Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Beslöjade kvinnor trakasseras sexuellt

Enligt Al Jazeera så har över 93% av de egyptiska kvinnorna blivit trakasserade. Så nu har allt fler familjer börjat skicka sina döttrar till kampsportsutbildning för att stärka dem och lära dem skydda sig själva.

Enligt en feminist i reportaget så beror trakasserierna på männens syn på sex och kvinnor. Enligt mig är det nog mera på grund av det som gick snett med de muslimska samhällena många århundraden sedan, då man lät den kultur som Allah, Profeten Muhammed och hans heliga familj, Ahlul Bayt bekämpat, åter igen få makt över våra liv.

Den heliga Koranen säger klart att män som kvinnor ska sänka sina blickar och inte attrahera varandras drifter, här har vi människor som skitit i detta och som valt att inte bara attrahera varandras blickar utan även varandras beröring. Jag skäms å dessa arabers syn på vad som är tillbörligt. Särskilt filmen där man ser en stor hög av män jaga kvinnorna och försöker trakassera dem, jag vet inte om det var oprovocerat eller om det var sexuellt eller våldsamt, men filmen ger verkligen inga positiva bilder av händelsen.

4 kommentarer

 1. Saladin 21 september 2009

  det måste vara alla Amerikanska turister, eller förklädda judar som begår alla dessa trakasserier

 2. Bahlool 21 september 2009

  Du börjar bli tröttsam, jag skrev redan i inlägget att det var egyptsier/araber så varför säga det uppenbara?

 3. Saladin 21 september 2009

  Jag tror inte på dig. Araber kan inte göra såna saker. Det är emot deras natur. Det har jag läst på internet

 4. FLYTTA FRÅN SVERIGE ER JÄDRAN MUSLIMER!!! 22 september 2009

  Bahlool, detta är inget NYTT för mig som kvinna att män har snedvridit sina tankar och huvuden endast i syfte att vara elaka. Jag har självt råkat ut för en man som påstår att han muslim från Egypten. Han är garanterat en av de mest falskaste, elakaste och fegaste män som jag har någonsin mött i mitt liv. Tur att generellt sätt är svenska män är inte elaka i grunden! I kväll lyssnade jag på ett radio program att det finns människor som födds och växer upp i sociala förhållanden, där medmänsklig ömsesidig respekt och emotionell empati saknas. De människor som trakasserar andra människor och sedan njuter av det saknar något i själen samt är destruktiva som en missbrukare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *