Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Brunskjortornas hat mot muslimerna

Vi som varnat för SD i några år, har nu börjat se att historien upprepas, att det som skedde under jakten mot judar på 30-talet, än en gång är på väg att ske, men den här gången ska man starta klappjakt på muslimer. Inte nog med att muslimer får stå till svars för ett fåtal galningars dåd, inte nog med att vi muslimer måste acceptera att vi är offer för massmord som i Bosnien, Irak och Afghanistan, nej nu ska vi som klarat av att fly till Sverige, eller de av oss som konverterat till islam, stå här och acceptera den ökande rasismen mot muslimerna.

Man hävdar att det är legitim kritik; är det verkligen legitim kritik? Skulle det vara legitim kritik om man bytte ut ordet muslim mot jude? Skulle det vara acceptabelt att stå och säga att vår ekonomi och vårt land lider på grund av de rörelsehindrade? De tar våra resurser, de ger oss inget.

Man försöker skrämma mot muslimer, genom att hävda att det finns 10 tal terrororganisationer i Sverige (något SÄPO tillbakavisar)

Det är alltid farligt att ställa en liten grupp till svars för de problem som drabbat ett samhälle. Alla diktaturer och alla nationer i kris har använt sig av samma metod. Under Roms tid var det de kristna som bar skulden för landets problem, under Saddam var det kurderna, under Stalin var det de rika Bojarerna och under Hitler var det judarna. Man väljer alltid en grupp som utmärker sig, en grupp som är avskydd av en stor del av befolkningen och islamofobin, bloggarna och internetsidorna har visat klart och tydligt att islam och muslimerna är under angrepp.

Låt oss tänka på hur SD ska lösa problemet de tar upp?

Jimmie Åkesson menar att muslimska invandrare och deras stora födelsetal är ett hot mot Sverige, det största hotet sen andra världskriget. Om så är fallet, vad är lösningen? Ska han satsa på att förbjuda muslimer att föda barn? Ska han stoppa muslimer i gaskamrar? Ska han utvisa muslimerna? Även om dessa är svenska medborgare? Det sägs att muslimerna utgör 5%, vad är hans lösning på att stoppa dessa från att ta över Sverige på naturlig väg? Jimmie Åkesson är skrämmande och jag har ofta skrivit om att jag hoppas han vinner i riksdagsvalen, så att folk kan inse hur farlig han är. Hans politik är skrämmande, hätsk och inte värdig detta landet.

Några år sedan skrev man Fuck Islam på väggarna i skåne, nu skriver man döda muslimer. Det är det vi måste se fram emot med SD vid makten.

Blir Sveriges problem lösta ifall vi stoppar invandringen? Ifall vi stoppar muslimerna? Får jag sämre lön eller mera skatt att betala för att en muslim finns i min närhet? Deras ideologi och deras värderingar kan ses på en massa SD bloggar, där man hyllar ”svenskheten”, en svenskhet som förändrats genom tiderna och som inte är något statiskt. På samma sätt hyllade Hitler och nazisterna, SDs ursprungliga vänner, ”tyskheten”. Vill vi ha dessa brunskjortor vid makten? Vad händer när muslimerna är borta? Vilken annan grupp ska de spy hat emot då?

Jag tror inte att SDs hat mot muslimerna grundar sig i att muslimerna är en fara i sig, utan mera i att SD vet att fördomar om islam och muslimer leder till fler röster, det hade lika gärna kunnat vara svarta eller judar eller kvinnor, om det hade varit tillåtet med sådant hat. Det är också varför just SD är en sådan fara, för de vänder kappan efter vinden…

Dn.se

Jan Hjärpe om debatten

Hets mot folkgrupp?

DN vägrar publicera debattinlägget

Sverigedemokraternas Jimmie Åkesson på Aftonbladet Debatt: Muslimerna är vårt största utländska hot sedan andra världskriget | Politik | Debattämnen | Debatt | Aftonbladet.

24 kommentarer

 1. Martin 19 oktober 2009

  Hur många muslimska terrororganisationer tror du det finns i Sverige?

 2. Rog 19 oktober 2009

  Måste bara fråga. Vad har SD med garagedörren att göra? Vore inte detta som att koppla ett brinnande bildäck med muslimsk terrorism?

 3. Bahlool 19 oktober 2009

  Tror inte att det finns terrororganisationer men folk som stödjer eller känner tillhörighet till dem. Vi har ju sett att det funnits muslimer i Sverige som dött i länder som Irak.

 4. Bahlool 19 oktober 2009

  ja illwill..skriven av per Ahlmark..samma kille som trodde på USAs syn om Iraks massförstörelsevapen ;*)
  Tror inte jag tar denna persons på så stort allvar
  http://sv.wikiquote.org/wiki/Per_Ahlmark

  Citat om Israel.
  De svenska Israelvännerna har hela tiden varit långt mer förutseende och känsliga för palestiniernas rättigheter än vad de svenska Israelfienderna varit. Israels fiender har ju kramat om Arafat, under en lång period när han talade för konfrontation och Israels utplåning. Alla vänner till palestiniernas rättigheter borde ha fördömt PLO:s politik innan den ändrades för knappt 10 år sedan. Istället sprang Palme-kvartetten omkring och pussade på Arafat, vilket förlängde palestiniernas lidande. Att nu Göran Persson satt punkt för den epoken och helhjärtat stöder Israels rätt att leva och försvara sig är mycket glädjande. Jag är ju knappast känd för att uppskatta socialdemokraterna, men jag beundrar Persson – dels för kampanjen om Förintelsen, dels för Sveriges omläggning av politiken gentemot Israel.
  Per Ahlmark intervjuad i den judiska tidskriften Menorah, nr. 4 1999, s. 12. Källa
  Israel är ju ett mirakel, och för omedvetet vår tanke till Ben Gurions klassiska uttalande om att den, som inte tror på mirakel inte är någon realist. Aldrig tidigare har det hänt att en nation varit dödshotad i flera krig och hundratals terrorattacker. Ändå har Israel förblivit en vital demokrati med fria val och fri debatt. Dessutom är Israel den enda demokratin i hela området. Alla de tjugo arabiska länderna är ju diktaturer med olika hårdhetsgrad. Därför är det en moralisk och ideologisk skyldighet för fria människor världen över att stödja Israel.
  Per Ahlmark intervjuad i den judiska tidskriften Menorah, nr. 4 1999, s. 12. Källa
  På sätt och vis har tanken på Israel blivit mitt öde, eftersom jag nu i mer än 30 år har funderat varje dag på vad som händer där. Demokratin är kanske det viktigaste för mig. Men lika dramatisk är ju insikten att det folk, som Hitler nästan utplånade, kunde återfå sin nation och förvandla den till ett föredöme för många andra länder.
  Per Ahlmark intervjuad i den judiska tidskriften Menorah, nr. 4 1999, s. 12. Källa
  [redigera]
  Irak
  Min gissning är att USA inte kommer att låta Irak att återigen vilseleda Blix och de inspektörer som han leder. Oavsett hur krisen utvecklas så har FN försummat sina skyldigheter när man valde en mes [”wimp”] att leda de inspektörer som förväntas stå emot odjuret i Bagdad.
  Per Ahlmark i kolumn i Washington Times, 1 november 2002. Källa
  Dessa tre skäl – att tiden rinner ut för att kontrollera Iraks farligaste vapen, att regimen med säkerhet har gömt dem effektivt och systematiskt ljuger om det samt att chefen för inspektörerna knappast förstår de fasor som Saddam kan utlösa – leder till en bister slutsats. Irak kommer gång på gång att bryta mot den nya resolutionen från FN:s säkerhetsråd. Krig tycks ofrånkomligt och inleds troligen inom tio veckor.

  Framför allt kommer Amerikas armé att leta fram de hittills dolda, väldiga kvantiteterna av vapen för massförstörelse, inklusive Saddams projekt för atombomber.

  – Per Ahlmark i kolumn i Dagens Nyheter, ”Det här är nog Iraks framtid”, 25 januari 2003. Källa

 5. sillen 19 oktober 2009

  ”Blir Sveriges problem lösta ifall vi stoppar invandringen? Ifall vi stoppar muslimerna?”
  Vafan Bahlool erkänner du i din text att ni muslimer kommer ta över demografiskt ifall vi inte stoppar er?
  Hur skulle du själv förhållit dig om du varit svensk och inte velat se Sverige bli det minsta mer influerat av Islam?
  Eller svara på följande scenario. Hur skulle du som irakier se på en massinvandring och ett demografiskt västligt eller låt oss dra till med nordeuropeiskt övertagande av Irak? Vad tror du skulle ske ifall en massiv invandring skedde till Irak med massiva höjningar av rån, misshandel och sexuella övergrepp skedde på lokalbefolkningen av de invandrade/kolonialisterna. Kan du ge ett rakt svar på det utan att slingra dig så lyfter jag på hatten!
  Hejsvejs din dåre!

 6. Bahlool 19 oktober 2009

  jag, till skillnad från dig, bryr mig inte om nationalism. Om folk vill flytta till Irak, varför inte? Folkomflyttningar har utgjort en stor del av civilisationers utveckling. Jag det är jag som är dåren 😉 Jag har kvar dina gamla kommentarer..lol.
  Du glömde ditt vanliga åk hem Bahlool, packa och åk hem 😛

 7. sillen 19 oktober 2009

  Hej Bahlool Du svarar som vanligt inte på frågorna! Hur tror du att irakierna skulle reagera? Svara nu på frågan så ska jag snällt lyfta på hatten! JA du har rätt! Du borde åka hem! Krigen i Irak är över åk hem, för du är väl flykting ;-)?

 8. Bahlool 19 oktober 2009

  Nope jag är svensk, passar det inte? Ta ditt pick och pack din white trash och åk härifrån 😉
  Irakierna hade egyptier, sudaneser, singaleser och andra flyktingar, de jobbade och slet och levde i Irak utan problem. Vi har även haft såna vita smårassar som dig lol…som sagt ingen krävde att de skulle sluta be till sina gudar (hinduer och buddhister) eller att de skulle vara muslimer (de vita invandrarna) det är bara något som white trash som du som tycker det är så hemskt..så lyft på hatten :))))

 9. sillen 20 oktober 2009

  Oj! VITT SKRÄP! ÄR DU EN STORRASSE? Nu tog du väl ändå i va?
  Nej Bahlool du har fortfarande INTE besvarat frågan som den ställts. Hatten sitter kvar fast och stadigt på mitt vackra vita huvud.

  Mvh
  SILLEN

 10. RZA 20 oktober 2009

  Sillen…sitter du uppe så sent och skriver inlägg. Ska du inte upp tidigt och jobba? Vem är det egentligen som bidrar något till det svenska samhället…. Missnöjda idioter som du utan liv eller vi som jobbar och sliter och samtidigt försöker ignorera idoterna?

 11. Bahlool 20 oktober 2009

  Lol RZA jag har haft den här psykopaten efter mig i snart ett år 😛 Allt han säger är ett skämt..

 12. Fanatisk demokrat 20 oktober 2009

  Den som inte kan se igenom det som händer just nu är väldigt blind. Sen när skulle det vara rasistiskt att kritisera en religion? Sverige är ett av världens mest religionskritiska land, att muslimer och ”goda” människor nu vill kväva diskussionen är riktigt vidrigt. De etablerade partierna gillar makten som dom har. Nu kommer ett nytt parti och hotar deras makt, vad gör dom? Kravlar sig fast vid makten likt gamen vid ett as, vägrar släppa, tar till alla möjliga fula metoder och knep som står att finna, och journalisterna hänger på. Islam är en vidrig religion, inse faktum. Muhammed var en blodtörstig krigsherre som personligen mördade flera hundra människor. Islam är våldets religion, en imperalistisk ideologi som beskriver hur man bäst koloniserar andra folk och landområden. Islam har expanderat på två sätt genom historien, med svärdet, och med inflyttning. Muslimer har flyttat in i icke-muslimska länder, vägrat anpassa sig till majoritetssamhället och med höga födelsetal sakta men säkert tagit över. Exempel: Libanon, kristen majorite, sen kom inbördeskriget på 70-talet, idag muslimsk majoritet. Egypten: En gång kristet, sen kom muhammeds här och tog över. Idag lever den kristna minoriteten(kopter) under starkt förtryck, liksom kristna minoriteter i muslimska länder gör överallt. Se bara på Irak, en etnisk rensning har skett på ortodox kristna assyrier. I Sudan bedriver arab-afrikanska(muslimska) krigsherrar folkmord på svarta. Enda gången det blir helt lungt, är när islam har tagit över helt. Dvs då 98-99 % av befolkningen är muslimer. T.ex Jemen, Saudi, Förenade arabemiraten m. fl.

  Och nej, detta innebär inte att jag hatar alla muslimer, är mobbad, lågutbildad eller inte har muslimska vänner. På samma sätt som man måste bekämpa suprematistiska och människofientliga ideologier som nazism, talmud och kommunism måste man bekämpa islam. För den är minst lika blodtörstig. Hitler var förövrigt en stor beundrare av islam, han tyckte det var synd att islam inte lyckades expandera till tyskland under det spanska kalifatet då han ansåg att islam mer passade den krigiska tyska mentaliten än vekhetens kristendom.

 13. sillen 20 oktober 2009

  RZA..Du vet ingenting om mig ok. Men fortsätt gärna med dina antaganden om du önskar. Bahlool varför inte bara svara på frågor som ställs? Din slingerbult. Ps RZA kan få åka med i Epatraktorn han också d.s

 14. Bahlool 20 oktober 2009

  Jag svarade, inte mitt fel du är blåst och inte kan läsa?

 15. RZA 20 oktober 2009

  Sillen: jo jag vet att du sitter uppe till klockan 02:08 på kvällarna och skriver inlägg. Datum och tiden då inläggen skrivs finns ju med i varje inlägg…så det kan du inte förneka. Du kanske ska ta dig i kragen och skaffa en utbildning och jobba, istället för att skylla allt på islam och muslimer. Ps. jag åker inte i någonting som jag kan cykla ifrån. skaffa körkort ds.

 16. Bahlool 20 oktober 2009

  looooooooooooool RZA 😛

 17. Darius 21 oktober 2009

  Sille dags och skaffa jobb din lata bonde eller flytta ifrån Sverige. Sånna som du är inte välkommna här FÖRSTÅR DU DET?

 18. Z 23 oktober 2009

  Sillen, jag är svensk, född svensk, jag jag instämmer till att du är white trash, är jag oxå rasist då? Våra utvecklingsstörda i detta land, har högre IQ än vad du har.

 19. Bahlool 23 oktober 2009

  lol 😛 som han på ICA reklamen..han den där sillen mår inte bra i huvudet 😛

 20. Rog 23 oktober 2009

  Hoppsan ännu mer kränkningar emot person Detta ser verkligen inte bra ut bhallkklål..

 21. Z 24 oktober 2009

  Hehehe dissad av en kille med Downs, ja något sådant skulle svida för sillen att höra 😀

 22. Stop Them 29 november 2009

  Svergie Är Snart Borta !!!!!

 23. RT 23 januari 2011

  ^ retard.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *