Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Agassi och den omänskliga lagen

Enligt sionisterna i Israel, så är även land utanför Israel, judiskt. Man menar att ifall man inte tar över dessa områden, som idag är bebodda av araber, så kommer man aldirg skapa Guds rike på jorden. En av deras förgrundsgestalter är en viss domare Agassi, en domare som så ofta dömt till judars och israels fördel, att han blivit förd inför högsta domstolen av judar själva.

Hur kan en arab förvänta sig rättvisa, när man står inför en sådan domare? En domare som hävdar att vad än araberna säger, så har de fel? Han menar att fred med palestinierna går emot naturen. Han erkänner inte att det finns en politisk lösning på problemet Palestina-Israel, utan en religiös sådan, och att det är enbart genom bibelns krav att landet ska tillhöra judarna som man kan fullborda Guds påbud och önskningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.