Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Those were the days my friend..11-10-2009

En enda kom ihåg min födelsedag..och henne ville jag inte tala med haha..jag brukar hata att fira min födelsedag, man inser att man blir äldre, närmar sig döden och man har inte uppnått något av det man drömt om eller hoppats på. Några år sedan var jag fylld av sarkasm, glädje och en otrolig självsäkerhet. Nu, när man börjar se de gråa håren, man märker att man inte orkar lika mkt som förr och nu när man är mest bitter, trött och tänker i fel banor, ja då inser man att man inte kan leva om sitt liv.

Jag ser fram emot de närmaste månaderna..Allah den allsmäktige säger att Han inte förändrar ett folks situation om inte de själva förändrar sin situation..I mitt fall är det att jag inte kan få hjälp om jag inte hjälper mig själv. Jag saknar några i mitt liv, som jag tyvärr kickat ut ur det..för de förändrades aldrig och det spelade ingen roll hur logisk jag var, så hjälpte det inte. De var för dumma, för okunniga eller helt enkelt inte kapabla att inse sina fel. Tänker jättemkt på ola nu, det var 2 eller 3 år sen han dog..jag är så kass på att hålla reda på datum att jag verkligen inte minns när han dog…Jag behöver honom nu och jag ångrar mkt..Lol han tyckte jag var en pussy..rätt hade han ;P

Jobbade några timmar på att installera en blogg åt Marie, men det sket sig..får ta tag i det imorgon hehe..tröttttt

Är det bara jag som tänker på dem som varit del av mitt liv? Det känns som om det varit hundratals som jag mött, umgåtts med, öppnat mig för, ställt upp för de ställt upp för mig och nu är de borta..ibland minns jag inte ens deras namn hahaha..

Somnade 6 och vaknade upp 9.30, det är konstigt jag klarar aldrig av att sova över 5 timmar i sträck..Som vanligt mardröm (när jag drömmer om Mmm Marabou så är det alltid mardrömmar hahah).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *