Press "Enter" to skip to content

Ryska revolutionen

Som vanligt så surfar jag och hamnar till slut på youtube, och som vanligt så fastnar jag där. Jag hittar saker som jag inte kände till förut, saker som folk talat om för mig men som jag inte trodde på, däribland att en stor del av ledarna för den ryska revolutionen var av judisk börd, eller som filmarna säger, ateistiska judar.
Väl värda att titta på, men man ska vara försiktig med att tro på allt, det hörs på rösten att det kan vara en nazist som talar i filmerna.
Filmerna visar vem som stod bakom revolutionen, vilka som var ledarna och vad deras motiv var. Resterande filmer handlar om sionistisk makt i världen, även om källan är rasistisk/antisemitisk/nazistisk så är det inget att bry sig om, utan man måste fråga sig, stämmer det som sägs?:

Här talar David Duke, en ”vitmakt” ledare i USA om den maffia som styr brottsliga och mediagrupper med sin agenda att hjälpa Israels sak.

Vad kända människor i historien sagt om judar

26 Comments

 1. Erik Dahlqvist
  Erik Dahlqvist 27 oktober 2009

  Vore kul att läsa om vad muslimer har gjort genom terrorattentat o dyl, och inte bara om judars hemskheter 😉 hehe.. fast då kanske jag har hamnat fel? 😀
  Eller ”kul” är kanske fel att säga… Snarare intressant att höra ifrån en muslim… Ta tex saker som Al Quida (stavade jag det rätt?), ”morden” på judiska barn och kvinnor i Israel? Hehe.. Säger att det är mord, eftersom att i tidigare kommentarer har läst om morden på Palestinska kvinnor och barn.. Kommer tyvärr inte ihåg vart någonstans i bloggen det var…

  Är inte ute efter att provocera, min vän.. 😀

  Salam Aleikum..

 2. Erik Dahlqvist
  Erik Dahlqvist 27 oktober 2009

  Alltså ett helt inlägg 😀

 3. Bahlool
  Bahlool 27 oktober 2009

  haha nah jag har skrivit om muslimers illdåd (ex om en tjej som var 15 år och hjärntvättades av sin far att spränga upp sig själv) och om wahabismen och även om min egen gren shias brott i Irak..men ja större antalet är ju inte emot islam eftersom det finns många islamofobiska bloggar som skriver skit om oss redan 😛
  Al Qaidah finns inte i palestina 😛 men Al Qaidah är ett av mina favoritämnen att skriva om (emot)

 4. Erik Dahlqvist
  Erik Dahlqvist 27 oktober 2009

  Uttryckte mig nog dumt… Menar att saker som har hänt i Palestina / Israel och vad tex Al Qaidah har gjort… Haha… 😀

  Sitter och läser lite kommentarer på din blogg… Just nu läser jag konversationen som följer efter inlägget ”Ett brev till ett psykfall”… SKOJFRISKT och väldigt intressant 😀

 5. Erik Dahlqvist
  Erik Dahlqvist 27 oktober 2009

  Läste förresten på ”Feminix” blogg.. Hon har kommenterat under ”Ett brev….”… Står följande på hennes blogg:

  ”Om mig
  Värna familjen, svensk kultur och svenska traditioner.
  Hårdare straff för grova brott och brottsoffren ska värnas mer.
  Invandringen bör begränsas till verkliga flyktingar.!”

  Vad i hela världen? Haha.. Vad är ”svensk kultur och svenska traditioner” egentligen? Det sker ju hela tiden en utveckling, inte bara i Sverige utan i hela världen..”Hårdare straff för grova brott och brottsoffren ska värnas mer”… Är det inte bättre att lägga energi på att utbilda människor.. Göra folk mer medvetna och sympatiska så att brottsligheten går ner… Jobba emot getton och dyl… Sista punkten tänker jag inte ens kommentera då den är helt ogenomtänkt…

  Du håller säkerligen med mig i detta, men kände att jag ville skriva av mig lite iaf 😀

 6. Erik Dahlqvist
  Erik Dahlqvist 27 oktober 2009

  haha nu blev det mycket…

  ville bara belysa att hon börjar sitt senaste inlägg i sin blogg med:

  Islam – världens farligaste religion?
  Jag är livrädd för islam. Och jag skäms inte. Jag är inte särskilt lättskrämd. Islam – är det något att vara rädd för? Ja, jag menar faktiskt det.

  Islam är inte som andra religioner. Den är inte bara en from religion. Den är även en politisk ideologi. En grym, odemokratisk ideologi.

 7. Bahlool
  Bahlool 27 oktober 2009

  Ja men Al Qaidah är inte en ”demokratisk” stat som Israel:P

 8. Bahlool
  Bahlool 27 oktober 2009

  Det är det jag försökt förklara för dem…att det är en blandning av olika kulturer som utgör det ”svenska”…men jag håller med att det behövs hårdare straff 😉

 9. Bahlool
  Bahlool 28 oktober 2009

  japp jag har sett det där 😛

 10. Erik Dahlqvist
  Erik Dahlqvist 28 oktober 2009

  Haha… Det finns ju olika skolor där. Jag är inte förvånad att du förespråkar hårdare straff (även fast du tidigare nämde att du är något utav en humanist) 😉 Man bör komma fram till något som gör att brottslingarna inte behöver vara just det, brottslingar… Jobb åt alla, respekt osv….

  Håller verkligen med om att det är en blandning av olika kulturer som gör den ”svensk”.. Och det ska man väl vara stolt för också!! Jag menar, fredsorganisationer världen över håller ju oss högt just för att vi ger ett högt bistånd i förhållande till BNP och att vi tar emot många flyktingar och på andra sätt invandrare… Det har ju lett oss till det Sverige vi har idag.. Jag är då fan inte rädd att gå ut på kvällarna lixom 😉
  Sen så finns det ju så sjukt mycket vi måste bli bättre på.. Vi har Religionsfrihet tex… Ska inte det få vara ju det då? Sen när det kommer till integrationen så måste ju den ändras på flera sätt.. Det kan ju inte få ta flera år tills man får ett uppehållstillstånd eller inte tex.. Helt galet..

  Haha…Jag menar ju tex Al Qaudahs attentat emot USA, vilket jag tror att du förstår.. 😉

 11. Bahlool
  Bahlool 28 oktober 2009

  För att säga sanningen så har jag velat skriva just om tolerans/humanism och min syn på straff..folk verkar tro att man är mindre humanist för att man ogillar brottslingar och kräver att de ska ha hårdare straff..jag är humanist när det gäller de oskyhldiga..men är du skyldig till ett grovt brott, då ska du få ditt straff.
  Ta nu de ungdomar som mördade en tjej, de fick vad? 1 år och 8 månader? Tycker du att ett liv verkligen är värt så här lite? Hon är borta för all framtid..
  USA för krig där de har mördat miljoner..men tyvärr är det så att al Qaidah har mördat över 1 miljon irakier..ändå är det 11/9 vi tänker på när vi tänker påd em lol..vi tänker inte på de miljoner mördade muslimerna 😉
  Vi tänker inte på de mördade som USA mördat..men alla stod och höll en tyst minut för USAs offer i new york 😛 en ding ding värld..

 12. Erik Dahlqvist
  Erik Dahlqvist 28 oktober 2009

  Jag var också splittrad till deras dom… Dem blev ju dömda till, precis som du säger, 1år och 8 månaders sluten ungdomsvård.. Men sen var dem väl typ 15 år gamla också? Deras liv kan inte vara över för att dem gör något fel (även fast det är det värsta man kan göra) när dem är så unga… Självklart ska alla brottslingar få sitt straff.. Men tycker tex att dödsstraff är helt åt skogen.. Bara för att du har mördat en människa (eller 1000), ger det mig rätten att mörda dig? Är det inte bättre att man ångrar (på riktigt ångrar) och tvingas leva sitt liv efter det med vetskapen av vad man gjort?

  Haha.. USA är ju en diskussion för sig själv egentligen, men det är ändå lite samma sak där.. Även fast dem har stött Israel ”ockupation” utav Palestina, ger det organisationer som Al Qaidah rätten att ha ihjäl amerikaner? Som Osama Bin Laden sa ”Det är varje muslims plikt att vid varje givet tillfälle, slå ihjäl en amerikan”, kanske var västerlänning rent av..? Anyway… Det USA pysslar med är såklart oförlåtligt.. Jag satt och hade en diskussion med en kille på tåget för typ 4 dagar sedan.. Han var precis hemkommen ifrån sin tjänstgöring i Afghanistan. Han berättade om hur USA trodde att dem var världspoliser och extremt lätta på avtryckarn.. Då snackade han inte om politiken, utan om hur faktiskt soldaterna var där nere.. Nu talas det tydligen om att det ska byggas en gemensam bas för fransmän, svenskar och amerikaner där nere.. Han var mycket oroad över detta på flera sätt….

  Sitter och läser Feminix blogg… Borde verkligen itne göra det.. Blir förbannad!!! Det kommer många osanningar ur hennes mun… Tycker verkligen, uppriktigt synd om henne!! Vad har hon varit med om som har gjort henne så rädd för alla hemska muslimer.. Eller ja.. Alla utomnordiska invandrare egentligen…

 13. Bahlool
  Bahlool 28 oktober 2009

  Hur många mördare ångrar sig? De skulle inte fängslats för evigt men de hade kunnat få 3-4 år. Är du gammal nog att ha sex, är du gammal nog att planera mord, är du gammal nog att stå till svars för det.
  Du missförstår..Al Qaidah bajsar på Israel – Palestina konflikten. De får sina pengar av Saudier, de bästa vännerna till USA.
  Men konflikten är ju äldre än så..de stödjer ju inte bara utan de ger militärt stöd till Israel, de skyddar dem för embargon ocvh lägger in sina veton. USA har mördat många fler innan Al Qaidah ens började i tankarna på playboyen osama bin ladin.

  Jag har svarat feminix ofta men det är som att slå mot väggar 😉 Hon är lite lugnare..finns en viss robban nåt sånt..han är hemskare..och han som jag skrev om på sidan allahakber..han är värst lol..de är som Al Qaidaha bara det att de står för en annan slags rasism/hatideologi..

 14. Erik Dahlqvist
  Erik Dahlqvist 28 oktober 2009

  Som sagt, dem ska såklart stå till svars för det och jag tycker nog också att dem fick ett förlågt straff… Tror faktiskt att dem flesta mördare ångrar sig.. Dem flesta mördare är inte återfalls brottslingar som tex våldtäktsmän, rånare och dyl.. De flesta mord sker i stundens infall lixom… ”Dem bara händer”…

  Ahaa… Varför ”struntar” dem i den konflikten som nog ändå måste ses som den största, öppna konflikten mellan öst och väst? Vore det inte schysst PR för dem att lägga sig i? Hehe.. Ska skriva till dem och tipsa 😉

  Mellan dig och mig… Det är en jävla värld vi lever i!! Tänk om alla människor kunde behandla varandra med respekt, låta alla människor ha sin tro sida vid sida av varandra, dela på resurserna… Alla människor har ett ansvar för att världen ska fortsätta snurra… Väst kan tex inte exploatera resten av världen utan att betala för sig…

  Jag är nere och spelar i Malmö-området lite då och då… Nästa gång ska jag banne mig se till att komma förbi dig så får du bjussa på en pizza 😉

 15. Bahlool
  Bahlool 28 oktober 2009

  lol de är som Saddam…de snackar om den konflikten för att få pengar och anhängare..men jag menar kolla vad de gjorde? De åkte till Afghanistan och mördade 8000 shiamuslimer på en dag, tog deras döttrar och kvinnor och fortsatte förstöra landet.
  De åkte till Irak och mördade över 1 miljon..det är inte så svårt att skada Israel 😉

 16. Bahlool
  Bahlool 28 oktober 2009

  ahah min pizza är din pizza men jag har inte jobbat på 2 månader ca 😛
  Funkar inte så..finns intressen i världen som är för giriga..de måste ha så mkt som möjligt..men i slutändan..hur mkt behöver man? Visst hade det varit sköpnt med några miljoner..men dessa miljarder..dessa vd..dessa chefer..dessa arroganta och äckliga människor som kan gå sova och glömma bort att det svälter barn..tittar du på vapenförsäljningen så ser du att de fem stater som har permanenta säten i säkerhetsrådet, är de som säljer flest vapen lol..cyniskt så det är sjukt.
  vi har oljemiljardärer i mellanöstern, som beställer mat från andra länder, medan deras egna landsmän dör av hunger och törst..

 17. Erik Dahlqvist
  Erik Dahlqvist 28 oktober 2009

  Lite spännande att en man som driver två st krig kan få Nobels fredspris 😀

  En fråga… Om Israel skulle försvinna… Alltså staten.. Skulle judarna få stanna kvar eller skulle dem få flytta på sig?

 18. Bahlool
  Bahlool 28 oktober 2009

  jag skulle älska att de stannade..turkarna tog emot (och tom skickade skepp för att hämta dem) 500 000 judar från spanien. tittar du på vissa sidor om judar bland muslimerna, så ser du att de levde skyddade bland muslimerna. Tyvärr har ju antisemitismen ökat i världen. Att judar har stor makt i världen är det ingen tvekan om, men det antisemitiska kommer när man försöker jaga dem, mörda dem eller svartmåla dem för något de inte gjort.
  Judar levde fredade bland muslimer medan det pågick pogromera i europa mot dem (även om de hade sina problem ibland i mellanöstern men vem hade inte det hehe)

 19. Erik Dahlqvist
  Erik Dahlqvist 28 oktober 2009

  okok… vad säger Palestinierna? haha…antar att det är skapligt infekterat och att man helst vill se varandra brinna där nere…

  har inte fått svar på min gratis pizza?! 😛

 20. Bahlool
  Bahlool 28 oktober 2009

  sa ju, min pizza är din pizza 😛
  tror många är hatfyllda..vi talar om 60 år av stora problem..en vän till mig är i 40 års åldern, kallar sig palestinier och har inte sett sitt land eller sina släåktingar påd en tiden 😉
  Men om du har en stat som tar över, som följer isamiska lagar, då händer det inget de här personerna..det är som när Iran hotar, de vill få bort Israel inte judarna..

 21. Erik Dahlqvist
  Erik Dahlqvist 28 oktober 2009

  haha såg det nu..börjar bli trött, så jag väljer väl vad jag vill se o inte eller nått sånt 😀

  såklart är det väl så.. nå annat vore väl väldigt anmärkningsvärt antar jag 🙂
  hm…i en muslimsk stat, är det helt ok att andra religioner utför deras seder och ritualer? alltså att man tex är öppet kristen, jude eller whatever? har en polare som bodde nere i någon oljestat ett tag med sin familj.. han var tvungen att ha speciella papper som bevisade att han tex fick dricka alkohol och att hans systrar inte behövde bära slöja..

 22. Bahlool
  Bahlool 28 oktober 2009

  beror på vilken stat..men den största judiska befolkningen utanför Israel i mellanöstern finns i <Iran..de har i olika artiklar sagt att de är jätteglada för att de får bo och leva där fr det har stärkt deras tro. Krisnta i Irak (innan al qaidah) fick leva fredad tex, judar, subbis, yazidis osv..men det har ju hänt hatbrott, så som det sker hatbrott i Sv 😛

 23. Erik Dahlqvist
  Erik Dahlqvist 28 oktober 2009

  nej men vad säger du… ska vi ta över världen du och jag, o tvinga folk att sluta hata varandra? 😀 hehe.. tål att tänkas på..
  nu ska jag sova.. hörs imorgon…

 24. Bahlool
  Bahlool 28 oktober 2009

  haha tror inte det skulle funka..du glömmer..makt korrumperar..jag kallas redan av släkten för Saddam nummer 2 😉
  god natt vännen

 25. Erik Dahlqvist
  Erik Dahlqvist 28 oktober 2009

  hahaha… men det är väl lite tanken med makt egentligen…vi slaktar väl helt enkelt alla oliktänkande? 😀 nu ska jag gå o drömma… sov gott broder

 26. Mohamed Omar
  Mohamed Omar 28 oktober 2009

  Tack för ett mycket bra inlägg! Jag ser fram emot att läsa en recension av David Dukes bok ”Den judiska rasismen”. Jag tror att den även finns översatt till arabiska, är ej säker. Hans föreläsning i Tehran under konferensen 2006 finns på nätet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *