Press "Enter" to skip to content

Att indoktrinera 200 modeller

The Canadian Press: Libya’s Gadhafi tries to convert 200 young Italian women, paid by modeling agency, to Islam.

Ett av mina favorithatobjekt är Libyens ledare Khaddaffi. Detta psykfall har genom åren gjort en massa konstigheter, men det här är nog ett av de lite värre..

Han är på möte i Italien för att diskutera fattigdomen, samtidigt blev runt 200 kvinnor inbjudna till en “galamiddag”. De skulle få runt 75 US-dollar som betalning. Vissa lämnades kvar eftersom de inte hade tillräckligt “modesta” kläder eller så var de inte tillräckligt långa, Khaddaffis version av islam verkar göra skillnad på långa och korta?

På festen förväntade sig kvinnorna dricka och festande, istället fick de en föreläsning på 45 minuter, där detta psykfall försökte förklara för dem vad islam är..Mest känd är han för försvinnandet av Musa Sadr, en av förgrundsgestalterna för det shiitiska motståndets skapelse i Libanon och för sin gröna bok, nu kan vi lägga till ännu en dumhet på listan över Khaddaffis fnatt..

Damerna fick Koranen som gåva, undrar om de inte besudlade den och slängde den på vägen? Är det inte bättre att satsa de här pengarna på dem som verkligen vill bli muslimer?

Bli först att kommentera

    Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *