Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

115 länder kräver att Israel ska ställas till svars

115 stater kräver att FN ska fördöma Israel för dess brott under kriget i Gaza. En rapport, den såkallade Goldstonerapporten, påvisar att Israel begick stora brott mot mänskligheten när de bombade och sköt civila. De använde sig av mänskliga sköldar och de sköt ner obeväpnade.

Denna rapport har fått hård kritik, av USA och sionister, men resten av världen har insett att den visar sanningen. Människorättsgrupper har ställt sig bakom denna rapport, fakta och bevis har även de bevisat att denna rapport, under ledning av en sionist och jude, väl stämmer på vad som hände.

NAM wants Israel to be responsible for Gaza crimes.

29 kommentarer

 1. Jonas 16 oktober 2009

  Goldstone: “Jag har inte v´bevis för någonting”

  Richard Goldstone själv säger i en intervju med tidningen Forward att hans rapport inte bevisar någonting, och att den aldrig skulle godtas i en domstol:

  http://www.forward.com/articles/116269/

  Goldstone backar från rapporten:

  http://www.hudsonny.org/2009/10/goldstone-backs-away-from-report-the-two-faces-of-an-international-poseur.php

  Och idag sade han att han är emot den ensidiga arabiska resolution som “Människorättsrådet” röstade igenom. Inget demokratiskt land stödde resolutionen, som röstades igenom med en islamisk “automatisk majoritet”.

  I en intervju med palestinska medier sade Richard Goldstone att Hamas följde varje fotsteg som hans utredningsteam tog i Gaza, och att det kan ha förhindrat palestinier från att tala fritt.

  There were also problems in collecting information in Gaza, he said, explaining that Hamas-allied security forces accompanied his 15-member team during their five-day working visit to Gaza last week, potentially inhibiting the ability of witnesses to speak freely, according to AP.

  http://www.maannews.net/eng/ViewDetails.aspx?ID=211108&MARK=goldstone%20hamas%20witnesses

  Israelisk summering av de 100 incidenter under Gazakriget som granskats och de 23 kriminella utredningar som Israel själv har öppnat som ett resultat av dessa. Israel har alltså redan börjat ta sitt ansvar för att gå till botten med eventuella övertramp i Hamaskriget, och uppfyller därmed sin plikt (Israel har visat att man till och med kan avsätta sin egen fd. president för sexuella trakasserier, avsatt Ariel Sharon efter Libanonkriget, åtalat Olmert för korruption m.m.)

  http://www.mfa.gov.il/MFA/Government/Law/Legal+Issues+and+Rulings/Israeli_investigations_Gaza_Operation-Status_Report-Sept_2009.htm

  Lås oss se om Hamas uppfyller sin plikt att utreda sina egna terrorister. Annars ställs de inför rätta i Haag 🙂

  Trevlig helg!

 2. Bahlool 16 oktober 2009

  Israel tystade ner attackerna det var inte förrän kritikstormen och goldstone rapporten kom ut som de började ta itu med sina brottslingar till soldater. Ingen har sagt att Hamas är änglar 😉

 3. Bahlool 16 oktober 2009

  Sen försöker du missleda, Goldstone sa själv att han vill att Irsael och Hamas ska undersöka anklagelserna, inte att de är där för att döma..men anklagelserna om lögn om och om att rapporten är ensidig ledde till ett kaos som handlade om goldstone mera än om Israels och Hamas brott..

 4. Jonas 16 oktober 2009

  Brittisk arméöverste som var befälhavare för de brittiska styrkorna i Afghanistan och Irak och känner till hur alla andra arméer agerar säger att ingen annan armé i krigshistorien har gjort mer än den israeliska armén för att skydda civila i Gaza bl.a. genom förvarningar flygblad, telefonsamtal och undvikande av vissa måltavlor.

  Överste Richard Kemp vet att varken Sveriges, UK:s USA:s, Frankrikes och inget annat lands armé gör större ansträngningar än Israels för att skona civilbefolkningen trots att terroristerna gör dessa ansträngningar nästan omöjliga.

  http://www.youtube.com/watch?v=JyONbi_IWMM

 5. Jonas 16 oktober 2009

  Så varför påstår du i ditt inlägg att Goldstone påvisar brott? Försöker du missleda? 😉

 6. Bahlool 16 oktober 2009

  Lol jag verkligen älskar dina försök..men du och jag vet vad som är sant..dina tricks funkar på naiva personer som du missleder ;). Du brukar säga att världssamfundet säger si och så..här har du det svart på vitt..ändå försöker du missleda mot andra, en överste i den brittiska armén, plötsligt spelar världsamfundet med över 115 stater inte längre någon roll för dig 😉

 7. Jonas 17 oktober 2009

  Bahlool taiyb, vad pratar du om? Vilka 115 länder? “Människorättsrådet” har inte mer än ett 40-tal medlemmar.

  Varför känner inte muslimer att de måste hålla sig till fakta? Vem tror du att du lurar?

  Det bästa är att du håller dig till koranen, och låter oss andra hålla i politiken 🙂

 8. Bahlool 17 oktober 2009

  Står i artiklen tayib 😉
  Det är länder som inte är afiilierade med araber eller med väst..

 9. Jonas 17 oktober 2009

  Wow, den “icke-alignerade rörelsen” i FN, dvs. Zimbabwe, Nordekorea, Kuba, Burma och Sudan m.fl. tycker att Israel bör fördömas 🙂

  Puss, Bahlool 😉

 10. Bahlool 17 oktober 2009

  Jag förstår att du som jude ser ner på andra folk som inte är vita elle rjudiska..men ingen sådan rasism tack? Burma är bra vänner till Israel..så försk inte 😉
  Sudan är bland de arabiska staterna..

 11. Bahlool 17 oktober 2009

  Det var du som hävdade att världsamfundet var pro israel..beviset är det motsatta..dessa nationer står för majoriteten av världens befolkning..därmed har jag än en gång motbevisat dig 😉

 12. Jonas 17 oktober 2009

  Det har ingenting med hudfärg att göra, Bahlool. Dessa är diktatoriska militärregimer och MASSMÖRDARE som har en egen agenda mot västvärlden och demokratierna och som alltid röstar tillsammans med arabdiktaturerna.

  Du är så mysigt naiv 😉

 13. Jonas 17 oktober 2009

  De representerar inte på något sätt sina respektive befolkningar! Hur kan en irakisk arab vara så här lättlurad inför diktaturer?!

 14. Bahlool 17 oktober 2009

  Så Israel, Burmas och Sydafriaks apartheidregerings vän, klagar nu på diktaturer 😉 Du spelar dum..du ville ha världssamfundets uttalanden och här har du fått det..ändå ogillar du det lol

 15. Jonas 17 oktober 2009

  Nej, när Robert Mugabe eller Omar Bashir eller Kim Yong-Il uttalar sig så är jag inte så korkad att jag tror att det är befolkningens åsikt.

  Du borde skämmas, eftersom du borde veta bättre än de flesta svenskar att dessa diktatorer inte talar för sina respektive folk. 🙁

 16. Bahlool 17 oktober 2009

  Så du tog upp 3 diktaturer utav 115 länder..wow 😉
  Du borde skämmas för att stödja en fascistisk terrorstat..tom judarna har börjat bli trötta på Israels massakrer 😉

 17. Jonas 17 oktober 2009

  Jag har bott många år i Frankrike. Jag skulle vilja att du träffade alla berber och algerier som jag känner. De skulle spotta dig i ansiktet taiyb, därför att du är så naiv.

  Men Allah och jag skulle förlåta dig för din svagsinnighet. 😉

  Förlåt min aggressivitet men jag är orolig för dig, taiyb.

 18. Bahlool 17 oktober 2009

  hahahah du menar de här “araber” som brukar festa med dig, knulla runt och dricka som djur? Jag mötte också många såna..de brukar vara de som spränger upp saker och ting..jag har sett många araber i Frankrike..allt fler av dem har börjat öppna upp sina ögon för islam igen..dont worry..det är dig jag oroar mig för 😉

 19. Jonas 17 oktober 2009

  Hitta inte på. Du har varit i Frankrike 1 eller 2 gånger, och vet inte vad du talar om.
  hur som helst så vet dem mycket mer än hobbyislamisterna i Sverige (som alla skrattar åt) vad det är som gäller.

  Ett feldrag i Sverige, och lagen kommer att skärpas skarpt, i enlighet med Frankrikes och andra länders. Alla som inte accepterar fransk resp. svensk kultur och sedvana kommer att lära sig en läxa.

 20. Bahlool 17 oktober 2009

  Lol om du säger det så 😉 Vad jobbar du med jonas?

 21. Jonas 17 oktober 2009

  Affärsutveckling. Och du?

 22. Bahlool 17 oktober 2009

  äger en jourbutik med pizza 🙂

 23. Bahlool 17 oktober 2009

  sängen kallar hörs 😉

 24. Jonas 17 oktober 2009

  Godnatt. Men du borde stänga av “Porang/Kulturkrikern” som är en fullblodsrasist.
  Genom att strunta i moral så bryter du mot all vad Koranen säger. Sådana avskum borde inte ha sin plats här.

 25. Bahlool 17 oktober 2009

  hehe jag tillåter alla slags rasister, SD, ND, Sionistiska..

 26. Jonas 17 oktober 2009

  Det gör inte ditt brott bättre… 🙁

 27. Bahlool 17 oktober 2009

  Inte ditt heller Jonas 😉 Att stödja Israel är värre..

 28. Darius 17 oktober 2009

  HAHAHAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
  AHHAHAHAHAHAHAHAHHA!!! alltså bror om jag hämtar en lärare kommer denne skita på sig av allt Jonas skriver 😀

  Jonas borde byta namn till Hycklare istället! Hej mr Hycklare how are you today? more lies i believe?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *