Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Israel

Israeliska soldater och deras humana beteende i de ockuperade palestinska områdena. Många av de här filmerna har jag visat förrut..men skadar inte att se dem igen.Mord på civila och judiska soldater som säger att det är att göra rent i denna smuts..

Här skjuter judiska soldater ner flyende och obeväpnade civila palestinier

Så många soldater mot en kvinna och hennes barn..

4 kommentarer

 1. Jonas 10 oktober 2009

  Jag vet inte riktigt vad du vill ha sagt med dessa filmer.
  Den första visar hysteriska arabiska kvinnor, varav en svimmar. Hon får hjälp av en israelisk soldat och sjukvårdare. Och så ser man lite tårgas för att skingra mobben.

  Sedan ser man ett israeliskt reportage och israeliska tidningsartiklar om en anti-terroroperation som gått snett. Vilken annan demokrati skulle vara så självkritisk och öppen? Och vilken arabdiktatur? Och soldaten talar om upprensning (gällande terroristerna inte den döda kvinnan), och säger att han hellre skulle vilja vara hemma än där.

  I den tredje filmen ser man skott mot en våldsam arabisk mobb som anfaller soldaterna, beväpnade med stenar och molotovcocktails. Jag har sett hela reportaget tidigare. De är alltså inte civila. Inget land tillåter attacker mot sina soldater utan att svara, och efter upprepade attacker trots order om att dra sig tillbaka så är det helt rätt att skjuta dem som fortsätter att anfalla i benen. Så skulle även svenska soldater göra. Arabiska soldater, inkl. Hamaspolis, skulle ha skjutit ned allihop för länge sedan, och inte låtit någon överleva.

  Den fjärde videon: ?

 2. Bahlool 10 oktober 2009

  Mobben? Det är israeliska soldater som försöker stoppa ett husbygge, så de skjuter gas och olika bomber mot de stackars kvinnorna..våldsamma sionister suck..
  Självkritisk? Du såg den hyckande ministern som ogillade att det kom ut…Ja de rensade ut terorrister när de mördade den stackars kvinnan..även israeliska tidningar skrev om det.

  Jaha så du känner till arabiska soldater ? Konstigt att inte lika många har dött i skottlossning med ”arabiska soldater” som det dött i möte med judiska..säger allt 😉

 3. Jonas 10 oktober 2009

  ”Konstigt att inte lika många har dött i skottlossning med ”arabiska soldater” som det dött i möte med judiska”

  Jättekonstigt 🙂

  Det beror på att 1) araber anfaller inte arabiska soldater särskilt ofta, eftersom de vet att de dör då, 2) det finns inga medier i arabvärlden som rapporterar sådana dödsoffer (även om flera rapporter om hur Hamas mördar civila har lyckats smugglas ut).

 4. Bahlool 10 oktober 2009

  lol så demonstrationer i Egypten, det har du inte lagt märke till? I Libanon? I Iran (där dog några 20 tal, efter att de bränt upp halva staden)
  2. Al Jazeera 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *