Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Mystiken med vaccineringen

Tittar nu på Rapport och där tas det upp att avtalet mellan staten och företaget som levererar vaccinet, är tömd på en massa viktiga uppgifter. Sidor efter sidor som tagits bort, eller strukits eller målats över. Vad har man att dölja? Varför blir det inte ett större upprop mot detta? Varför ska ett avtal vara sekretessbelagt när det gäller en enkel vaccinering?

Vidare tar Rapport upp en man som fick vaccinet och dog några veckor senare, vaccineringen verkar bära skulden för detta..De som yttrat och yttrar sig emot vaccineringen mot svininfluensan, kallas för kufar eller galningar..men galningarna verkar ha fått rätt?

2 kommentarer

  1. D 27 november 2009

    STOLT GALNING….med ett förberett testamente…LOL

  2. Bahlool 27 november 2009

    lol har du stängt av mobilen 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.