Press "Enter" to skip to content

Fyra kvinnor var inte nog

En wahabi från Saudiarabien, som jobbar för Mutawa, den religiösa polisen i Saudiarabien som ska se till att stoppa otukt och otillbörlig kontakt mellan könen, befanns skyldig för att ha brutit mot sharialagarna i landet. Han hade varit gift med 6 fruar, något som är emot lagen.

Till sitt försvar hävdade han att han inte kände till lagen. Han dömdes till 120 piskrapp. Mutawa är en ökänd religiös polistrupp i Saudiarabien som fått mycket skäll på sistone, särskilt då de varit hårdhänta i sitt bemötande av häktade personer, något som lett till ett flertal dödsfall. Ett flertal tjejer dog i en brand år 2002, då Mutawa inte lät dem komma ut ur det brinnande huset, utan tvärtom, skickade dem tillbaka in i branden för att de inte hade rätt kläder på sig.

Imam Ali sade om sådana här individer, att de läser Koranen men den kommer inte längre än till strupen; han menade att de talar om religionen, de tänker på religionen, de sprider religionen och säger sig representera religionen, men de förstår inte religionen.

3 Comments

 1. Fatma
  Fatma 20 februari 2010

  visste inte om lagen hum ??

 2. Bahlool
  Bahlool 20 februari 2010

  wahabiter..lol

 3. bahloool
  bahloool 25 februari 2010

  bahlooliter hahahaha!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *