Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Dagens nyheter

Jag gillar den tidningen, den har många olika artiklar och ämnen, den är för det mesta anti mot islam och Iran, men jag hittar alltid någon artikel jag kan länka till och skriva om. Då och då har jag dock märkt att de tar bort min länkning, så ifall jag kommenterar någon artikel, så kommer min blogg inte upp, folk hittar då inte till mig och mina tankar om vissa frågor.

Idag fick jag runt 40 besökare från DN då det handlade om Israel och kravallerna vid Tempelberget, men plötsligt slutade de. Det visade sig att någon på DN, börjat censurera mig. För det var även mina länkar till artiklar om Mehdi Ghezali som försvunnit.

Spelar det roll? Ja det gör det, för det tystar en av få röster som inte är åt höger eller SD håller. En av få röster som försvarar Iran, en av få röster som skriver om Israel ur en muslimsk synvinkel.

Jag har ofta märkt att folk anmält mina inlägg, men då jag inte bryter mot några som helst regler, så brukar det gå bra. SvD brukar vara ännu otrevligare, där kan man inte ens kritisera SD utan att man blir borttagen från deras lista över bloggar som länkar till deras artiklar.

Nu vet jag inte hur länge de ska bojkotta mig på DN, men tyst, det ska jag inte bli.

Den som är tyst inför orättvisor är som en tyst djävul/Imam Ali

2 kommentarer

  1. mammamarie 12 oktober 2009

    Vilka jävlar… får dom göra så? Ska DOM styra vilka åsikter folk får läsa? ÄR det tillåtet? Enl grundlagen?

  2. Bahlool 12 oktober 2009

    haha mammamarie klart de styr 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *