Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Terrorister på väg till Sverige!!

Vi måste gömma oss, vi måste skydda oss och våra familjer. Det ökända ”Ghezaligänget” är på fri fot. Ghezali, en kvinna med barn och hennes man fängslades i Pakistan en tid sedan och kommentarerna haglade på DN.se, om hur dessa hemska terrorister fångades. Man var glad åt att de skulle få ruttna i Pakistanska fängelser. Man hade på förhand dömt dem, men tji fick man.

Rasisterna, islamofoberna hade fått ved på elden. Den enda gruppen i Sverige som blir dömda på förhand – muslimerna – blev plötsligt frisläppta. De är på väg hem till Sverige. SD och deras gelikar fick ännu en mardröm, när det visade sig att dessa personers flygbiljett betalats av deras släktingar och inte av skattemedel. Nu hade man inget att bråka om där heller. En mardröm.

Så vad är slutsatsen?

1. Dessa ”terrorister” är inte terrorister, kanske dumma, kanske idioter, ja kanske naiva, men inte terrorister. Vi vet hur Pakistan handskas med terrorister. Att de skulle släppa fri människor de hade något som helst bevis för skulle vara terrorister, är omöjligt.

2. Dessa ”terrorister” är verkligen terrorister, men Pakistan är för dumt att inse det. Vi härliga vita brunskjoretälskande ariska svenskar vet bättre. Vi vet de är terrorister och de är del av en islamisk konspiration för att ta över Sverige! Ja det måste vara det!!

Skrämmande värld vi lever i, när personer som anklagas för terrorism blir frisläppta. Jag tycker, som mina smårasistiska vänner i SD och deras vänner, att man borde döma alla som anklagas för terror till döden, särskilt när de är muslimer. Spelar väl ingen roll ifall de är skyldiga eller inte? Finns 1.5 miljarder muslimer och de måste lära sig veta hut!! DÖDSSTRAFF!! DÖDSSTRAFF!!

Pakistansvenskar på väg hem – DN.se.

17 kommentarer

 1. Gunilla 10 oktober 2009

  Varför driver och skriver du på en blogg, uppenbart påverkad av nakotika eller alkohol?

 2. Bahlool 10 oktober 2009

  Ja Gunilla, dina argument är så starka, så överväldigande att jag ska sluta skriva..tack att du öppnade upp ögonen på mig..(suck)

 3. Peter 10 oktober 2009

  Du träffade med spiken rätt i kistan där faktiskt, hade inte förväntat mig detta innehåll när jag såg rubriken, men positivt överraskad, detta är precis min syn också

 4. Bahlool 10 oktober 2009

  haha peter jag gillar att leka runt med rubriker ibland 😛

 5. Jonas 10 oktober 2009

  ”dumma, kanske idioter”

  OK, de är dumma idioter. 😉

  Sedan skriver du ironiskt: ”de är terrorister och de är del av en islamisk konspiration för att ta över Sverige! Ja det måste vara det!!”

  Faktumet att den pakistanska polisen inte lyckats ta fram tillräckliga bevis för att åtala dem misstänkta svenskarna betyder inte att det inte finns ”en islamisk konspiration för att ta över Sverige”.

  Varför gör du en koppling mellan de två sakerna?

 6. Bahlool 10 oktober 2009

  Vilken koppling syftar du på? Förstår inte ditt resonemang här

 7. Jonas 10 oktober 2009

  Ja, det var väl lite grumligt uttryckt från båda håll. Bortse från det. 🙂

 8. Jonas 10 oktober 2009

  Det är i och för sig lika felaktigt att bagatellisera anklagelserna, och påstå att de är grundade i ”islamofobi”.

 9. Bahlool 10 oktober 2009

  Så du hade inte skrikit antisemitism ifall någon dömt judar på förhand? 😉

 10. Ahlam Hammoud 10 oktober 2009

  Men bara för att det kmr från ”wahabi” lr med andra ord en suni muslim så betyder det inte att det är fel, vi är fortfarande muslimer och tro det eller ej så har vi mkt gemensamt 😉 så organdonation är halal om det är livsnödvändigt och direkt efter döden, man får inte frysa ner organ etc. Det där med ögonbrynen, klart att man inte ska styla sina ögonbryn för att bli synggare, du ändrar på Guds skapelse, men däremot får du rena dig. Det finns en skillnad mellan män och kvinnor så för kvinnor så är det tillåtet att rena sina ögonbryn:)

 11. Jonas 10 oktober 2009

  Det är lite märkligt att du alltid måste jämföra med judar. Det ger en känsla av mindervärdeskomplex :).

  Jag tyckte inte att anklagelserna mot Madoff var antisemitism.

  Om detta hade varit vilken muslim från gatan som helst så skulle jag motsätta mig att man är misstänksam. Men det är ju inte som att Ghezali är vilken muslim som helst! Han greps i Afghanistan tillsammans med Al-Qaidaterrorister och satt på Guantanamo för det. Svenska staten hälpte honom fri och svenska skattebetalare fick lägga sina surt intjänade slantar för att betala ett privatplan för honom att åka tillbaka till Sverige. Sedan grips han igen på väg till ett islamistnäste i Pakistan fullt av Al-Qaida-folk.

  Misstankarna mot honom är alltså inte helt irrationella! Ghezali är dessutom en Al-Qaidasympatisör och med snarare positiv syn på Bin Ladin (han har sagt att han inte ”känner” honom, så han kan inte fördöma den massmördande terroristledaren).

  Det är alltså minst sagt förståeligt att svenska folket är flyförbannat på honom, och helst skulle se att han stannade kvar i Pakistan.

  Detsamma gäller dottern till Sveriges Muslimska Råds ordförande Safia Benaouda, som tidigare gripits i Somalia på ”semesterresa” (Lol) tillsammans med frun till en dömd islamistisk terrorist, som också fick resa hem på svenska skattebetalares bekostnad. Plus ingripanden från svensk ambassadpersonal, vilket också innebär att dyra resurser används.

  Att då komma och kalla ilskan mot dessa individer för ”islamofobi” får även den mest islamofila figur att koka av vrede.

 12. Bahlool 10 oktober 2009

  Nej men frågan om organhandel ansågs vara antisemitism ;=)
  Dömdes Ghezali för något? Nej. Fanns det en domstolsförhandling för honom? Nej. Att jag tar upp judar har inget med mindervärdighetskomplex att göra (lol trust me on that one) utan har med att försöka få dig att förstå ditt hyckleri 😉
  Hans åsikter står inte heller till dom. Du stöjder Israel, som är en terrorstat, betyder det att du är automatiskt skyldig ifall man hittar dig på väg till deras massakrer på palestinier? Nej. Du har lika stor rätt till en fair rättegång som ghezali..
  Du får gärna vara förbannad över hans dumhet, men att döma honom utan rättegång? Sånt går kanske i Israel 😉 men vi som föredrar demokrati avskyr detta och föredrar rättvisa.

  Vi har ofta sett hur skattemedel använts för att hjälpa svenskar utomlands, ska vi bli ”flyförbannade” för det? Nej. Det är ju därför vi betalar skatt, så att ifall vi hamnar i skit, ska få hjälp. Det är en rättighet, särskilt när dessa personer än en gång släppts fria för att det inte fanns några bevis för deras ”terrorism”.
  Det är ett märkligt tankesätt där du och andra tar er rätten att bestämma vem som är terrorist och vem som inte är det och vem som förtjänar vår hjälp och inte förtjänar vår hjälp. Svenskar betalade för en dam i USA som stod anklagad för medhjälp till mord, ingen klagade då..varför? Jo hon var inte muslim, inte beslöjad..enkel logik min käre Jonas.

 13. Jonas 10 oktober 2009

  Ibland häpnar man över ditt sätt att resonera 🙂

  ”vi som föredrar demokrati”

  Hur kan du komma med ett sådant påstående, Bahlool? Är du inte islamist?

  ”Du stöjder Israel”

  Gäsp. Nu byter du ämne igen. Den enda röda tråden är att Israel är en demokrati 😉

  ”Du får gärna vara förbannad över hans dumhet”

  Ja, och det är hela svenska folket.

  ”men att döma honom utan rättegång?”

  Det är ingen som har dömt honom. Alla får tro som man vill, och det är helt rimligt att misstänka honom för att ha terroristambitioner, vilket även Pakistan misstänkte honom för. Och det är helt rimligt att en människa med hans övertygelser och hans umgänge är en människa som svenska folket inte vill ha i Sverige. Han står emot allt som Sverige står för, och därför är det helt begripligt att människor inte vill ha honom i Sverige.

  ”Du har lika stor rätt till en fair rättegång som ghezali..”

  Ingen har förnekat honom en rättvis rättegång. Tvärtom ville alla att han skulle ställas inför rätta i Pakistan men tyvärr hittade de inte tillräckligt med bevis ännu.

  ”Vi har ofta sett hur skattemedel använts för att hjälpa svenskar utomlands”

  Otroligt. Du ser ingen skillnad alltså? Det gjorde ju till och med ärthjärnan Carl Bildt som klargjorde att Sverige inte tänker göra några särskilda insatser för honom mer än att begära att Pakistan håller oss informerade.

  ”Svenskar betalade för en dam i USA som stod anklagad för medhjälp till mord”

  Hon har suttit i flera decennier i fängelse utan att gnälla, men jag var emot att skattebetalarna fick bekosta hennes återresa. Och jag hade blivit tusen gånger mer upprörd om hon något år senare efter hemkomsten till Sverige hade gripits i USA igen misstänkt för umgänge med polismördare! Då hade nog alla svenskar sagt att hon kan sitta och ruttna där resten av livet precis som Ghezali kunde ha gjort i Pakistan om alla bevis hade kunnat samlas in.

 14. Micke 11 oktober 2009

  Tack gode gud för att dom har kommit ”hem”. 4 pensionsräddare och kulturberikare har återvänt!

  Seriöst, kasta ut muslimpacket.

 15. Bahlool 11 oktober 2009

  Lol micke..du är inte islamofob eller? Är du svensk? Ditt ip säger Finland..varför lägger du dig i våra angelägenheter 😉 Är du svensk och bor utomlands så ska du inte ens öppna käften hehe

 16. Darius 11 oktober 2009

  Seriöst, den här jonas går på mina nerver! kom till verkligheten snälla rara du! jag tror killen har varit med i något experiment av hjärntvättning! han lever i en helt annan världsbild! shiiit!

 17. Bahlool 11 oktober 2009

  hehe det är sionistisk indoktrinering..de har hela böcker om vad de ska svara på allt, om det är sant eller ej spelare mindre roll, så länge de har svar som förvirrar och förvränger saker till Israels fördel så har de vunnit en stor seger 😉
  Såg dina kära pashtun om terrorism på tv 2 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *