Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Filmer från demonstrationen för och emot Israel i Stockholm

Å ena sidan fanns det runt 1000 anhängare till Shahen och deras kommunistiska vänner, å andra sidan fanns det 500 muslimer som skulle påminna världen om det palestinska folkets lidande och Israels ockupation av Palestina. Dessa ”fredliga” fiender till den islamiska republiken visade sig vara exakta kopior av de som försöker skapa kaos i Iran, de förstör, angriper och hotar. Se för er själva och fråga er sedan, hur fredliga är demonstranterna i Iran som bränner upp byggnader och angriper poliser?

Bakgrunden är att man anklagade muslimerna för att göra gemensam sak med nazisterna, enligt nazisternas egna utsagor var det 15 nazister där och en nazistisk reporter som rapporterade om händelserna. Vidare fanns det på andra sidan, exiliranier som stödjer shahen, andra som hatar shahen, återigen andra iranier som är ateister, många bland exiliranierna hatar islam, andra hatar araber och på deras sida fanns det vänstergrupper. Jag själv har alltid lutat åt vänstern, åt kommunistiska hållet, men idag tappade de mig. Vänstergrupperna brukar säga sig stödja Palestinas kamp, samtidigt buade och störde de när muslimerna skrek ord till stöd för Palestina. De buade när man talade mot Israel och sionismen. Så på vems sida är de?

Jag hittade lite bilder på nazisternas hemsida och publicerar dem här också. För mig är nazisterna och SD likvärdiga, enda skillnaden är att den ene hatar Israel den andra älskar Israel.

Motdemonstrant blir omhändertagen.

Mohamed Omar och Lasse Wilhelmson, en judisk man som avskyr Israels politik, han är också anklagad för att vara antisemit..en jude som är antisemit?

Kommunister och Shahälskare, på andra sidan

Ickeiranier som försöker antyda att det var en rasistisk grupp som ledde demonstrationen.

Saker slängs in, däribland ägg. Vissa gillar inte muslimernas rätt till att bojkotta och demonstrera mot Israel. Vissa verkar vilja gå tillbaka till Irans diktatur under Shahen.

Fler bilder finns här. Jag är emot sidans ideologi, men det är de enda som har bilder och filmer från demonstrationen i dagsläget.

10 kommentarer

 1. Noor 21 september 2009

  Dagens bästa, en judisk antisemit 😀

 2. Mohamed Omar 21 september 2009

  Shora Ismailian, en s.k. ”Palestinavän”, anslöt sig till shahens kreatur i deras kamp mot islam. Sekularismen och en vänstern är en fiende till det islamska palestinska folket precis som sionismen.

 3. Saladin 21 september 2009

  Mohamed Omar
  Är det inte lättare att säga att ALLT är fiende till islam?

 4. Saladin 21 september 2009

  Hahaha
  Så söta ni är med ert hyckleri. Inga rasister på en skylt och ni får då för er att ni är Allahs bästa barn. Ngt mer rasistiskt än islam finns inte på planeten. Stalin och Hitler är knappt värda att nämna i jämnförelse. Islam har effektivt lyckats rensa bort oliktänkare i 1400 år, skriva om historien, och fortsätter ljuga alla rakt upp i ansiktet. Inte undra på att Hitler beundrare islam.

 5. Bahlool 21 september 2009

  Saladin att tala är lätt, att tala med bevis det är det du har svårt för…Det är du som delar ideologi med SD och rasister i er världsbild av muslimen…

 6. Saladin 21 september 2009

  Du har fortfarande inte lyckats med att visa hur jag är rasist. Men kör på med ditt mantra. Inte för att det blir sant. Men det blir det i din sagovärld av talande åsnor som är självmordsbenägna, och flygande hästar.

  Jag är inte medlem i ngt politiskt parti, dock håller jag med socialdemokraterna i en del vad de säger och står för. , så jag förstår inte riktigt hur du då kan få det till att jag delar ideologi med SD.
  Nu börjar ju båda på S, det är kankse det som förvirrar dig?

  Men du som är upplyst. Vad är SD´s ideologi, och vad är S ideologi?

  Jag har massor med bevis till det jag säger. Koranen, haditerna, muslimer, sen sånt där som är jobbigt med, historieböcker osv. Sånt där med farlig kunskap i som visar världen i dess helhet.

 7. Bahlool 21 september 2009

  din syn på islam och muslimer visar hur du står..din syn på invandring (som vi brukade tala om) hör också dit…du är rasist pga dina uttalanden om skitaraber, ökenaraber och sanddynor. Du är som SD och ND, alla säger ni att ni inte är rasister 😉
  Ja en omtolkning av vad som sägs i dessa böcker är en sak som du och andra dårar har gemensamt. Fakta kvarstår och är bevisat. Jag har ingen tid eller lust att diskutera SD eller S men du och jag vet vart du fått dina åsikter ifrån.
  Vill jag diskutera S eller SD så skriver jag ett inlägg om det eller så kan du skriva ett inlägg om dem och om jag finner dem intressanta så deltar jag. Annars håll dig till inlägget tack.

 8. Ali 21 september 2009

  FATTA NÅN GÅNG ATT MOHAMMED OMAR DÖDAR ISLAM I SVERIGE!!!!! HAN ÄR EN JÄVLA MOSSADAGENT!!!! DET STÖRSTA JÄVLA SVINET PÅ PLANETEN!!!! DET ÄR OMAR SOM FÖRSTÖR ALLT NU!!!!! VEM TJÄNAR PÅ DET??? VAKNA UPP!!!!!!!!!

 9. Bahlool 21 september 2009

  Det får du ta med honom själv Ali

 10. Noor 21 september 2009

  *Suck* Ja för att man vill befria folk från mord o terror så mördar man Islam.. Ya Allah!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *