Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Ut med skiten

Irakier som riskerar livet avvisas – DN.se.

En irakier ska utvisas till sitt hemland eftersom han anses vara en säkerhetsrisk. Mannen ifråga jobbade som livvakt åt Saddam Hussain och deltog i tortyren av motståndare till Saddam. Han deltog i hemliga domstolar och det ska han inte komma undan med. Miljoner irakier dog under Saddams styre och det är på tiden att mördarna får stå till svars.

Han är en brottsling som förstörde många människors liv, det enligt honom själv. SÄPO menar att han är en säkerhetsrisk. Säkerhetsrisk? Han är en brottsling inte terrorist. Jag tycker det är märkligt att USA och deras vänner dömde serbiska brottslingar men att en man som den här enbart ses som säkerhetsrisk och inte som krigsförbrytare eller som brottsling som begick brott mot de mänskliga rättigheterna. Han är en brottsling som ska stå inför en domare men som jag säger den svenska naiviteten så kommer man att tycka synd om honom och låta honom stanna…

Jag har inget till övers för Shahens anhängare eller Saddams anhängare, båda är människor som förtjänar att stå till svars för sina handlingar, brott som kostat miljoner människor livet. Jag vill inte betala skatt för en sådan som han.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *