Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Kafka på svenskt vis

Händer ibland saker i världen som är så bisarra, så konstiga så förvridna, att man inte vet om man ska skratta eller gråta. Hade det här hänt  mig, så hade jag nog inte kunna gå vidare på år och dagar..

En man fick reda på att hans avvisningsbeslut rivits, han blev så glad att han tog fel tåg och hamnade i Danmark, eftersom han nu lämnat Sverige, så fick han göra om sin ansökan om uppehållstillstånd. De som varit i Malmö  eller Helsingborg, vet hur tågen kan förvirra ibland. Jag bodde i en liten by utanför Helsingborg och vid två olika tillfällen tog jag fel på Pågatågen och hamnade i båda två fallen Teckomatorp, en liten by på vägen mot Malmö. Jag var då inte upprymd av glädje..En ding ding värld..

Tog fel tåg — tvingas söka asyl igen – DN.se.

15 kommentarer

 1. Musa 28 oktober 2009

  Haha…

 2. Bahlool 28 oktober 2009

  musa is alive!!! wow ;_)

 3. Musa 28 oktober 2009

  aaa du vet när man pendlar o pluggar:) har besökt din blogg ofta dock !…

 4. Bahlool 28 oktober 2009

  lol meskin skulle skriva till dig på msn men såg dig alrig online brorsan

 5. Musa 28 oktober 2009

  Hehe…. aaa tänkte skriva till dig men verkar inte vara online samtidigt … Hoppas allt e bra me dig iaf…

 6. M 30 oktober 2009

  hur kan man ta fel tåg :-s!? man läser väl innan man kliver på vart den ska iväg till…. måste verkligen vara förvirrad för att ta fel tåg!??

 7. Bahlool 30 oktober 2009

  Lol trust me M, det har hänt mig två gånger och det har hänt andra också 😛 stress..man springer och tror man hinner inte hoppar på tåget för man vet att det ska gå just då..man är glad plötsligt har det åkt åt fel håll..när jag kom från danmark med tåget hände mig likadana saker..en gång frågade jag personalen går tåget till Helsingborg? Då sa en av dem nej..innan dess sa en i personalen jo..sen till slut när jag skule hoppa av visar det sig att det visst går till Helsingborg 😉
  När inte ens de anställda vet vilket tåg de är på och vart det ska, då är det illa illa

 8. M 30 oktober 2009

  då ska du inte lita på personalen lita på skärmen, det gör jag, fråga folk som åker fram o tillbaka o räknar tiden för att hamna hemma är fel och farligt :-p
  jag åker tåg från hovedbanegården en gång i månaden mot malmö och skärmen är dt bästa för att hitta öven när de byter spår vilket har hänt mig rätt irriterande när man har barnvagn ska du veta :-p

 9. Bahlool 30 oktober 2009

  lol M, jag tittade och så ändå blev det fel kom nyss från flyget och hade bråttom..så stress är det värsta som finns 😛

 10. M 30 oktober 2009

  ta det lugnt varför stressa! andas in räkna till 8 håll andan till 16 och andas ut all luft prova igen det bruka ge en lugnande effekt. eller dricka yanson eller kanel te det brukar ge en lugnande effekt, känner du har blivit mycket nere med alla dessa inlägg ( har ej kunnat läsa din blogg från iraq:-( ) och de flesta inlägg jag läser är deprimerande 🙁 så upp med modet efter regn kommer solen:-D

 11. Bahlool 30 oktober 2009

  hahah fy fan för dig, har du varit i irak??????
  hur var det?

 12. M 30 oktober 2009

  det var underbart förutom de två explosionen man fick höra :-s annars vill jag faktiskt leva där, här är det bara trist o tråkigt. fick veta att mitt arabiska inte alls är likabra som jag trodde får nog öva mer.

  ska du inte till irak? eller blir det en av de flera planer du skjuter fram?

 13. Bahlool 30 oktober 2009

  blir en av alla de planer som aldrig blir av syrran 🙂
  få se hahaha, känns som om jag aldrig kommer härifrån 😉
  min arbabiska rockar, så länge som jag inte talar med araber 😛

 14. M 30 oktober 2009

  arbabiska 😛 nnää nu ska jag titta på t4 ser ut som en höftig serie på g 😀 ha det bäst

 15. Bahlool 30 oktober 2009

  vad fan är t4? jag ska själv försöka sova är astrött
  wsalam syrran

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *