Press "Enter" to skip to content

Gud skapade ondska – Albert Einstein

En film i debatten om ateismen. Jag kan  faktiskt inte förstå ateismen, att man är agnostiker kan jag ha lite mera förståelse för, man vet inte med 100% säkerhet, om Gud finns eller ej, men att förneka honom helt och säga det finns ingen Gud, utan att ha några bevis för den tesen, det övergår mitt förstånd. Jag har försökt tänka mig en tillvaro utan Allah, men hur jag än vänder och vrider på det så går det inte. Allah finns i allt, han är barmhärtigheten personifierad, han är det som driver mig på även när jag känner tyngden i mitt hjärta.

Här kommer en liten youtube jag fick från min bror Noor, som handlar om avsaknaden av. Ibland försöker ateister bekämpa religion genom att lyfta fram saker och ting som bevis för att Gud måste vara ond eller inte existera, dessa saker kan inkludera den ondska som finns i vår värld.

Bli först att kommentera

    Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *