Press "Enter" to skip to content

Hur blåsta är SD?

Kan inte släppa det. Jag satt och tittade på nyheterna om Vellinge någon dag sedan och då talade man med en av deras representanter som delade ut flygblad. Gamarna hade smakat blod och trodde de skulle få mycket stöd. En sak jag fortfarande tänker på är att reportern frågade hur mkt skatten i Vellinge var, och idioten, representanten för SD, sa…20 öre!! Till och med reportern blev förvånad och man hörde ett skratt i hans röst, 20 öre?? Så svarar Sverigedemokraten, eh jag vet inte..vill inte svara på det. Man behöver ju inte känna till det på pricken, men att tro att skatten är 20 öre, är väl knappast ett bevis för att man är allvarligt intresserad av politiken..

One Comment

  1. Iris
    Iris 23 november 2009

    Hahaha, klockrent 🙂 Dom bevisar sig, gång på gång…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *