Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Sionister + rasister = sant

Länge har man kunnat konstatera hur rasister, islamofober och sionister sover i samma säng. Deras bloggar och hemsidor har alltid någon slags anmärkning om hur hemska araberna/muslimerna är och i nästa stund får man se hur man stödjer Israel och Israels brott mot palestinierna.

Jag sökte lite på nätet och hamnade nu på ett forum där man öppet stödjer Israel och samtidigt försöker svartmåla muslimerna, invandrare och araberna. Samma personer som gasade judarna, sitter här och försvarar dem nu, har de hittat sig ett nytt offer att gasa ihjäl?

På dessa sidor och bloggar kan man se en räknare som säger att 14000 terrorattacker begåtts av muslimska terrorister sedan ett visst datum. Ingenstans finns det en räknare som belyser hur många palestinier fått sätta livet till i Israels terrorattacker. Ingenstans belyses det hur många moskéer man bränt ner, hur många beslöjade man angripit hur många karikatyrer och hur många bomber man slängt ner på oskyldiga muslimer. När man demoniserar en hel grupp, religion eller folkslag, då har man inte långt till att sätta dem vid väggen och skjuta dem.

En av de mest absurda på just detta forum, har denna text, en text som har så många faktafel att det är skrämmande:

1 Israel är lösningen på ett 1900 årigt flyktingproblem
2 Judeutrotningen slutade aldrig, men nu kommer de att försvara sig mot Iran
3 Extremvänstern + högern och Islamisterna gör gemensam sak mot Israel
4 Om Iran får kärnvapen är det som om Hitler -Tyskland skulle ha hunnit få kärnvapen.

Islams förestående fall är en dag närmare

I yttrandefrihetens, demokratins och frihetens namn försöker man håna, förnedra och angripa muslimerna. Jag har länge planerat att sätta upp karikatyrer med antisemitiska inslag, men då blir jag inte ett dugg bättre än de här djuren, tyvärr spelar vi efter olika spelregler.

Tänk på det nästa gång ni besöker en islamofobisk blogg, vad de skriver om judar/Israel. Varför denna kärlek för Israel? Tror man att min fiendes fiende är min vän?

Islam är fredens religion.

9 kommentarer

 1. Erik Dahlqvist 27 oktober 2009

  Anledningen till att judarna älskar Israel är väl ändå att dem kommer därifrån ifrån början och att det inte finns något annat ”eget” land? Så enkelt är det 😀
  Sen om dem har rätten att vara där idag eller inte, det är en helt annan fråga.. En som jag inte har bestämt mig för vad jag tycker i 😀

 2. Bahlool 27 oktober 2009

  Det sägs att vi alla härstammar från Afrika..om man utgår ifrån att man har rätt att åka tillbaka till länder man bodde i 2000 år sedan, då kan vi fråga oss vad vi ska anse om USA, det som indianernas? Vad ska vi tycka om södra Sverige som var danskt? Alla folk har flyttat på sig hit eller dit. Hade de velat komma ”tillbaka” och bott där? gärna..men att komma, ta andras land, mörda dem, svartrmåla dem, fördriva dem..nah. Det är som i Sverige..visst låt invandrare komma men skulle du gilla att invandrare fördrev dig? Gav dig midnre vatten än de gav sina egna landsmän? Skulle du gilla att jag som invandrare har rätten att bygga hus men du får inte? Skule du gilla att jag då och då slår ner på dig och svenskarna med avancerade vapen?
  Konflikten i Palestina är rätt enkel, ett folk har och begår brott. Vill de leva i fred? Då ska de sluta ockupera..

 3. Erik Dahlqvist 27 oktober 2009

  Hehe som sagt.. Jag har ingen direkt åsikt.. Jag har ju fått ganska övertygande fakta ifrån båda håll, så jag vet inte… En ganska stor skilland är ju att
  judarna aldrig har haft ett eget land?

 4. Bahlool 27 oktober 2009

  Måna folk har inget eget land. Kurder? Zigenare? Eskimåer? Finns tusentals stammar och folk som inte har ett eget land, varför är nationalismen så viktig?

 5. Erik Dahlqvist 27 oktober 2009

  Som sagt.. Jag har ingen åsikt.. Kurderna hävdar väl tex att ”Kurdistan” är deras land? Även fast inte Irakierna erkänner det… Eskimåer har väl Grönland bla? Zigenare har väl i sin kultur att vara ett resande folk? 😀

  Personligen så tycker jag inte att nationalismen är viktig.. Känner mig mer som än världsmedborgare än en svensk lixom.. Tycker att det är kul med nya kulturer tex.. Spännande att träffa nya människor! Sen så tycker jag såklart att det bästa som finns är när Sverige spöar vilket annat land som helst i fotboll. Jag kan ibland vara stolt över att Sverige faktiskt är ett mångkulturelt land som (för det mesta) jobbar för alla människors lika värde.. Och det är väl en form av nationalism kanske?

 6. Bahlool 27 oktober 2009

  I kurdernas ”land” bor det assyrier, yazidis, araber och turkmener..eskimåerna har ju inte riktigt ett eget land..de har stor frihet men de tillhör Danmark, varför skulle inte judarna kunna göra det? Zigenare reser inte hehe..det kanske var förr men nu är de rätt bofasta.
  Det är ju som du säger, nationalismen finns det olika versioner av. Men nationalismen har lett till två stora världskrig. Balkans förstörelse har inte så mkt med religion att göra men med nationalism..sionismen i sig är inte en judisk religion utan judisk nationalism..för mkt stolthet över att tillhöra ett visst folk eller land och det kan gå åt skogen..men att vara stolt över att tillhöra en fri nation, en medmänsklig nation att tillhöra ett land som är duktig på vetenskap eller på utveckling visst..det kan jag köpa..men att tro att man är bättre för att man hade turen att födas i Sverige eller för att man är vit..då är det bara skrattretande 😉
  När som jag hamnar i tjafs med svenskar får jag höra åk hem..ändå är det här mitt hem hjag har inget annat pass än det svenska 😛
  Så bara för att någon föddes några år tidigare eller av två helvita hel svenska föräldrar, så ska den personen, som kanske inte ens vet hälften så mkt som jag om Sverige, bestämma om jag är svensk eller ej? 😛
  Därför står SD och deras gelikar inte så högt i kurs hos mig 😉

 7. Erik Dahlqvist 27 oktober 2009

  Jag vill vara svart och ha rythmen i blodet 😉 haha… Nej men vi håller ju absolut med varandra typ på varenda punkt!! Nu håller jag på o laga käk.. Väldigt muslimskt… Fläskfilé 😉 hehe… Hörs sen igen min vän!

 8. Bahlool 27 oktober 2009

  ska själv på mässa är jätteförsenad och de stänger om 1 timme haha..smaklig måltid 😉

 9. Rätt tolkning av Islam 02 november 2009

  Lika mycket som det dras generaliseringar av er muslimer tex att ni är onda terrorister lika mycket drar ni andra grupper över en kam. Detta innebär att du kan även vara en elak rasist!

  Bahlool + känslig för ärliga kommentarer = Sant

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *