Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Vaccinering?

Igår fick jag ett papper om att jag kan vaccinera mig i den byn där jag jobbar. Jag har alltid velat vaccinera mig när det gällde vanlig influensa, men nu är jag mycket tveksam. Det blev inte bättre av att se Z må dåligt i 4 dagar efter sin vaccinering. Igår mötte jag R och där var det samma sak, mått dåligt i 3 dagar.

Varför ska jag en ”kry” människa vaccinera mig? Hade jag varit sjuk eller i kontakt med en massa människor då hade jag förstått det, men jag ser det här verkligen som en ploj för att de stora företagen ska tjäna en massa pengar. Vad är den stora skillnaden mellan svininfluensan och vanlig influensa? Inte mycket..

Folk dör av vanlig influensa också.

Tittar man på nätet så hittar man många konspiratoriskt lagda sidor som belyser att man bör undvika vaccineringen, jag har inte satt mig in i det, men tycker det är en helt onödig kostnad för samhället.

Jag har aldrig varit duktig på att ta mediciner, inte om jag inte är döende och försöker må bättre. När man tänker efter, de här medicinerna är fyllda av en massa konstiga ämnen, ämnen som kanske kan hjälpa mig i dagsläget, men vad gör de med min kropp för framtiden? Hur är det med gener och DNA  när sådana här ämnen kommer in i kroppen? Det är ju gifter, hur man än vänder och vrider på det, så är dessa ämnen skadliga för mig i framtiden eller för mina efterkommande.

Blir jag sjuk så kommer jag nog att ångra mig..men den dagen den sorgen.

60 Minutes om vaccinet på 70-talet. Väl värd att se för att förstå vad som kan gå fel..

19 kommentarer

 1. Z 14 november 2009

  Annars kan du ta vanlig statistik. Jag som är 28 år, har aldrig varit sjuk i vanlig flunsa, av låt oss räkna lågt, 3 miljoner smittade. Ta då nya flunsan, med knappt 18000 smittade o då räknar vi högt, så är det större chans (nästan) att finna McDonkan på månen.. Sen det få fattar är följande, vaccinet håller dig immun 1 år, sen måste du ta om skiten igen. Har man ett någorlunda bra immunförsvar, så kan du besegra det, o då ligger det i ditt immunförsvars blueprint att bekämpa det. Är du redan snuvig eller sjuk innan, kan du inte bli sjuk i flunsan, då kroppen högst kan ta emot ett virus i taget. Men har du en gång varit sjuk, har du lättare att bli av med det nästa gång. Men tar du vaccin, o viruset muterar, är du körd, för då har du ett kraftigare virus, som dessutom inte vaccinet biter på ^^,

  Ingen i min familj ska ta skiten, det känns lite som en ny neurosedyn-skandal på G. Jag litar på Allah, vill Allah att jag dör, gör jag det, men jag kommer ändå dö på ett eller annat vis. Men det ska inte vara som en levande försökskanin på giriga läkemedelsbolag.

 2. Bahlool 14 november 2009

  Precis Noor, jag menar tänker man efter vem är det som tjänar mest på det här? Inte är det samhället som de säger för du mår ändå dåligt i början i några dagar lol..sen biverkningarna verkar vara värre än själva sjukdomen hahaha

 3. Roger S. 14 november 2009

  Men ni har ju gud på er sida. Ni behöver väl ändå inte kemi i kroppen. Allt sånt är ändå bara teorier. Sådana förkastar ni med er strålande logik från koranen. Så upp mer er rövar mot himlen, ner med pannan i marken. Sverige skulle spara miljoner på om ni verkligen bara vågade vara troende på riktigt, inte bara när det passar er.

  Fega små hycklare. Precis som vanligt, så inget nytt under solen.

 4. Roger S. 14 november 2009

  det var ju synd att jag inte skrev något mer kränkande När du för en gångs skulle väljer att ta med ett inlägg

 5. Z 14 november 2009

  Har inte du begått självmord ännu? O bespara oss skattebetalande människor onödiga utlägg för dina bidrag? Helt ärligt känner jag inte för att betala ditt socialbidrag, men ja, tyvärr har vi ett social skyddsnät för sådana icke-produktiva individer som dig. Hade det varit medeltid i Sverige hade du varit byns idiot, med klocka runt halsen för att varna att du är på väg 🙂

  Sen vad för hyckel, jag vet att du är på gränsen till analfabet, med så efter kan du knappast vara? När man skriver att man INTE ska ta vaccin, o du lyckas missa det ändå? Dem släppte dig från särskolan för tidigt, är min subjektiva åsikt.

 6. Bahlool 14 november 2009

  Lol mitt spamfilter är fyllt av en massa skit..publicerar dem senare så folk inte ska se hur psykopatisk han är..

 7. Bahlool 14 november 2009

  Roger du vet att jag publicerar alla dina kommentarer, men jag väljer när. Dina ”provokationer” är bara roliga att läsa, en bitter sjuk människa som lever på att spamma, försöka provocera och försöker håna. Du är ett skämt och alla som ser dina kommentarer skrattar åt dig 😉 Logik och sunt förnuft är så fjärran dig att det är makabert att du själv inte inser det lol

 8. Z 14 november 2009

  En sak som är mest tragisk, är att somliga inte skäms, inte alls. Helt oförmögna att skämmas. Man har ett samtal utifrån logik, gällande vaccinet, att det inte är värt. Så kommer ”humpty dumpty” med något som inte ens är i närheten av vad man prata om! Skrämmande, o dessa individer, analfabeter o allt vad dem är, ska skydda landet!? Skydda mot vad? Inavel? Sänka den lilla kultur som finns kvar ner i sjön? Nej det är skrämmande, vilken framtid Sverige har, om vi lämnar landet i händerna på inte bara social handikappade människor, utan, tja fyll i resten själva 🙂

 9. Z 14 november 2009

  Bahlool, jag vet att abort är haram i Islam, men ibland, ibland undrar jag om inte det faktiskt skulle ha sina fördelar 😛

 10. Bahlool 14 november 2009

  Lol det är ’roger i ett nötskal..varför tror du jag tröttnade? Allt han gjorde var byta samtalsämne, han visste själv inte vad diskussionen var ibland 😉 Skrev jag något om Sverige tog han det och började skriva om hur jag hatar Sverige..skrev jagnågot om hur bra kontakt judar och muslimer hade, så skrev han att jag hatade judar..lol jag kan bara beklaga den sjuka tankevärld han lever i..nyss klagade han på att vi var ”raketforskare” för att vi diskuterade hur man städar badkarets rör bäst..
  Minns inte om det är Koranen eller hadith men det säger: Lem la yustaa7aa yaf3al ma yushaa alltså den som inte skäms han gör vad han behagar (på arabiska låter det bättre då det rimmar :P)

 11. Bahlool 14 november 2009

  looooool jag brukar skämta i min butik och mobba de unga kaxia killrna och jag använde mig av det en gång 😉 Jag sa till en kille att jag verkligen önskade att hans föräldrar borde ha gjort abort för att slippa ha dig..i det fallet var det ett skämt i fallet med vår psykopatiske vän är det faktiskt att ångra. Han har problem med sin familj, när de kommer och tar tillbaka sina saker så brukar han säga de stjäl från honom (har alla loggar i min andra dator lol)

 12. Z 14 november 2009

  Skillnaden mellan han o tex mig, är att min mor är stolt över mig, o vi har bra kontakt, familjen är starkare än någonsin sedan jag trädde in i Islam. Med Rogers sida, gråter hans mamma sig till sömns, o undrar hur hon kunde straffas så 🙂

  Mitt kliniska utlåtande är:
  http://sv.wikipedia.org/wiki/Idiot

 13. Bahlool 14 november 2009

  hahahah Noor 😛 det var så jävla bra 😛
  Sist vi talades vid på msn så grät han över att ingen tog hand om honom att ingen ville hjälpa honom..stackaren..därför jag fortfarande tycker synd om honom lol

 14. RZA 14 november 2009

  Tog vaccinet i onsdags. Var lite öm på injektionstället men i övrigt symtom fri. You can do it! 🙂

 15. Bahlool 14 november 2009

  i dont trust you RZA you work for the bad bad man!! 😉

 16. RZA 14 november 2009

  haha…ja, ett kommunistisk institution som heter folktandvården. 🙂

 17. Bahlool 14 november 2009

  de jävlarna!! jag ska nog bli kallad dit och bli hjärntvättad 😛 Fight the oppression

 18. cecilia 14 november 2009

  Jag tänker inte ta sprutan, trots att jag jobbar med barn och det är mycket tryck på att man borde det. Min magkänsla skriker till mig att inte ta den och jag litar på min magkänsla och på allah! vill Allah att jag kommer att dö och jag tar vaccinet så blir jag kanske påkörd av en buss en dag senare. Ska jag dö så dör jag, oavsätt vad jag gör för att förhindra det. när det är meningen så är det meningen. så är det bara! Nä allt förmycket frågetecken kring vaccinet.

 19. Bahlool 14 november 2009

  Håller helt och hållet med C. Det är inte så att det här är pesten utan en influensa 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *