationellt vatten, det är olagligt. Det är omoraliskt. Det är helt enkelt fel.

3. Att mörda människor för att de finns på en viss båt och inte vill bli bordade, är ett brott. Alla de här soldaterna måste sättas inför rätta för sina brott.

Turkiska islamister ser attacken som en seger – DN.se.

One Comment

  1. Joel
    Joel 04 juni 2010

    Du kan inte anta att kommentarsfältet på nyhetssajter representerar det Svenska folkets åsikter.
    Den svenska högern, lett av Sverigedemokraterna är en väldigt rabiat och organiserad hög. De frodas i sådana här sammanhang och de är otroligt ihärdiga och polariserade.

    Sedan är det så att nazipacken alltid har stött Israel till 100%, det har dock egentligen ingenting med Israel i sig att göra, utan deras extrema Islamhat där Israel är det främsta ”vapnet” mot Islam. Sedan är högerfolk oftast konservativa och värnar om ’kristen kultur’ och tillhör man en abrahamisk religion har man inget val än att hata hedningar (och helst ska man döda dem) om man ska leva som bokstavstroende. Som tur är visar undersökningar allt som ofta hur liten den här klicken människor egentligen är men det är just på Internet som man ser dem i dröser, som sagt de är rabiata.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *