Press "Enter" to skip to content

Cosmo läsare vet bäst!

Ok, jag måste erkänna, jag hatar skvallertidningar och kvinnotidningar och gud vet vad för dumma tidningar, men när jag ser min stora kärlek och framtida fru Jessica Alba på omslaget, då kan jag inte låta bli läsa! Att hon sedan är en vettig person (enligt texten) gör inte saken sämre.

På sida 43, läser jag om vad Cosmoläsare anser är otrohet, här har vi alltså smarta kvinnor (det är mestadels kvinnor som läser blaskan) som röstar om vad man anser är otrohet:

1. Semidejtar din killkompis? En tjej som har en killvän hon träffar, som hon gillar att hänga med, träffar med, äter med osv.

10% anser det är otrohet

34% anser det är otrohet om det händer ofta (vad fan är ofta)

56% nej ej otrohet

2. Har pojkvän men kysser en annan tjej?

31% ja otrohet

16% nej

53% det får din kille bestämma

3. Hånglar/har sex med en annan kille innan du och din pojkvän är officiella?

71% ja

29% nej

4. Sover i samma säng som en annan man? Utan att göra något

24% ja

76% nej

5. Blir lite förälskad i en annan man och skickar mejl och flörtar med honom, men gör inget annat med honom?

26% ja

74%  <—-ahahahahah..

Jag vet att mina läsare förstår och vet vart jag står. När människor inte tycker det är otrohet att en tjej sover i samma säng som en annan man, då är det något riktigt allvarligt fel på folk. En tjej jag tyckte om åkte hem till en kille, sov över hos honom, men gjorde inget..yeah right lol..Bara själva tanken på att en person försätter sig i en sådan sits, i en sådan situation, visar hur dumma människorna har blivit. Eller nummer 3, 29%  som inte anser att man är otrogen när man dejtar och är rätt intim med en person men sedan ligger med en annan..dumbasses..patrask och dubbeldumbasses!

13 Comments

 1. LILO
  LILO 20 februari 2010

  Hahaha, det där läste jag också igår. Skrattade (typ) ihjäl mig.

  Men……………….. jag vet inte, är det verkligen OTROHET om man bara sover i samma säng (låt oss säga att man verkligen är SKITTRÖTT och inte ”hinner” till soffan (eller om killen inte har en soffa(vem vet)), så däckar man på samma säng. Men inte gör någonting. Inte ens snackar med varann, utan bara sover och sedan vaknar och reser sig upp – rent hypotetiskt alltså.) Då skulle jag verkligen inte kalla det för otrohet :S

 2. Bahlool
  Bahlool 20 februari 2010

  men hur vet du att inget hände? Bara för att du säger det betyde inte det att du är ärlig hehe…är man inte kapabel att hålla reda på vart man lägger sig så ska man inte gå ut och festa 😛

 3. Anna
  Anna 20 februari 2010

  Bahlool, detta var intressant. Jag växte upp med i stort sett enbart killkompisar, vi var som syster och bröder. Du anser det är otrohet att ligga i samma säng som en kille/tjej. Men om de var bästa vänner, vänner knullar inte, i alla fall inte jag.
  Är det otrohet att somna i soffan framför TVn med män då??? Säng, soffa, hammock, var går gränsen för dig egentligen???

 4. Bahlool
  Bahlool 20 februari 2010

  adrig hört talas om kk? det är väl vänner som knullar..

 5. Bahlool
  Bahlool 20 februari 2010

  hahaha hejjjj nicklas 😛 snart val 😉

 6. Anna Carlbro
  Anna Carlbro 20 februari 2010

  Jag fattar inte den här fixeringen vid sex.
  Man kan faktiskt vara vänner fast man har olika kön.
  Jag tror att sexfixeringen beror på att man som religiös muslim, och även vissa kristna sekter, separerar könen åt redan från början. Könen kan inte umgås avspänt och naturligt. Människor från såna här sexualneurotiska miljöer tror att folk kastar sig över varandra så fort de blir ensamma. De tror det eftersom det är just det de själva skulle göra i sin sexuella frustration och fixering vid sex. Man uppnår alltså egentligen just det man tror sig motverka.
  Jag har läst att kvinnor i vissa muslimska länder ständigt utsätts för sexuella trakasserier i form av nyp i baken eller sexuella tillmälen.
  Det är som viktorianerna som satte kjolar på stolsbenen eftersom de påminde om kvinnoben. Tala om att stolsben blev sexiga…
  Hur tror du att vi skulle uppfatta nakenhet om alla gick nakna? Det skulle ta det mesta av den sexuella laddningen ur nakenheten. Nu föreslår jag inte nakenhet. Det vore för kallt och tråkigt.
  Men samtidigt har det en poäng om man vill att sex ska uppta det mesta av ens vakna tid då ska man förbjuda den.
  Och det där med kk lär knappast vara särskilt utbrett. Framförallt inte om man har en pojkvän/flickvän.

 7. Bahlool
  Bahlool 20 februari 2010

  Jag har många tjejvänner, några har sovit över hos mig och jag vet ett flertal av dem som än idag är sura för att jag inte kastar mig på dem, så jag tror din analys är fel. Om du tittar på våldtäkter, så begås dessa av vänner. Kk är rätt utbrett, jag känner inte många av mina exskolkamrater eller vänner som inte var eller hade kk. Om du sover hos en främmande kille, vem säger att ni inte gjorde nåt? Ska jag ta ditt ord på det? Har du aldrig ljugit? 😉 varför ens försätta sig en sådan sits? Kan man inte ta vara på sig själv så ska man inte gå ut och festa så enkelt är det…Kan berätta om mitt eget liv,k jag hade en tjej jag körde till en fest med 5 killar, vänner som dem du talar om..nästa dag hade hon dumpat mig ocvh blivit ihop med en av dem..nästa vecka ville hon tillbaka till mig 😉
  Avhållsamheten leder till att man avhåller sig från frestelser och från situationer som kan överstiga ens förmåga att hålla på sig. Finns många svin i den muslimska världen, men det ser jag som orsak i de nya stater som bildats, många av dem fientliga mot religionen..

 8. Anna Carlbro
  Anna Carlbro 20 februari 2010

  Vad jag menar är att kk är nåt man ägnar sig åt om man är singel. Sen finns det förstås otrogna svin både bland män och kvinnor, men de är inte i majoritet.
  Du tycks ha ganska tråkiga erfarenheter och lågt förtroende för folk. Jag utgår inte från att folk ljuger för mig – det är ganska skönt att ha den inställningen. Man slipper en massa grubbel och bekymmer. 🙂

 9. Bahlool
  Bahlool 20 februari 2010

  lol jag är lite av en kontrollfreak, så jag utgår ifrån att alla sviker/ljuger men ger dem chansen att motbevisa mig..och det har inte skett hittills 😛

 10. Fatima
  Fatima 21 februari 2010

  Haha skrattade gott åt den sista. 74% tycker att DET inte är någon form av otrohet?! :O
  Om min man hade somnat i säng med en annan kvinna så hade jag inte ens väntat på förklaringen haha. ”Hejdå!” liksom.. 😛

 11. Bahlool
  Bahlool 21 februari 2010

  lol exactly 😛

 12. peges
  peges 28 februari 2010

  Jag skrattar åt dig! Din intelligens ligger på en 12-årings nivå. Nåja åsikter och tanken är fri men uppenbarligen inte hos dig eftersom du aldrig ifrågasatt din tro och värderingar.
  Death is the end, everything else is fairytales.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *