Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Ska SD bara skälla eller tillåtas även bita?

Aftonbladet ensam om konsekvent SD-bojkott – DN.se.

En diskussion har uppstått om ifall man ska tillåta Sverigedemokratisk annonsering och reklam i media eller ej. Aftonbladet är den enda tidningen som tar ställning emot SD och deras propaganda. Jag måste säga jag avskyr SD och anser att de är en fara för Sverige, svenskarna och alla dem som vill bo och leva i Sverige i harmoni och samklang. Ett parti som lever på att skapa missämja, som lever på att skapa yttre hot; ett parti vars hela idé är att svartmåla en grupp. Sånt hör inte hemma i vår värld, sånt hörde hemma i Tyskland på 30 talet.

Dock anser jag att man inte bör stoppa dem. Så länge de inte går till överdrift i sin demonisering av muslimer och invandrare, så bör de få yttra sig. Vi lever i en stat som ska skydda de demokratiska friheterna, om vi gillar det eller ej. Ett parti som SD ska inte få martystämplen på sig, de ska inte kunna använda detta till att få stöd bland människor som är okunniga om deras politik.

Så, hur det än smärtar mig att säga det, Aftonbladet har fel och resten har rätt. Å andra sidan kan man tycka att Aftonbladet gör något inget annan vågat eller vågar göra, att stå upp mot småfascisterna. Det krävs mycket mod och mycket civilkurage. Låter vi dem hållas på för länge och för mycket så kommer de inte bara skälla utan även bitas..det är där faran finns. Klarar vår demokrati av ett parti som en dag kanske styr Sverige in i en fascistisk inriktning?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *