Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Minnesdagen över ”Förintelsen”?

Israels president: ”Hitta de sista nazistförbrytarna” – DN.se.

Känns som om det finns dagar för alt, det finns en dag för dem som vill onanera, det finns dag för bögar, det finns dag för att fira sillen och för att fira hunden och det finns dagar som firar segrar hit och döda dit. En av de rätt bisarra dagarna är dagen över förintelsen, med stort F då alltså. Varför just det ordet ska ha stort F, kan inte förklaras för mig med logik. Vi har alltså en speciell dag som ska påminna oss om vad några galna nazister lär ha gjort under andra världskriget. Denna dag ska påminna oss om de judar som mördades av nazisterna och jag kan bara komma på några frågor, som jag vet inte kommer besvaras, jag kommer få höra jag är antisemit, jag är fanatiker och jag är en fascist, men frågorna ska ställas för att ifrågasätta, att undra och att inte lyda som alla fårskallar i världen.

Varför minns man just utrotningen av judarna? Vart är minnet av de miljoner offren till Pol Pots massakrer, Saddams miljoner mördade, ingen vet än idag hur många det är. Vad hände med dem över de många miljoner ryssar, som mördades av Stalin? De tattarer som han utrotade och fördrev? Vart är alla offer för USAs mördande och deras allierade? När västmakterna bombade Dresden, mördades hundratusentals. När ryssarna tog över gamla nazistyrda områden, försvann miljoner.

Vad har hänt med Förintelsedagen, med stort F, för de indianer, svarta, araber, sydamerikaner och asiater? Ja visst, låt oss minnas de judiska offren för nazisterna, men låt oss även minnas offren för judarna. Miljoner araber lever i skräck för Israels kärnvapen och krigsmakt.

http://www.worldproutassembly.org/images/lebanese_child.jpgEtt arabiskt barn i Libanon, offer för Israels förintelse med litet ”f”

Jag är för att minnas sorg och glädjedagar, men varför denna besatthet med att minnas de judiska offren? Nej jag har inga problem med judar, men jag har problem med sionismen och jag har problem med att väst går Israels ärenden. Idag, när herr Shimon Perez stod och höll ett tal, så ställde sig tyskarna upp och klappade åt hans tal. Sådan är hans makt, denne blodtörstige mördare, denna ”president” som borde ställas till svars för Israels brott och för sina egna brott. Han var en av huvudaktörerna i anskaffandet av kärnvapen i Israel.

Han, brottslingen, menar i sitt tal att man måste satsa sina resurser för att få tag i de sista naziförbrytarna, nej, han borde först ställas till svars. Jag tänker inte bry mig ett dugg om denna dag, en dag fylld av hyckleri, för det har skett så många fler offer, det har mördats så många fler miljoner, miljoner som inte anses vara värda att minnas eller få sig en egen dag, för deras förintelse var förintelse med litet f, varför? Ingen aning varför med litet f och inte med stort F, men vad vet jag, jag är ju för frågvis och för ifrågasättande.

12 kommentarer

 1. Roger 27 januari 2010

  Vad gör det för ngt om ett muslimska barn dör, eller ens en muslim. Då får ni ju allt ni vill ha, så sluta gnäll

 2. Roger 27 januari 2010

  Vad gör det för ngt om ett muslimska barn dör, eller ens en muslim? Då får ni ju allt ni vill ha, så sluta gnäll. Du borde hylla och vara glad över alla de muslimer som dör och nu får sina 72 russin och torg fyllda av villiga sexslavar.

  Du borde vara enormt tacksam över att Israel gör er muslimer denna tjänst och hjälper er till paradiset, för det är ju där ni vill vara. De kankse till och med är villiga att hjälpa dig att nå paradiset.

 3. Beck 28 januari 2010

  Snacka om att göra självmål Roger.En replik mot detta känns överflödig.

 4. danne 28 januari 2010

  Al Salaam!

  En gång träffade jag en muslimsk tjej som sa: Jag önskar att det kommer en ny Hitler som kan döda alla judar.
  Hennes syster tyckte även att det var rätt att döda Theo van Gogh !!
  Båda torskade. Synd på så fina ärtor, som det heter. Men jag hälsar fortfarande artigt på dom !

  Jag tror du har en poäng när det gäller massmord. Dock är det tyska brottet (faktiskt, dom flesta tyskar tjänade på förintelsen) tabu i väst.

  Att industriellt gasa ihjäl människor systematiskt på grund av livsåskådning är ganska perverst. Dessutom förstörde Hitler det tyska språket. Ingen ville tala det längre i Sverige efter 1945. Tyskland ligger nära Sverige. Men visst kan man kalla det ett provinsiellt massmord om man vill. Europas bidrag till kulturen är ju för övrigt enbart kolonialismen.

  Tyskland, Polen och perioden 1939-45 sitter hårt i den svenska själen, faktiskt…

  Men du har rätt att tycka det är fjantigt. Habibti

 5. Al-Ameri 28 januari 2010

  Man ser att Roger inte lärs sig hur man diskuterar..kan nästan tippa på att han Röstar SD =D

 6. Al-Ameri 28 januari 2010

  Man ser att Roger inte lärr sig hur man diskuterar..kan nästan tippa på att han Röstar SD =D

 7. Bahlool 28 januari 2010

  lol ja Roger, ”hatade” sd, men nu är han en av deras största anhängare hahah

 8. Fritjof 28 januari 2010

  Oj , vad är det för fel på den där Roger? De små Sverigenazisterna borde kicka Roger, visst de är inga höjdare, men va f-n, de kan väl sätta ribban lite högre än så? Ett IQ-test borde kanske vara på plats vid inträde kanske? Är du bror med din far, eller har en IQ så låg som han visar upp, borde det vara förbud för inträde för han. Finns det så lite rasister i landet, så de är i så stort behov av sådana som han!? Ta Åkesson, visst jag håller inte med han om det han säger, men han uppvisar att han har en rätt skarp intelligens, sedan kommer patrask som Roger, som förstör det lilla anseende Sverigenazisterna redan har. Har kollat hans fjanteri på hans blogg, inga sunda människor som kan tänka kritiskt, faller för det som står där. Muhammed pedofili, t.o.m. jag vet om att många hadither som florerar är rena lögner, som spreds för att förstöra för Muhammed. Jag t.o.m. vet, att man måste se till vem som rapporterade hadithen, och om den säger emot Koranen eller inte. Om det var en fiende till Islam och Muhammed, kanske man bara för en sekund, kan tänka sig att många hadither då inte alls stämmer, eller? Ska Roger vara en front mot Islam, för Sverigenazisterna, har de nog redan förlorat slaget. Hur många gånger har man inte käbblat med nazister, som säger, ”snart kommer stormen!” T.ex i NSF, så kollar de innan inträde 4 generationer bakåt, för att kolla renhet för eventuellt inträde, de borde verkligen inför sådant hos Sverigenazisterna med! Jag funderar på om den där Roger bara spelar efterbliven, eller om det finns kromosomfel hos han? Nu är din blogg inte riktigt i min smak, men det var faktiskt riktigt roande och se en sådan person som Roger, kladda omkring och tro i sin enfald, att han vinner något. När jag läste på Rogers sida, med de som skriver lika efterblivet som han, fundera jag på först om han satt och låtsades att andra skrev till han, för varje kommentar är lika patetiskt korkade som hans egna. Sen insåg jag snabbt att det finns mer som han i detta land.

 9. Bahlool 28 januari 2010

  Japp Roger har lyckats hitta eller skapa, personer som delar hans åsikter om invandrare och muslimer. De är de insiktsfulla, de som insett sanningen om den stora muslimska/invandrarkonspirationen som ska se till att alla svenskar ska utrotas. Det är en muslimsk invasion 😉
  Sen har du helt rätt om Hadith, har försökt få honom att förstå det, men tyvärr, det är svårt med att lära ut kunskap till de som inte vill..

 10. Fritjof 28 januari 2010

  Äckliga små nazister har inget att fatta med, de inser inte själv att de är det hot dem ska skydda ”oss” ifrån. En av deras ledare inom Sverigenazismen åkte dit för narkotikabrott nyligen, en liten knarkare. Och nationaldemokraternas (förre) ledare hade våldfört sig på sin fru och misshandlat henne under flera år. Sen ska de skydda andra mot moraliskt förfall, som de själva utgör. Du skulle bara veta hur många nazister som sysslar sig med droger, som misshandlar kvinnor och våldför sig sexuellt. Hur patetiskt är det inte att ha sådana tragikomiska individer som Roger, och andra nazister, som ska agera sedlighetsrotel, som ska visa oss hur farliga ni muslimer och invandrare är. De går på socialbidrag eller snyltar på det samhälle de ska försöka skydda, de utnyttjar demokratin, som de snabbast snarast skulle avskaffa om och när de skulle få chansen. Det är inte så undra på, att de anser sig kunna finna hycklare hos andra politiska grupperingar, som de har så nära till själva. Vad tror du skulle ske om Sverigenazisterna skulle komma in på högsta ort i Riksdagen? De skulle avskaffa rösträtt, de skulle göra exakt som deras idol, allas våran psykiskt sjuke och koprofage Adolf Hitler. De skulle börja utrota alla (igen) som stod emot eller yttrade sig emot dem. Blir så j-vla förbannad på att de ska tjuta när de inte får den demokratiska möjlighet som alla politiska grupperingar i Sverige, när de själva vill göra allt för att avskaffa demokratin. De är antidemokratiska makter, som vill underminera landet, ta bort rösträtt och regelrätt börja införa Das Reich igen, bara de skulle få chansen! Jag har sett att du som arab har bättre svenska, i tal och uppträdande, än den lille nazisten, skulle kunna tro han är analfabet. Dem är hotet, dem är fienden för oss alla. De säger till dig att du ska flytta, fast du är en medborgare av detta land. Se hur det börjar, där de ska mota bort invånare som inte vill eller är med i deras lilla politik, inavlad nazism, från en inavlad man som älska de sjukaste sexuella njutningar. Pinsamt att de vill ha bort andra som inte vill svälja deras nazistisk retorik! Jag och mina, är deras fiender, de brukar lägga benen på ryggen när vi kommer!

  Post scriptum, ursäkta min aggressiva framförhållning, men jag avskyr verkligen nazister. Deinde Scriptum.

 11. Z 28 januari 2010

  När koppen är full, kan man inte fylla den.

 12. Bahlool 28 januari 2010

  HAHA nah jag gillar det du skriver, för han Roger är precis som du belyser. Jag var vän med honom, han försökte bränna ner sitt hem, levde på socialen och beklagade sig över att de inte tog hand om honom. Jag tom erbjöd honom att komma hem till mig, bo hos mig för att komma bort från allt, som tack skaffade han den där bloggen, där han belyser ”våra” brott 😉 Hans attityd och hans utgångspunkt är inte mycket annorlunda från wahabiterna/talibanerna, skillnaden är att han gör det i demokratins namn medan de gör det i islams namn. Killen är ett psykfall men tyvärr finns det ingen lösning på sådana individer. Han behöver hjälp och det är en av grunderna till att jag inte orkat anmäla honom, han skulle inte få den hjälp han behöver.
  När en människa dagligen (jag har inte ens släppt igenom hälften av de kommentarer han skriver) talar om att pulla, knulla, våldta, skada småbarn, då måste något vara fel.
  Hela hans attityd är att man ska döda muslimer, däribland barn och kvinnor. Jag kan aldrig och kommer aldrig kunna stödja någon som mördar oskyldiga barn eller kvinnor eller ens män för den delen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *