Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Länge leve Nazityskland?

På Al Qudsdagen blev det demonstrationer lite varstans i världen, här kommer en filmm från en demonstration i Berlin med en liten översättning och förklaring. Titta på vilka som samarbetar med Israel, titta vilka flaggor som vajar, den persiska Shahens flagga i samband med den sionistiska israeliska flaggan:

Israeler, judar och Bahai demonstrerade tillsammans på ”NO Al Qudsday” i Berlin, Tyskland. Enligt iraniern, som verkar vara en Bahai och som säger sig representera det ”gröna” partiet i Iran, så har Israel och motståndet bland exiliranier mot den islamiska republiken Iran, gemensamma intressen. Med andra ord, faller Iran, så stärks Israel.

Många israeliska flaggor på demonstrationen och han säger vidare att motståndarna är rasister, högerextrema och människor som stödjer terror. Därmed försöker han skrämma folk från att ge stöd eller support till kampen mot Israel. Vem av oss skulle vilja länkas samman med rasister/terrorister?

Vidare hävdar han i sitt tal att de som demonstrerar mot Israel, är människor som stödjer Irans ”förintelse och krigspolitik”. Problemet är bara det finns en enda aggressiv stat i mellanöstern och det är inte Iran. Jag tycker det är viktigt av oss att titta på historien och se vem som gjort vad. Iran har inte startat några krig i mellanöstern på över 200 år. Hur många krig har Israel startat?

”Vi det gröna partiet i Iran, ser på Mullornas upprop till Al Qudsdagen som en dag till upprop för mord på mänskligheten”

Nästa talare försöker få sina anhängare av Israels terrorregim att skrika en längre fras, men det går inte hem. Dumma som de är så tar de till den lättare frasen: ”Ut med nazisterna (nazis raus)”. Visst gärna, jag håller med, men samtidigt borde vi få ut sionisterna. En rasistisk ideologi är lik den andre…

Makabert att man skriker på slutet, länge leve Israel. Det är ett hån mot de tusentals som dog i Gaza. Det är ett hån mot de miljoner som fördrevs. Det är ett hån mot alla dem som kämpar dagligen för att få lite mat på bordet eftersom Israel förvägrar dem införsel av llivsnödvändiga produkter. Undrar vad som hade hänt ifall jag demonstrerat på någon ”judeutrotningsdag” och skrikit länge leve Nazityskland?

En börjar skrika ner med den islamiska republiken, pöbeln försöker då förstå vad som försiggår så de börjar härma henne lite virrigt…

Sen blir det verkligen virrigt, en skriker ner med den islamiska republiken, en annan skriker ut med nazisterna…Jag kan bara säga, ner med Israel och alla som stödjer, älskar eller försvarar denna stat som begått så många hemskheter att de är oräkneliga. FN har inte fördömt Iran i över 40 resolutioner..Utan man har fördömt Israel i över 40 resolutioner.

Enligt första filmen så var det runt 300 proisraler mot 400 proislamister, men här kan man se att siffrorna är helt åt skogen..Sötast är ungen som runt 2 min in i filmen skriker..

Judar och muslimer står enade mot Israel

En kommentar

  1. Saladin 23 september 2009

    Hur många krig har man startat in the name of Allah. I de riktiga böckerna. De med historiska fakta. Så kan man räkna upp hundratals de senaste 1400 åren. Vilket är så märkligt eftersom ni är säger er vara fredliga.

    Stackars lilla förljugna offer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *