Press "Enter" to skip to content

För fan!! SLUTA TA BORT MINA JÄVLA INLÄGG!!

På nätet är DN min favorittidning, men ändå anmäler diverse sionister/islamofober mig hela tiden så de tar bort mina inlägg. Senaste offret var inlägget om Ghezali, inget fel med det jag skrev, det hade med saken att göra, men ändå togs inlägget bort, efter att jag fått runt 100 besökare. När de tar bort mig så dyker inga nya läsare upp 😛

1. Någon där hatar mig.

2. Någon där hatar det jag skriver om.

3. Någon där avskyr de som försvarar Ghezalis rätt att resa när han vill och vart han vill.

Så sluta nu annars gör jag en tripp till Afghanistan och låter dem häkta mig, sen kommer jag ha exklusiva intervjuer med allt och alla förutom DN!! grrr

5 Comments

 1. Darius
  Darius 24 november 2009

  AHHAHAHAHAHAHAHAHAH! du granskas av säpo vet du det? 😉 😀

  afghanistan haha luul 😀

 2. Bahlool
  Bahlool 24 november 2009

  hahah jag vettt de är ute efter mig 😉

 3. Rasul
  Rasul 25 november 2009

  he he…

 4. Maja
  Maja 01 december 2009

  När det inte längre går att utmåla Mehdi Ghezali som terrorist eller ens ”misstänkt terrorist”; tar Hanne Kjöller på DNs ledarsida till andra grepp för att kunna fortsätta misstänkliggöra, i ett hatdrypande litet ledarstick i DN den 24/11 2009. ”Nolltaxerare med exotiska resvanor.” skriver Gösta Hultén på Second Opinion.

 5. Bahlool
  Bahlool 01 december 2009

  Lol ja det där med no lltaxerare är ett sätt att inte be om ursäkt för att man anklagat personen ifråga för brott och personen ifråga blev inte dömd eller funnen skyldig för dessa brott. Måste vara rätt skönt att kunna sitta och anklaga folk för terrorister ena dagen och för nolltaxerare nästa dag..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *