Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

31 kommentarer

 1. .: نور :. 13 oktober 2009

  Ska bli intressant att se hur många små kryp som kommer hit för att försvara Israel efter denna video på din blogg ^^

 2. Bahlool 13 oktober 2009

  hade jag haft fler läsare hade jag nog sett fler sådana kryp 😉 Märkligt att man försvarar det oförsvarbara..

 3. Jonas 13 oktober 2009

  He, he. Ja, om araber tycker om att gråta över sin egen situation baerad på lögner så är det upp till dem.

  För oss andra, och de ansvarsfulla araber som föredrar fakta, vetenskap och ärlighet så kan man notera att filmen ljuger från början till slut:

  1. Den börjar med påhittet att judar ”kom” och sedan fördrev en massa araber. I själva verket bodde de redan där sedan urminnes tider, och både araber och judar immigrerade till området löpande. Judar köpte tillbaka sin mark lagligt. Ett avgörande faktum som filmen raderar bort är att det var araberna som ville krossa judarna, inte tvärtom. Därför startade de ett utplåningskrig, och förlorade. I samband med arabernas krig valde ca. 700 000 araber att lämna området, vara 90 % frivilligt och på sina egna ledares uppmaning.

  2. menachem Begins Haganah uppmanade de arabiska soldaterna som tagit fästning i Deir Yassin och gömde sig bland kvinnor och barn att ge upp. essa valde att fortsätta att beskjuta mattransporter till Jerusalem var befolkning höll på att svälta ihjäl i den arabiska belägringen av Jerusalem under flera månader. Först efter att Haganah oskadliggjorde de fega arabiska soldaterna i Deir Yassin kunde belägringen hävas. Tyvärr bidrog arabsoldaternas taktik till att flera civila dog i striderna i Deir Yassin, trots att Haganah hade upprättat en humanitär korridor med hjälp av det brittiska Röda Kosert, som skulle tillåta de civila att fly från byn innan man inledde striderna mot de arabiska soldaterna.

  Några dagar efter händelserna anföll de arabiska soldaterna en israelisk sjukvårdskonvoj med läkare och patienter på väg till Hadassah-sjukhuset. Araberna mördade drigt 75 av de civila i sjuktransporten. Denna massaker talar araberna sällan om.

  3. Qibiya hände efter ett stort antal jordansk-palestinska terroristräder från den Jordanien-ockuperade Västbanken in till Israel. Den fick hård kritik i Israel, och taktiken att bekämpa arabiska terrorister förändrades efter detta. Men razzian fick också den positiva följden att Jordanien slutade att anfalla israeliska civila under några månader.

  Ariel Sharon kunde inte föreställa sig att araberna var så pass blodtörstiga som de var, och att det fanns risk för att de kristna falangistaraberna skulle vilja massakrera de palestinska araberna i Sabra & Shatila, som hämnd för att palestinierna massakrerat hundratals kristna araber i den libanesiska staden Damour.

  Den libanesiske falangistledaren Elie Hobeika valdes till parlamentsledamot i Libanon trots att det var han som låg bakom massakern. Den ende som araberna har anklagat för händelsen är Ariel Sharon, som satt i Jerusalem. 🙂

  Kort tid efter händelsen i Sabra & Shatila gici syriska arabtrupper in i Bourj al-Bourajneh och Shatila och massakrerade ungefär lika många palestinska araber som falangisterna hade gjort. Men denna gång hördes inte ett pip från de arabiska propagandisterna, eftersom ingen kunde lägga skulden på Israel denna gång ;).

  4. De grönvita kartorna som visas är lögnaktiga. De antyder att all mark som inte ägdes av judar ägdes av araber. Så var inte fallet. 73 % ägdes av staten. Kartorna bortser också från förändringar som uppkom efter arabiska anfallskrig. Det sägs ocks att Israel låg på 78 % av ”Palestina”. Det är en direkt lögn. Jordanien ligger på 78 % av Palestina, och Israel utgör ca. 13 %. Läs mer om de ökända grönvita förfalskade kartorna här:

  http://fredimellanostern.wordpress.com/2009/01/05/kartor-som-ljuger/

  5. Det påstås i den hemmagjorda ”filmen” att de palestinska araberna är ”urinvånare” sedan ”tusentals år”. Till och med en förstaklassare i historia vet att det är en lögn.

  6. Arabernas utplåningskrig mot Israel 1967 beskrivs som att Israel ”svalde” resten av ”Palestina”. Utelämnat är att araberna sade nej till att fredsförhandla. Utelämnat är också att Israel lämnat tillbaka 90 % av områdena som landet vann 1967, och erbjudit palestinierna nästan hela resten flera gånger, medan Arafat och Abbas har sagt nej.

  7. Det påstås att USA/Israel kontrollerar FN. Det är lögn. De 56 islamiska staterna har automatisk majoritet i Generalförsamlingen och i alla FN-organ, såsom ”Människorättsrådet” m.fl. Dessutom lade Sovjetunionen in FLER veton i Säkerhetsrådet mot resolutioner som kritiserade araberna, än vad USA har lagt in till förmån för Israel. USA har endast stött Israel i 30 % av fallen där landet har kritiserats i FN. FN har aldrig kritiserat palestinsk och arabisk terror mot Israel i Säkerhetsrådet genom bindande resolutioner och FN har 11 organisationer som specifikt jobbar för palestinierna, inkl. UNRWA och en ”Kommitté för Palestiniernas Oavvisliga Rättigheter” — alla arabstyrda.

  8. ”Filmen” är antisemitisk och påstår att Israel kontrollerar Amerika, vilket är demonstrativt falskt, och en förolämpning mot amerikaner.

  9. CNN och BBC, som påstås gå i Israels ledband, har till största delen arabiska annonsörer.

  En skickligt hoptotad propagandafilm med rasistiska tendenser, och byggd på historieförfalskning.

 4. Bahlool 13 oktober 2009

  Orkar egentligen inte med dig men låt oss se Jonas:
  1. Vi har talat om det här, filmen vänder sig mot de judar som flyttade till palestina, inte mot dem som redan bodde där. Att du glömmer nämna de judiska upplopp och massmord på araber (terrorattentat osv) innan kriget visar på vem som ljuger. Det är märkligt att du inte vill eller kan acceptera att araberna vänder sig mot den stora massinvandring som skedde och som skapade problemen.

  2. All fakta (ej judisk) visar att man massakrerade de civila i Dar Yassin och många andra byar med flit. för att rättfärdiga sitt brott menade man att man gjorde det för att bekämpa arabiska soldater..
  3. Du glömde att nämna att herr Sharon ansågs skyldig av din egen stat. Blodtörstig är ett fint begrepp du använder men synd du glömmer Sharon och Israel i sammanhanget..fy skäms att du inte kan se vad hela världen sett..ett israel som älskar spilla arabiskt blod.

  4. Lol..en lögn är en lögn är en lögn, hur du än försöker sprida den..
  5. Vad tror du hände med de kristna som bodde i området när muslimerna kom? De hade bott där sen urminnes tider, eller menar du att Palestina var judiskt hela tiden?
  6. Kriget 1967 startades av Israel, var planerat av israel i många månader i förtid och ledde till att Israel provocerade fram konflikten och kriget. Det är ett bra fenomen men visar hur Israel och ni sionister är, där ni inte ens kan stå för era anfallskrig… Israel startar kriget och sedan erbjuder man att lämna tillbaka delar..lol..fenomenalt..
  7. Vem är det som lägger veto hela tiden? Källa för din lögn om Sovjet tack?
  8. Den mäktigaste lobbyn i USA är vilken? 😉
  9. Vi har diskuterat det här och du har blivit motbevisad..

 5. Jonas 13 oktober 2009

  1. Om det var ok för araber att immigrera, så var det ok för judar att återvända. Området var ottomanskt resp brittiskt mandatområde (där världssamfundets mandatext uppmanade till återupprättande av det judiska nationalhemmet). Så din teori faller pladask 😉 Dessutom var det ingen massinvandring, om man jämför med ökningen av den arabiska befolkningen som var exponentiell, både pga invandring och höga födelsetal. Allt detta finns det överväldigande litteratur och källor till. Den arabiska folkökningen var dessutom högst i judiska städer, och minst i arabiska städer, vilket beror på att araberna flockades till judiska städer för arbete och sukvård.

  2. Ge mig en oberoende och seriös källa för det. I själva verket pågick det ett regelrätt krig mellan båda parter där båda kämpade för sina egna mål. Arabernas mål var att utplåna judarna medan judarna kämpade för sin självständighet på det område som skulle bli den judiska staten, och där man var i majoritet i delningsplanen 1947.

  3. Faktafel igen, Bahlool. Sharon ansågs ”indirekt skyldig” till att de falangistiska araberna massakrerade de palestinska araberna. Falangistledaren Eli Hobeika var däremot direkt skyldig, men han ställdes aldrig inför rätta, utan valdes istället till det libanesiska parlamentet 🙂

  4. Är det bara du som får göra påståenden utan källor? OK.

  5. Öppna gärna en historiebok. Det fanns andra kristna än araber.

  6. Nej, Egypten, Syrien och Jordanien startade kriget, och Israel vann genom att bomba det egyptiska flygvapnet på marken. Läs en historiebok.

  7. Antalet resolutioner mot araberna var mycket, mycket färre än de arabiska resolutionerna mot Israel, men en mycket större andel av dem (nästan alla) stoppades med sovjetiska veton, än andelen resolutioner mot Israel som stoppades av USA.

  Det absoluta antalet sovjetiska veton var också högre än USA:s.

  http://www.fco.gov.uk/resources/en/pdf/4175218/vetoes-2008-2

  8. Hört talas om oljelobbyn? Jag säger inte att Israel inte har en lobby precis som alla andra, men du bortser helt från att även alla europeiska länder är beroende av den arabisk-iranska oljelobbyn.

  9. Nej, du gav mig en länk som inte visade annat än att AOL hade köpt upp företag i Israel 🙂 Jag gav dig länkar som visade hur araber köpte upp amerikanska medieföretag.

 6. Jonas 13 oktober 2009

  Förlåt, en liten rättning. Sharon ansågs ”indirekt skyldig” till att inte ha förutsett risken att de arabiska falangisterna skulle ta hämnd på de palestinska araberna. Inte indirekt skyldig till massakern.

 7. Bahlool 13 oktober 2009

  Fel fel fel
  1. Landets befolkning var i majoritet arabisk, att hävda att andra folk hade lika stor rätt är ologiskt.
  2. Suck fler lögner. http://www.deiryassin.org/
  3. Vems allierade var dessa falangister? Menar du att nazisterna inte bar ansvar för sina allierades brott? Den tesen brukar inte funka. Israel hade slutit avtal med palestinierna och sedan lät man sina allierade in att slakta allt som gick på två ben. Att inte vilja ta ansvar eller mena att man är oskyldig hjälper inte, bevisen är rätt klara på den punkten, Sharon och Israel var och är skyldiga. Hitler var inte och gasade judarna, betyder det att han var oskyldig till de brott som begicks i hans namn? Märkligt sionistiskt revionisistiskt..
  Indirekt skyldig för att han inte själv sköt de civila? Han visste vad som hände och vad som skulle hända..palestinierna hade gett upp kampen och flytt i gengäld skulle judarna låta palestiniernas familjer leva..svek och lögn från Israels sida.
  5. Så det fanns inte bara araber där, så vart försvann dessa folk? Judarna hade lämnat landet 600 år tidigare..var landet helt tomt eller?
  6. Jag har redan bevisat för dig att Israel startade kriget, du själv har erkänt att Israel sköt det första skottet..uppsåt, planer och självförsvar eller vad du försöker skylla på spelar ingen roll. Vem sköt första skottet? Hade araberna startat kriget då hade deras plan knappast funnits på marken 😉
  Enkel logik men sånt övergår vissas förstånd..
  7. Lol så du erkänner att det var fler resolutioner mot Israel som stoppades än mot araberna? Tack för din ärlighet..
  8. Vi talade om USA..varför tar du upp Europa plötsligt? Som vanligt..när du möts med fakta och med logik så byter du samtalsämne 😉
  9. Vi talade om BBC och CNN..så vad har andra företag med saken att göra? Än en gång..byt inte samtalsämne 😉
  AoL stödde Bush med en massa pengar också…

 8. Bahlool 13 oktober 2009

  Du tror att den sluge terroristen Sharon inte visste vad som skulle hända ;)? Inte konstigt Allah straffat honom med det öde som beföll honom hehe

 9. Darius 13 oktober 2009

  Alltså broooooooooor! Jag förstår inte hur du orkar med stackars hjärntvättade Jonas 🙁 🙁 :(. Den där människan farlig för allmänheten (200 % hjärntvättad). han borde först bli undersökt av en läkare. Seriöst det är skrämmande när en sådan människa känner knappt till den sanna historian eller verkligheten 🙁

 10. Bahlool 13 oktober 2009

  Lol Darius, ifall inte jag tar hand om de sjuka, vem ska då göra det 😉

 11. .: نور :. 13 oktober 2009

  Jonas försvarar ju bara den ”judiska värmen”, kärleken de hyser för andra folk. Ser ni inte på filmen den ”judiska värmen” för andra folk 😉 ser ni inte!? SER NI INTE!?

  Håhå.. dricka lite té nu..

 12. Jonas 13 oktober 2009

  1. Det beror på att judarna under långa tider fördrevs, diskriminerades mördades och förbjöds äga mark, medan araberna fritt kunde immigrera. Judarna var i majoritet i de områden som delningsplanen sade skulle bli den judiska staten 1947 samt i Jerusalem, och som världssamfundet erkände rätten att återupprätta sitt hemland.

  2. Den pro-palestinska websida du länkar till är inte en oberoende historisk källa, och det vet du (http://www.deiryassin.org/board.html). Om du inte har några oberoende källor borde du inte vara så självsäker. 😉 Det som jag berättade till dig kommer från oberoende historieböcker.

  3. Eftersom de var Israels allierade så befanns Sharon indirekt skyldig. Man anklagade inte honom för att i förväg känna till att falangistaraberna skulle massakrera palestinierna. Därför kritiserades han för att inte i förväg kunnat ha föreställt sig arabernas blodlust och hämndbegär efter att palestinierna massakrerat kristna araber i Damour. Precis som jag skrev.

  Apropå det kan du se följande You Tube-program från den arabiska kristna kanalen om hur kristna i Egypten ser på muslimer. Tyvärr verkar det finnas kraftiga spänningar, och de kristna araberna säger att de vet bättre än västerlänningar hur muslimer bär sig åt när de har makten: (:
  http://www.youtube.com/watch?v=h1rxiaJvlC0&feature=player_embedded#

  5. Det jag menade var att det inte fanns några araber där när ”muslimerna” (araber) invaderade från Arabien på 630-talet e. Kr. Det var andra kristna folk från Bysans. Läs på!

  6. Jag har inte ”erkänt” att Israel startade kriget 1967 eftersom det var Egyptens, Jordaniens och Syriens krigshandlingar (casus belli) som startade kriget. Däremot sade jag att Israel sköt det första skottet mot Egypten, efter att arabländerna hade startat kriget med sina krigshandlingar (Syriens bombardemang av norra Israel Egyptens blockad av Suez och Tiransundet samt remilitarisering av Sinai och införsel av trupper och mobilisering runt Israels södra gränser i brott mot vapenstilleståndsavtalet). Än en gång, läs historia! 😉

  7. Ja Israel sysselsätter sig inte med att försöka skriva en massa resolutioner mot arabvärlden. Araberna, som har förlorat alla sina krig mot Israel på slagfältet sysselsätter sig dock med att bedriva ett diplomatiskt krig mot Israel, vilket de lycka med pga sitt numerära överläge (56 islamiska stater mot 1). Men som du ser i min källa så stoppade Sovjet en långt större andel av resolutionerna mot araberna än vad USA stoppade mot Israel.

  8. Både USA, och lika mycket det oljetörstande Europa, är beroende av den arabiska oljelobbyn. Men du har kanske helt glömt oljekrisen på 70-talet, då du inte ens var föd antar jag 😉

  9. Skärp dig.

 13. Jonas 13 oktober 2009

  OK, Noor, jag vill helst inte polemisera med dig för jag tycker att du har varit oärlig om judendom, Kabbalah och Talmud. Jag har beskrivit för dig ett exempel som rabbi Singer gav om det judiska folkets värme för det iranska folket, när man insisterade på att skicka dyrbar expertutrustning och nödhälp till jordbävningsoffren i Iran, fast att regimen, som försöker utplåna Israel, sade att de inte ville ta emot hjälp från ”sionister”, utan valde att låta offren dö.

  Vill du ha exempel på hur extrema fascister visar ”värme” för det judiska folket? Jo genom att islamister i Uppsala hyllar Förintelseförnekare:

  http://blogg.svd.se/ledarbloggen?id=16084

  Jag vill inte diskutera mer med dig om detta utan låter dig dra dina egna slutsatser om skillnaderna. Det handlar inte om krig och våld utan om hur olika nationer ser på varandra.

 14. Bahlool 13 oktober 2009

  1. Lol..det var några få % judar, innan sionisterna skeppade dem till palestina..klart en kibuttz är majoritet judisk 😉
  2. alla som kritiserar Israel är inte objektiva enligt dig 😉
  http://sv.wikipedia.org/wiki/Deir_Yassin-massakern
  Wikipedia ok?
  De franska journalisterna Dominique Lapierre och Larry Collins skriver i sin bok”0, Jerusalem” från 1971 att ”vrålen, granatexplosionerna, gevärsknattret, lukten av blod, inälvor, krut, död, dränkte efterhand Deir Yassin. Dess bödlar mördade, plundrade, våldtog.

  3. Ett judiskt folk som mördat tiotusentals, som har en rasistisk ideologi där man ser ner på araben, kallar dem grisar och djur, skulle inte kunna föreställa sig något sådant? Nice try 😉
  http://www.larouchepub.com/pr/site_packages/2002/sharon/020430sharon_crime_hist.html
  Varför tar du upp rasistisk propaganda? Jag och du vet vad du anser om muslimer och om islam..men menar du det här har något med vårt samtal att göra? lol..
  Att han är pro israel gör inte saken sämre eh 😉
  http://orthodoxwiki.org/Zakaria_Botros
  5. Ja så vad hände med dessa ursprungsbefolkningar? De blev muslimer. Därmed var de ursprungsbefolkningen och deras land är deras..att du inte gillar att det fanns andra grupper än judar är inte mitt problem utan det är fakta..
  6. Jag har läst historia och det är bara du och judarna som försöker förvränga..jag gav dig länkar..du fortsätter med casus belli så Israels ockupation av arabisk mark är inte casus belli? Israweliskt fängslandet av civila är inte casus belli? Israeliskt embargo mot gaza är inte casus belli? lol..rolig du är 😉

  7. skitsnack..de har inget kött på benen och det är enda grunden. Israel kör med svartmålning av islam och muslimer, de sprider desinformation och lögner, om någons tår emot dem så mördas, kidnappas eller så köps de upp..Du tror att Europa och USA står på Israels sida pga att Israel har rätt i sak? Så dum är du knappast… Flest resolutioner stoppades av USA, att du sedan försöker hitta ursäkter osv spelar ingen roll..mitt argument kunde jag bevisa och dina försök att ljuga ihop något funkarinte.
  8. Där byter du samtalsämne igen..De 2 mäktigaste lobbyn är den judiska och vapenlobbyn…
  Mearsheimer and Walt have collected and quoted some of the lobbyists’ comments on their organizations’ political capital. For example, Mearsheimer and Walt quote Morris Amitay, former AIPAC director as saying, ”It’s almost politically suicidal … for a member of Congress who wants to seek reelection to take any stand that might be interpreted as anti-policy of the conservative Israeli government
  http://en.wikipedia.org/wiki/Israel_lobby_in_the_United_States

  9. Kom från rätt röv 😉

 15. Bahlool 13 oktober 2009

  Du jonas förnekar ju naqban, var är din ursäkt? Varför är den såkallade förintelsen värre? Bara för det är judar hehe?

 16. Jonas 13 oktober 2009

  Det känns meningslöst, eftersom du inte håller en seriös faktanivå på dina kommentarer.

  2. De är inte historiker. Och egentligen duger det inte med Wikipedia heller, som verkar vara din främsta informationskälla. Men om du läser den internationella versionen av Wikipedia så ser du att araberna hade befäst Deir Yassin och belägrade Jerusalem samt att Haganah utrymde så många civila som de kunde. Antalet döda civila var under 100.
  http://en.wikipedia.org/wiki/Deir_Yassin_massacre

  3. Varför anklagar du judar för rasism? Vi diskuterade Sharon, och att han inte hade förutsett att araberna skulle slakta varandra. Samt att araberna själva valde massmördaren Elie Hobeika till deras parlament, så det visar att de egentligen inte tyckte att det var så farligt det som hände i Sabra & Shatila, utan bara ett sätt att skylla på Sharon. Ingen i Libanon eller Syrie (Amal-milisen) ställdes till svars för massakrerna i Sabra & Shatila eller Bourj al-Bourajnhe, trots att det vara araber inkl. Syrien som begick alla brotten, och därmed var direkt skyldiga.

  Zakaria Botros är koptisk ledare i Egypten, och berättar om muslimernas förtryck mot kristna. Det är inte mina ord, utan hans. Alla som kritiserar musliemr är ”pro-israeliska” enligt muslimerna. 🙂

  Att du sedan länkar till LaRouche-rörelsen (!), en extremiströrelse, är ännu ett bevis på att du inte vad du pratar om.

  5. Lol! Öppna en historiebok. Inte Wikipedia.

  6. Israeliskt embargo mot Gaza 1967? Lol! 🙂

  7. Jag bevisade att Sovjet stoppat nästan alla resolutioner som kritiserar araberna. Du har inte bevisat någonting, mer än att araberna skriver fler resolutioner än Israel gör, och därför är det fler av arabdiktaturernas resolutioner som stoppas. 😉

  8. Lol! Wikipedia igen, och hänvisning till en fullständigt diskrediterad (http://blog.camera.org/archives/2006/04/dershowitz_responds_to_walt_an.html) bok av två konspirationsteoretiker.

  9. Suck…

  Jag tror att det inte kräver mer svar på detta nu. Jag har redan överbevisat saken.

 17. Jonas 13 oktober 2009

  Din CNN-källa handlar om vilka ett antal tillfrågade personer tyckte var de mest effektiva lobbygrupperna. Längre ned i texten stod det att rankningen baserades på hur mycket resp. organisation gav i kampanbidrag. Dessutom har du inte hela listan, så du vet inte var den arabiska lobbyn hamnar någonstans 🙂

 18. Bahlool 13 oktober 2009

  2. Inga av de källor du får gillar du..suck…även din wikipedia visar att judarna erkände att de massakrerat oskyldiga..något de fortsatte med tills våra dagar..
  3. Der var dina allierade eller ditt folks allierade som begick illdådet, vem hade ansvar för området? Judarna..så de bär ansvaret för slakten..ett av många illdåd
  Du tog upp Botros, på hans sida står det om hans stöd för Israel..jag vet inte vad jag talar om ja 😉 Varför tar du upp botros då? Vad har han med vår diskussion att göra..lol
  5. Du fick svar, du gillar inte svaret..inte mitt fel? Wikipedia är accepterat hos alla andra, varför inte hos dig?
  6. Talade om embargot av idag..än en gång undviker du att svara när du inte har några som helst bevis för ditt skitsnack ;)..sanningen sårar eh..
  7. Suck jag börjar verkligen ifrågasätta din intelligens…
  8. http://www.lrb.co.uk/v28/n06/mear01_.html
  http://onlinejournal.com/artman/publish/article_2642.shtml

  Bara du tror du överbevisat din sak..att skratta eller inte svara på källor och bevis betyder inte att du överbvevisat något grabben 🙂

 19. Bahlool 13 oktober 2009

  Jonas räcker att se att den judsika lobbyn kom på andra plats 😉

 20. Jonas 13 oktober 2009

  Du sjunker djupt i förtroende. Vet du vad ”Onlinejournal” som du länkar till är för någon publikation?

  Där Netanyahus tal beskrivs som ”ondskans sjukdom” av den israeliske antisemiten Gilad Atzmon, där Irans kärnvapenprogram och diktator försvaras, där Kubas diktatur hålls upp som ett ideal, där man skriver att alla borde ta emot Muammar Gaddafi ”med respekt”.

  Dessförinnan länkade du till den ökända LaRouche-rörelsen som är rasistisk och extrem.

  Du har inte högre trovärdighet än de ”källor” du använder. Men sådana här källor är kanske det enda sättet det går att försvara islamism med? Du borde ha större självrespekt än så.

 21. Bahlool 13 oktober 2009

  Lol som sagt..kom från rätt röv. Det är inte jag som försvarar Israel 😉 Det är det enda sättet att försvarar Israel på, genom att ge mig rasister som boutros eller genom att ge mig judiska/sionistiska källor..suck..inget passar dig..wikipedia funkar inte, källor till judar och ickejudar som är emot Israel funkar inte, cnn funkar inte..logik funkar inte..bara judiska/sionistiska källor skulle funka och dessa vet vi ju hur de är 😉
  Rätt kul kritiken du kommer med..suck hycklare..

 22. Jonas 13 oktober 2009

  Du kan väl inte kritisera mig för att jag inte godkänner rasistiska och antisemitiska källor där man hyllar diktatur och fascism? Du kan väl inte kritisera mig när jag frågar dig om en oberoende historisk källa om Deir Yassin och du skickar mig en palestinsk sida? Enn opinionsundersökning av CNN som du misstolkar, och som inte mäter det som du påstår att den mäter. Och Wikipedia, som kan redigeras av vem som helst, och som inte är trovärdig när det gäller kontroversiella frågor.

  I så fall kan ju vad som helst ”bevisas”. Är du inte ett dugg intresserad av fakta? Säg till i så fall. 🙂

 23. Jonas 13 oktober 2009

  Till skillnad från hur du använder dina extrema ”källor” så har jag inte sagt att Boutros påstående var absoluta fakta. Jag sade bara att detta var åsikterna från ledaren av Egyptens kristna kopter om hur de behandlas av muslimerna (en inte helt oväsentlig åsikt alltså).

  Dessutom länkade jag till ett cypriotiskt TV-program där han framträdde under journalistisk utformning.

  Jämför detta med dina hänvisningar till LaRouche och till en Ahmadinejad-hyllande och Gadaffi-applåderande propagandasida där nästan alla ”artiklar” handlar om hur judarna styr världen, enligt Sions Vises Protokoll!

  En fråga: är du akademiker, min vän? 😉

 24. Bahlool 13 oktober 2009

  Synen på antisemitism/diktatur/fascism är rätt relativt. Du tycker Israel är en demokrati, de flesta håller inte meddig. De flesta tycker Israel är en apartheidstat, du håller inte med. CNN visade viken som var starkast, vidare gav jag dig länkar om artiklar och böcker skrivna av judar som belyser den makt denna lobbyorganisation har och ändå vill du inte ha det..Du är så otroligt hycklerisk så det är skrämmande..så inget av det jag gav dig är bevis i dina ögon 😉 Alla som kritiserar Israel är ju antisemiter..så klart du inte accepterar det..visar vem som inte vill ha fakta..fortsätt leva i din drömvärld där Israel är bra och alla som är emot dem vill gasa judarna..lol..

 25. Bahlool 13 oktober 2009

  Fel han är inte ledare för egyptens kristna kopter utan han är en präst som bor i USA och som är ifrågasatt av de ortodoxa ledarna. Du borde kolla upp dina källor innan du öppnar munnen ;). Ändå förstår jag inte vad han har med saken att göra? Ämnet var Israel inte kopterna..du får gärna skriva ett inlägg om kopterna och publicera det.
  Jag? Nope jag kan inte läsa engelska, jag är fanatisk islamist jag är diktaturälskare bla bla..suck..frågan är vad är du käre jonas?= Du erkänner inte att du är jude (Taqqiay ehehe). Du kvarhåller vid dina teser även när de motbevisats. All kritik mot israel eller dina argument skrattar du åt eller försöker du tysta ner genom anklagelser av att de är antisemitiska..problemet är att sånt inte funkar hos mig 🙂 Jag har mött dina gelikar i över 10 år, och ni har inte förändrats ett dugg..det är därför Israel kommer gå under pga såna som dig…

 26. Jonas 13 oktober 2009

  Du får förstås använda vilka källor du vill. Det är upp till dig.

 27. Jonas 13 oktober 2009

  Bahlool, om du läser citaten från den brasilianske utrikesministern så ser du att han inte på något sätt är ovilligt inställd till Israel, hur mycket den statliga iranska propagandakanalen Press-TV, som du uppenbarligen läser, försöker att packa in saken negativt. 😉 Läs citaten!

  Dessutom ställde Brasilien in ett planerat besök av Ahmadinejad i Brasilien, och välkomnade Israels utrikesminister istället 🙂

 28. Bahlool 13 oktober 2009

  Lol alla kanaler och tidningar somd u tar upp är ju popagandakanaler för sionisterna…jag läser även judiska tidningar 😉

 29. Dana- Kurdi 14 oktober 2009

  I am Israel.
  exakt det är eran kultur.den filmen ni skulle skicka till Tyskland visa de.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *