Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Fyra kvinnor var inte nog

En wahabi från Saudiarabien, som jobbar för Mutawa, den religiösa polisen i Saudiarabien som ska se till att stoppa otukt och otillbörlig kontakt mellan könen, befanns skyldig för att ha brutit mot sharialagarna i landet. Han hade varit gift med 6 fruar, något som är emot lagen.

Till sitt försvar hävdade han att han inte kände till lagen. Han dömdes till 120 piskrapp. Mutawa är en ökänd religiös polistrupp i Saudiarabien som fått mycket skäll på sistone, särskilt då de varit hårdhänta i sitt bemötande av häktade personer, något som lett till ett flertal dödsfall. Ett flertal tjejer dog i en brand år 2002, då Mutawa inte lät dem komma ut ur det brinnande huset, utan tvärtom, skickade dem tillbaka in i branden för att de inte hade rätt kläder på sig.

Imam Ali sade om sådana här individer, att de läser Koranen men den kommer inte längre än till strupen; han menade att de talar om religionen, de tänker på religionen, de sprider religionen och säger sig representera religionen, men de förstår inte religionen.

3 kommentarer

  1. Fatma 20 februari 2010

    visste inte om lagen hum ??

  2. Bahlool 20 februari 2010

    wahabiter..lol

  3. bahloool 25 februari 2010

    bahlooliter hahahaha!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *