Press "Enter" to skip to content

Why they hate us?

Den här youtubefilmen belyser varför muslimer slåss mot USAs hegemoni, vem som styr USA och vems krig det verkligen är. David Duke är en rasist, det är det ingen tvekan om, men även en rasist har rätt ibland. Jag vet inte vad hans hat grundar sig i, men när man har rätt, så har man rätt.

Miljoner, inte tusentals, inte hundratusentals, utan miljoner lider – just på grund av de här krigen, som förs i Israels namn. I Koranen så lyder en passage om barnbegravningar som var en arabisk sed innan islams ankomst, att barnet frågar vilket brott det begått. På samma sätt måste jag fråga mig, vilket brott har mina släktingar, deras vänner och deras grannar begått för att dö i attacker begångna av USA eller deras allierade. Man kan fråga de tusentals civila som dött för att de är araber, muslimer eller helt enkelt inte judar? Vad ska barnen säga som fick kulor genom sina kroppar för att de var palestinier, irakier eller afghaner?

Det finns en grupp judar som står emot den judiska statens brott och det är därför jag inte kan hålla med  David Duke i hans rasism. Dock är det klart att Israel är en fasciststat som kontrollerar den mäktigaste nationen i världen. Över 60% av alla pengar som samlas in till presidentkampanjerna, kommer genom de judiska gruppernas insamlingar. Ett stort antal i vita husets mäktigaste organ, är just judar. Vad skulle vi säga om det var muslimer som samlade in så mycket pengar? Vad skulle vi säga om det var muslimer som satt i de organ som styr landet? En persons religion ska inte spela roll – egentligen, men när deras religion och deras åsikter och deras värderingar står i tjänst för främmande makter, då måste man ifrågasätta dem.

Nej, jag tror inte att man hatar väst för västs frihet och demokrati, men man hatar västs politik, som drabbar miljoner oskyldiga.

    Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *