Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Mousavi och Karroubi

Redan innan dessa herrar började med sina försök att svartmåla och förstöra Iran, så varnade Imam Khomeini för dessa tricks. Han höll ett otroligt bra tal som förklarar skillnaden på att kritisera och att skapa upplopp och skapa kaos. Jag vet att dessa två herrar, även de, inte vill förstöra Iran eller få bort det islamiska systemet. Dock deras beteende och deras handlingar leder enbart till att skapa kaos och konflikter i landet och mellan grupperna. De flesta iranierna som demonstrerar för dessa två herrar är även de religiösa och anhängare av systemet. Deras problem är bara att grupper som hatar islam, hatar araber, hatar muslimerna också deltar och förstör innifrån.

Min tillförsikt för den Islamiska republiken Iran har bara ökat.

5 kommentarer

 1. Saladin 21 september 2009

  Ja tänk att alla är så elaka emot er muslimer. Ni vet hur man protesterar fredligt, ni visar verkligen hur man sprider kärlek. Ni är så söta när ni springer hand i hand och sjunger fred och lika rättigheter för alla

  Håll dig till ämnet, sidan du visade tog jag bort då jag inte gillar reklam som inte har något med inlägget att göra. Vill du säga något om inlägget får du gärna göra det. Sluta byta samtalsämne tack? /Admin

 2. Saladin 21 september 2009

  HAHA VA

  Det var abolut kring ämnet.

  Stackars lilla rädda mussla som måste censurera verkligehten. Är du så rädd för att sanningen ska komma fram om vilka demokratiföraktande barbarer ni är? Vilka lögnare islam skapar.

  Det du censurerade bort är såna element du säger dig ta avstånd ifrån. Men du visar mer och mer ditt rätta ansikte.

  Du är en hjärntvättad teokrat. Människor som dig kommer göra Sverige till en soptipp och sanhög.Precis som islam gjort med alla andra länder de fått fäste i

 3. Bahlool 21 september 2009

  Släpper igenom ett av dina påhopp för att visa varför jag kommer vara hårdare i min ”censur” av dina inlägg och kommentarer. HÅll dig till ämnet var lite mera uppfostrad och sluta anklaga, hetsa och skriva om saker som inte har med inlägget ifråga att göra.Finns många inlägg jag skrivit genom åren du kan kommentera dessa om de passar dina syften och tankar..

 4. Saladin 21 september 2009

  påhopp? Du är förespåkar en teokrati. Är detta ett påhopp från min sida? Säg rasist eller nazist istället. När ska du lägga fram dina bevis om att jag är rasist eller nazist, du har ju påstått detta. Väntar spänt. Höll på att glömma islamofob. Se så kära balooo fram med bevisen

 5. Bahlool 21 september 2009

  Du är rasist pga dina påhopp på araber (parasiter mm) jag har redan skrivit det här flera gånger varför frågar du samma frågor om och om igen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *