Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Den vanliga gamla protesten

Vi insåg här i Europa att man inte kan ha murar mellan sig, man tog bort Berlinmuren och man avskaffade gränser som försvårade handel och resande. I Israel gick man åt andra hållet, man  menar att det utvalda folket kan leva som kungar medan det ockuperade folket får leva som hundar.

Här är den vanliga protesten. Tungt beväpnade israeliska soldater mot unga män som kastar stenar..Muren splittrade samhällen, förstörde åkermark och inhägnade människor, för som sagt en palestinier är inte människa..han är ett djur. Vi reser jorden runt, de här människorna får inte ens besöka sina  grannbyar..

En Politiker får frågan vad som är skillnaden mellan sionismen och rasismen..ett jävla snille till politiker hehe:

Jeremy Paxman NAILS the British Ambassador Peter Gooderham on his churlish walkout of the speech by Iranian President Mahmoud Ahmadinejad by asking him the question,”What is the difference between Zionism and Racism?”

Jeremy Paxman: What is the difference between Zionism and racism?

Peter Gooderham: Well we see the two as being quite distinct

Jeremy Paxman: Yeah whats the difference?

Peter Gooderham: Well Zionism is a political movement related to the establishment of a homeland

Jeremy Paxman [quietly]: So are some forms of racism.

Peter Gooderham:a Jewish homeland, in the erin what is now Israel and racism is something else. I mean racism is, I think we all know it when we see it and its not, its not that, and we have fought long and hard at the United Nations to keep that, to maintain that distinction.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *