Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Mehdis förklaring funkar inte

”Därför kom Mehdi Ghezali med på en resa till Pakistan” – DN.se.

Mehdi Ghezali gav tillstånd åt sina advokater att förklara sin resa. Jag och några mycket få med mig skrev ett antal blogginlägg om hans häktning, och vi som inte är “demokrater” vi fanatiska muslimer, var de enda som försvarade de demokratiska och frihetliga rättigheterna, att en människa är oskyldig tills motsatsen bevisats.

Förklaringen som ges är att han var trött på att förföljas, trakasseras och till slut ville fira Ramadan i ett muslimskt land. Denna förklaring är rätt logisk. Även förklaringen att man är oskyldig till motsatsen är bevisat i rättegång, är rätt logisk. Men inga förklaringar, ingen logik och ingen fakta hjälpa. De personer som simmar i de grumliga vattnen, bryr sig inte om sådant. En fanatisk antimuslimsk kurd, menar att Ghezali är “årets snille”. De andra som delar denna kurds fientlighet mot islam och muslimerna menar att du som muslim är dömd, bara du blir anklagad för att du befinner dig i ett område där det finns en konflikt. Det betyder att alla svenskar som åker till Indonesien, Malaysia, Vietnam och Thailand även de borde bli dömda på förhand, för det finns stora konflikter i de områden/länderna.

Islam har en otrolig känsla för rättvisa och det är därför man kräver ett stort antal vittnen för att kunna döma någon; demokratin kräver även den stora bevis för att du ska bli dömd; den ende som inte kräver rättvisa eller bevis är det islamofobiska tänkandet, som menar att frihet och rättvisa gäller alla, förutom muslimen. Jag gillar inte Mehdi Ghezali och har tyckt att han är en idiot för att han drar sig till fel folk, men han får vara en idot så länge han vill, han är en idiot som har samma rättigheter som alla andra. Mehdis förklaring funkar inte, inte för att den är ologisk utan för att folk inte vill veta eller kännas vid sanningen.

Man skriver stora upprop för Dawit Isaak, man glömmer inte honom och man försvarar honom, men de muslimer som ruttnar på Guantanamo eller de många andra hemliga fängelserna, de är skyldiga och har ingen som försvarar dem. Våra brott är att vi valt fel religion. Så länge vi är muslimer, är vi dömda på förhand. Som smårasisterna ju säger, “Alla muslimer är inte terrorister men alla terrorister är muslimer”. Terrorstämpeln är förbehållen muslimen…

2 kommentarer

 1. G.W 23 november 2009

  Hej ihen Bahlool!!!

  “-Islam har en otrolig känsla för rättvisa”

  Att stena människor för “otrohet” och att skära av lemmar på småtjuvar är verkligen en “otrolig känsla för rättvisa”.

  En poetisk rättvisa fick dock Major Nidal Malik Hasan, han som slaktade 13 oskyldiga människor på militärbasen Fort Hood i USA. Han blev förlamad för livet – inspärrad och förlamad resten av livet p.g.a att han mördade oskyldiga “otrogna”…

  allah har en otrolig känsla för rättvisa, eller hur?

  Angående lille Mehdi Ghezali så har jag en stark känsla av att alla kort inte ligger på bordet, ännu.

  Hur kan en person som aldrig har haft ett hederligt arbete och inkomst åka runt i världen på detta vis?
  Vem/vilka har finansierat alla dessa “nöjesresor”?
  Varför visste inte hans närmaste omgivning om det här?

 2. Bahlool 23 november 2009

  GW du är kvar? wow…
  Ja att straffa brottslingar är hemskt..jag förstår att du föredrar att de ska ut igen och våldta och mörda..men utformningen på straffet var inte på diskussion utan vi diskuterade rättvisan och då har skära av lemmar inget med saken att göra..

  Ja klart soldater som ska iväg och mörda oskyldiga barn och kvinnor i Irak och Afghanistan är oskyldiga..de är ju inte muslimer 😉
  Så man får inte döda soldater, man får inte bekämpa dem man får inte tala ut mot dem..rofl..din intelligens har inte blivit större…

  Vart han får pengarna ifrån är väl knappast till diskussion? Han kanske sparat? Han kanske får hjälp av folk? Vad har hans pengar med saken att göra? Hur mkt är pengarna? En resa kostar några få tusen kr, det är inte så att han hade 50 000 us dollar som det hävdades 😉
  Berättar du för allt och alla att du ska resa? Jag berättade för mina vänner att jag ska resa, det gjorde jag 5 år sedan..än idag är väskan klar men jag har inte fått tummarna ur och jag vet själv inte vart jag ska om jag någonsin ska iväg..
  Inget brott att resa eller?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *