Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Suicide

Jag har ofta tänkt på det här med självmord, förr i tiden tyckte jag det var fegt av folk att begå självmord, tänk på alla dem i din närhet? Alla dem du lämnar efter dig? Sedan när min vän Ola begick självmord och jag började förstå bakgrunderna, började jag inse att ibland så är smärtan och ensamheten så stor, att folk inte ser någon annan utväg. Sjukdomar som ibland får en att känna depressioner, leder också till önskan att få slut på helvetet.

Jag hamnade på en skön sida som tar upp olika kändisar som begått självmord. Några av citaten som finns på sidan samlades här. Några av de som begick självmord, trodde jag fortfarande levde, men tji fick jag. Jag har alltid varit nyfiken av mig och intresserad av död, liv och hur folk levt och dött. Tyvärr är mitt minne åt skogen, så jag kommer nog ha glömt bort de flesta här, men alltid kul att se några av dem och deras livsöden, de älskade, de sörjde, de svek, de stödde och de levde. Sedan tog de en väg utan återvändo. En annan sida som handlar om fler kändisar.

Women attempt suicide four times more than men.  Men succeed at suicide four times more than woman!

Over one million people commit suicide each year!

People that were close to someone that has committed suicide are 7 times more likely to commit suicide later on in their lives.  If you know someone that has committed suicide, talk to someone about it.

The top two reasons for people to attempt suicide are: Loss of a relationship, and financial reasons.

Anyone can commit suicide, if the pain they are feeling is bad enough!

If you are having suicidal thoughts, tell someone, and don’t wait.  You are special in every way and you will be missed.

At least 90 people a day commit suicide in the USA!  They are someone’s grandparent, parent, spouse, or child!

80% of all suicides are  cleaned up by a close friend, or family member after the body is removed.

Most people that commit suicide tell someone of their intentions before hand!

Most senior citizens that commit suicide do so two weeks after being diagnosed with a terminal illness!

If you have stress in your life, try  taking a walk everyday! Do it now!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *