Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Brodera för att kämpa emot Israels ockupation

Världens största klänning är palestinsk – DN.se.

Efter att Israel slagit till mot unga män, mot barn, mot kvinnor och mot män, av arabisk härkomst i det ockuperade Palestina, valde man att även slå till mot den palestinska ekonomin, fattigdomen sprider sig och för att kunna livnära sina familjer, har kvinnorna tagit till gamla metoder att skaffa inkomster, däribland att brodera. Nu har 136 palestinska kvinnor borderat en stor klänning för att 1) bekämpa ockupationen med denna fredliga protest 2) tjäna pengar för sina familjer. Vart är alla islamofober? Kan de inte visa på hur kvinnorna lider för att de är araber, för att de är muslimer?

2 kommentarer

  1. Marcus 30 november 2009

    Töntigt och lögnaktigt inlägg.

  2. Bahlool 30 november 2009

    Jaha..din kritik är så bra, så sann, så faktabaserad att jag måste erkänna mig slagen..looool

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.