Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

28 kommentarer

 1. Jonas 11 oktober 2009

  Kul 🙂 Det här har blivit en israelisk websida, istället för en sida om shiaislam…

  Snacka om att styra världen 😉

 2. Bahlool 11 oktober 2009

  Sidan har aldrig varit en sida om shiaislam 🙂 Utan sidan har varit om allt som intresserar mig, däribland shiaislam, israel, palestina, fattigdom, svensk politik osv…än en gång ska du sluta fara med osanningar tack?

 3. Jonas 11 oktober 2009

  Ska det verkligen gå till så här? Från DN idag:

  Offrets anhöriga hängde mördare
  Publicerat i dag. 15:18

  Tjugoettårige Behnoud Shojaie hängdes i Iran på söndagen. Avrättningen tycks ha utförts av föräldrarna till den yngling som den dömde hade dräpt i ett våldsamt bråk för tre år sedan, skrev nyhetsbyrån Irna.

  http://www.dn.se/nyheter/varlden/offrets-anhoriga-hangde-mordare-1.971954

 4. Bahlool 11 oktober 2009

  Varför skulle det inte få gå till så här? Familjen förlorade en son, de har rätten att yttra sig positivt eller negativt till att förlåta mördaren. Vad retar du dig på? dödsstraffet? Eller att killen som mördade var 18 år? Eller att det är Iran som har dödsstraffet?

 5. Jonas 11 oktober 2009

  Alltihop. Han var minderårig när mordet utfördes. Det är ingen rättsstat.

  Måste gå nu. Ciao. 😉

 6. Bahlool 11 oktober 2009

  18 år är inte minderårig..han fick en rättegång. En rättstat lagar bestäms inte av ifall killen ifråga är minderårig utan ifall han fick advokat och rätten att bevisa sin oskuld..ingenstans stod det att han var oskyldig til brottet..hade han varit oskyldig och dömts till döden då hade jag förstått din kritik.
  TAke care 😉

 7. Micke 12 oktober 2009

  Personligen tycker jag att västvärlden ska lämna hela mellanöstern till sitt öde, varför ska vi Européer bry oss om krig mellan de semitiska folken?

  Ut ur Afghanistan, ut ur Irak. Ta bort alla militärbaser osv osv.

  De pengar som sätts på bistånd till muslimska länder och till militärt bistånd till Israel kunde istället användas till att bepansra Europas gränser. Icke-västerländsk invandring till Europa skulle omöjliggöras.

  Om Israel vill spränga gaza eller om arabvärlden vill spränga Israel, låt dom göra det, inget som berör oss Européer.

  En attack på Europa från muslimer eller judar skulle däremot besvaras med kärnvapen.

 8. Bahlool 12 oktober 2009

  Micke du vet väl om att det är europa som angriper andra länder och inte tvärtom? Var irak ett hot för Europa kanske? Nej..Utan Israel så skulle häflten av västvärldens bekymmer i mellanöstern vara borta..Så enligt dig är albaner, turkar osv välkomna i Europa? Det är väl också europeiska folk 😛

 9. Micke 12 oktober 2009

  Det är ju det jag säger. Vi borde skita i Israel och arabvärlden. Varför ska vi bry oss?

  Det bästa för alla parter är att väst drar sig ut ur MÖ och att de muslimer som bor i Europa flyttar hem. Sen skulle alla vara lyckliga.

  Det är uppenbart att vi inte kan leva tillsammans. Det funkar helt enkelt inte. Ni hatar oss och vi hatar er. Tyvärr är det så, det är för stora skillnader mellan oss.

 10. Bahlool 12 oktober 2009

  jag hatar inte dig 🙂

 11. .: نور :. 12 oktober 2009

  Micke, hur blir det då med mig som svensk muslim :/

  ..vart ska jag flytta ^^

 12. Micke 12 oktober 2009

  Det bästa alternativet för dig är nog att du helt enkelt flyttar med araberna till MÖ. (om dom vill ha dig dvs.) Det andra alternativet är att du stannar i Sverige, då måste du naturligtvis lämna Islam.

  Radikala åtgärder behövs om Sverige och Europa ska överleva och inte förvandlas till någonting helt främmande för oss västerlänningar. Jag respekterar er religion och kultur men jag inser att den inte hör hemma här. Precis som västerländsk kultur inte hör hemma i arabvärlden.

 13. Bahlool 12 oktober 2009

  vilken religion hör hemma i Europa? Kristendomen? Judendomen? Buddhismen? Hinduismen? Scientology?

 14. .: نور :. 12 oktober 2009

  Micke, ursäkta men är du nyligen utsläppt från psyket? No offence, men är du dum i huvudet? Ska jag flytta om jag vägrar avsäga mig min tro? Kan inte du då avsäga dig dina åsikter eller flytta? Vad får dig att tro att jag tycker det är ok med rasistiska åsikter, kan inte du flytta då? O alla andra som är rädda för förändring, kan inte ni typ flytta till.. hmm.. Kongo? Israel gillar sådana som dig (nej det gör dem ju inte), varför ska jag som svensk flytta, men inte du? Tar folk dig ens på allvar när du öppnar munnen? Jag tror mer du är en tecknad figur som rymt från Looney toons faktiskt.

  O som B skriver, ska vi då även göra oss av med all teknik som format o förvandlat vår kultur o land? Bort med kebaben o riset, potatisen, kaffet, té (shajt o jag älskar té!) o majs.. Vi får då inte mycket kvar ju! Vad ska vi äta då? Bark!?!?

  ..du ser själv att ingen sund människa, med en normalstor hjärna som inte är bror med sin far, tycker detta är ok, inte ens i ljusår av smart eller nämnvärt uttänkt!? Det finns större chans att finna McDonkan på månen än att detta är väl uttänkt, nej här blir det inget att avsäga sig Islam.. Jag är född här, jag har valt att konvertera, punkt slut.

 15. Micke 12 oktober 2009

  Bo Lundberg skrev en mycket bra artikel igår på newsmill om just Islam och Europa.

  ”kulturinflytandet från i förhållande till Sverige starkt homogena västerländska högkulturer i form av successiv invandring från Tyskland eller Frankrike är jämförbart med invasionen av en för Sverige totalt artfrämmande, och till stora delar även antagonistisk ökenkultur.”

  och han citerar även Caldwell:

  ”Islam är en magnifik religion, som också, tidvis under sekler, varit en lysande och generös kultur. Men, trots alla floskler om om motsatsen, är den på intet sätt Europas religion och på intet sätt Europas kultur.”

  Om vi inte vänder trenden inom de kommande 15-20 åren kommer en Balkan-situation uppstå i västeuropa, en mycket farlig situation där vi västerlänningar står mot er muslimer. Det kommer inte sluta lyckligt. Det vet ni också.

 16. Bahlool 12 oktober 2009

  Micke du undvek att svara ifall du ansåg att kristen, judisk, buddhistisk, hinduistisk religion är delar av Sverige och Europa? Gäller din ovilja mot muslimer som är religiösa eller mot muslimer som bara är födda i östvärlden? Om en ickereligiös inte vill kalla sig muslim, är han välkommen då?

 17. Micke 12 oktober 2009

  Kristendomen är grunden som väst står på.

  Islam är en problematisk religion eftersom dess följare vill härska över andra folk. Judendomen härskar också men på ett annat sätt. Båda dessa religioner är i grunden mycket främmande för mig och troligtivs för många västerlänningar.

  För guds skull Bahlool, kristna och muslimer har varit i krig med varandra dom senaste 1400 åren, tror du att det bara tar slut nu? Jag har inget emot dig, men inse att vi inte kan leva tillsammans. Det funkade inte på Balkan, kommer inte funka här heller.

 18. Bahlool 12 oktober 2009

  Problemt med Balkan, som du tar upp, är att det var en stor nationalism som spelade roll. I mellanöstern finns det runt 20 miljoner kristna. Hur kommer det sig att de levt med muslimerna i årtusenden utan problem? Muslimer vill inte härska, de härskar inte ens i sina egna länder..Så frågan kvarstår, hur ser du på dem som inte känner sig som muslimer eller dem som inte är religösa? Vidare är kristendomen rätt död i Europa..hur ofta går svensken till kyrkan?

 19. Micke 12 oktober 2009

  Osmanerna tog livet av drygt en miljon assyrier och armenier. Etniskt rensning i Albanien.. massiva motsättningar i länder som Nigeria..

  Kanske du har rätt, eller rättare sagt, vi får verkligen hoppas att du har rätt, att vi kan leva tillsammans, annars går Europa en väldigt dyster framtid till mötes med krig och elände. Förutsättningarna för en fredlig framtid är att ni respekterar oss och vice versa.

  Nu är vintern här, nu har det börjat snöa.

  Ha det bra.

 20. Bahlool 12 oktober 2009

  Osmanerna mördade många hundratusen muslimer, kristna slog ihjäl miljoner kristna..vad är din poäng? Makt korrumperar..vi ser hur USA mördat miljoner senaste åren..
  Det var de orden som behövs, respekt. Jag menar det finns saker jag ogillar med Sverige, inte ser du mig gå iväg och bomba och spränga..det är något många missar, att man bara behöver respektera varandra. Jag firar jul med vänner och jag jobbar på mina helgdagar, för att ”anpassa” mig…
  lol inget jag ser fram emot..jag fryser bara jag tänker på kylan 😛

 21. .: نور :. 12 oktober 2009

  Micke, om du läser på om Islam, skulle du se, att som muslim ska man anpassa sig till landets lagar, inte bryta seder o sprida sedesfördärv. Tex, måste jag välja mellan be eller rädda en människa, är det min plikt att rädda människan ur fara, ta o läs Koranen, innan du dömer oss muslimer. Läs på själv o se inte till väst propaganda, införskaffa förstahandskunskap i ämnet. Hur kan du veta vad Islam är, om du lyssnar till media, o inte skaffar den själv?

 22. Darius 12 oktober 2009

  bra sagt micke…europa helt isolerad sköt er…sluta sälja vapen…sluta importera bananer o annat som ej växer i europa, olja o andra råvaror… inga kläder ska komma från china, ni ska få helt enkelt sköta ert o låta resten av världen vara i fred! HELT RÄTT MICKE…

  Bahlooh han är ”smart” den här micke…alltså låt de städa sina jävla gator o toaletter själva..sen när det blir fred i mellanöstern och afrika…vi får se vem som har diamanter runt omkring sin nacke en afrikan eller en europee när det är fred 🙂

  folk skulle inte ens åka till europa på semester för det första om det var fred i världen 🙂

 23. .: نور :. 12 oktober 2009

  Hehe

 24. .: نور :. 12 oktober 2009

  Btw Darius, du lever fortfarande? Så ingen fika med Jorma antar jag? 😉

 25. Darius 12 oktober 2009

  AHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH!!

  Jorma behöver först skaffa sig jobb för att ha råd till en resa ner till stockholm…sen jag tror han behöver jobba lite extra för att ha råd med t-banan oxå 🙂

 26. petersingerfanboy 13 oktober 2009

  @Darius,
  ”…vi får se vem som har diamanter runt omkring sin nacke en afrikan eller en europee när det är fred
  folk skulle inte ens åka till europa på semester för det första om det var fred i världen”

  Haha! Du gör dig om möjligt ännu dummare än micke som du försöker göra dig lustig över. Inte för att jag köper hans bild av verkligheten för fem öre, men dina inlägg är inte särskilt övertygande heller. Smårasister båda två.

 27. Amer Al-bayya 20 mars 2010

  Israel får , Israel stoppar men världen ska vara tyst…muslimer ska vara tysta…Varför .det är rasism..Titta på http://www.bibelen.blogspot.com och http://www.mohammadcartoons.org är det yttrandefrihet????..

  Israel gör de som de vill. muslimer får inte det.det är rasism….Läs noga det :

  Snälla , Karikatyr om Israel har blivit anmält.. Varför ska mulimer vara tysta ..Yttrandefrihet måste gälla alla..

  Israel-karikatyr anmäld i Norge
  Publicerad 26 juli 2006 – 22:58

  En ny debatt om karikatyrer har startat i Norge sedan Israels Osloambassadör anmält den norska tidningen Dagbladet för en teckning som avbildar Israels premiärminister Ehud Olmert.

  Karikatyren, som trycktes den 10 juli, föreställer Olmert som står på en balkong med ett gevär i handen. Nedanför ligger en död palestinier.

  Israels ambassadör menar att teckning- en orättvist jämställer israelerna med nazisterna. Den för tankarna till filmen Schindler’s List där en nazistvakt skjuter judiska fångar.

  Allt skit är mot Islam..Men lite skit mot Israel är ett brott Varför??.
  Varför kan Israel?? men muslimer får inte säga ett ord mot Israel .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.