Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Muslim Maffia

CAIR, en människorättsgrupp som försvarar muslimers intressen i USA, har varit under ständig attack av den judiska lobbyn i USA, den starkaste lobbyn i USAs maktcentrum. Man har försökt, med alla medel, att knäcka CAIR, senaste draget är att man busat 4 av sina köpta republikanska politiker för att tala ut mot CAIRs plan på att få fler praktikanter hos senatorer och representanter för de styrande i USA. Till sin hjälp har dessa senatorerna en bok, Muslim Maffia, som är en bok skapad av sjuka konspirationsanhängare.

Titta på filmen, mycket väl värd att se den.

20 kommentarer

  1. Jonas 17 oktober 2009

    Flera av de ansvariga för CAIR har gripits för terroristbrott och terroristkopplingar, samt för finansiering av terrorister (Hamas), så det stämmer inte att det bara skulle vara den så kallade “judiska lobbyn” som kritiserar CAIR-wahabiterna, utan hela det amerikanska samhället.

    I själva verket är det CAIR som är en muslimsk lobbygrupp som försöker framställa sig själv som liberal och inriktad på människorättsfrågor, med som i realiteten har graverande kopplingar till muslimsk terror och islamisk extremism.

  2. Bahlool 17 oktober 2009

    Fler i den judiska lobbyn har varit anklagade och undkom genom sina kontakter, då de spionerade och planerade attentat..ingen är perfekt 😉
    finansieringen du talar om kan inte ha varit för återuppbyggnad av hus förstörda av judarna i Israel?

  3. Bahlool 17 oktober 2009

    Sluta byta samtalsämne? Det här handlade om CAIR och om USA och om styrande i USA som svartmålar muslimer när de tillåter ickemuslimer (judar) att sprida sitt lobbyande..så varför tar du upp något i stockholm?
    Du får gärna visa mig din blogg så läser jag gärna om sånt du tog upp

  4. Darius 17 oktober 2009

    Du vet att flesta amerikaner vet inte ens vart iran ligger på kartan. Detta är till de där lättsynta människor.

    Jonas har 2 mellannamn kom jag på! Jonas Lättsynt Hycklare efternamnet är hemlight 😉 😉 😉

  5. Jonas 17 oktober 2009

    Ordet “hycklare” är islamisternas favoritord när de inte har några andra argument mot fakta, och när det inte går att ljuga utan att bli avslöjad. Då säger de istället att andra “hycklar” och tror att det gör deras egna lögner bättre. Detta är exakt vad hyckleri är.

  6. Jonas 17 oktober 2009

    Jag har ändrat min inställning till den här bloggen sedan jag har upptäckt att Bahlool rekommenderar och länkar till en öppet och uttalat antisemitisk blogg.

  7. Bahlool 17 oktober 2009

    Fel Jonas..hycklare är ett ord som används på människor som beklagar sig över muslimers “brott” när de i samma veva skyddar judars brott. Hycklare är ett ord för dem som tycker att staten Israel får starta krig, när de känner sig hotade, medan andra inte får starta krig. Hycklare passar in på dem som tycker att Iran inte får ha kärnvapen men Israel får..hycklare är ett ord som används för dem som gråter över 6 miljoner och gläds åt de miljoner som dött efteråt..

  8. Bahlool 17 oktober 2009

    Frågan Jonas är vilken blogg du försvarar 😉 Jag har hört att du har en blogg som försvarar hets mot muslimer och islam..så du ska inte kasta sten i glashus sötnos
    Vad du anser om min blogg spelar mig ingen roll..det är därför det är min blogg..du har försökt vid olika tillfällen att få mig att skriva om det du vill skriva, sluta tillåta kommentarer av vissa (censur) eller så har du försökt få mig att ändra på vilken länklista jag har..jag har en länk till din favorit nima..en islamofob som dig..inte tarjag bort den..min blogg mina länkar 😉 Ordet hycklare fortsätter göra dig heder..

  9. Jonas 17 oktober 2009

    Du hänvisar till vad du anser är andras fel, och gör sedan avsiktligen samma fel.

    Det kallas hyckleri.

  10. Bahlool 17 oktober 2009

    Gör jag? Jag tog avstånd från muslimer som begick illdåd..det är mer än du någonsin gjort 😉

  11. Jonas 17 oktober 2009

    Förresten, det är inte bara en utan flera öppet antisemitiska bloggar, dvs som angriper folkgrupp. Det ska man minnas när du själv beklagar dig.

  12. Bahlool 17 oktober 2009

    Vad har mina lä nkar med mig att göra? Blogghelvete bland mina bloggar ägs av ägaren till Allahakber bloggen, en blogg som leder ligan i att vara islamofobisk och rasistisk mot araber/muslimer..ändå har jag honom här lol…du ska bry dig om vad jag skriver här, har du problem med vad andra bloggare skriver, så vänd dig till dem?

  13. Jonas 17 oktober 2009

    Jag: “Du hänvisar till vad du anser är andras fel, och gör sedan avsiktligen samma fel.”
    Du: “Gör jag?”
    Du: “Blogghelvete bland mina bloggar ägs av ägaren till Allahakber bloggen, en blogg som leder ligan i att vara islamofobisk och rasistisk mot araber/muslimer”

    Dvs du tror att den rasism och antisemitism som du själv bidrar till att sprida och som du själv rekommenderar bland dina länkar rättfärdigas av andras rasism.

    Detta är hyckleri.

    Jag bara noterar detta, och säger att man måste se din blogg från det ljuset. Synd att du inte istället kan försöka vara en kraft för det goda. Ett ljus för nationerna. Ett ljus för bloggarna.

    Alla hycklar till viss del. Det är en del av människan. Men det är en besvikelse med någon som gör det så extremt medvetet. Och med så allvarliga saker som hat mot andra.

    Och varje gång du skyller på andra så bekräftar du ovanstående hyckleri, eftersom det inte förbättrar ditt eget agerande. 🙁

  14. Bahlool 17 oktober 2009

    Jag är ett ljus för det goda, i min kamp mot sionismen, nazismen och rasismen..synd att du inte ser det så 😉
    Varje gång jag skyller på adnra? hahahah..det är inte jag som alltid byter ämnen och tar upp m uslimer när det handlar om andra saker 😉 Är du verkligen en vuxen människa som inte ens kan se sina egna brister???

  15. Jonas 17 oktober 2009

    När du rekommenderar antisemiter i din kamp så är du en hycklare (och en antisemit).

  16. Bahlool 17 oktober 2009

    Ge mig din blogg så ska jag gärna rekommendera dig 😉

  17. .: نور :. 17 oktober 2009

    Jag tycker det är rätt skoj när en arab, som tillhör det semitiska folket, klassas som antisemit, skoj värre..

  18. Bahlool 17 oktober 2009

    Noor en gång sa en jude att jag var antisemit för att jag stödjer Hizbollah. Nu är jag antisemit för jag har antisemitiska bloggar som länkar..enligt samma logik är jag rasist och islamofob, för jag har islamofobiska och rasistiska bloggar bland mina länkar..jag är också emot Iran, för jag har bloggar som tillhör dem som kämpar mot Iran..suck…logiken är otrolig..

  19. .: نور :. 17 oktober 2009

    Som jag sa nu senast när jag tala med MO gällande sionister, “har du hört en, har du hört alla argument de har o komma med..”

    Liknar papegojor som tjattrar, de kan lära sig svåra ord, men de vet inte vad dem betyder ändå 😉

  20. Mohamed Omar 17 oktober 2009

    Assalam alaikum

    Broder, läs om AIPAC och praktikanter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *