Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Skvallerkärringar…

Brittiska kvinnor berättar gärna hemligheter – DN.se.

Enligt en undersökning så håller sig genomsnittskvinnan i England i max 47 timmar, innan hon för en hemlighet vidare..

Är det då så underligt att kvinnor älskar skvallertidningar (jag har en butik och där säljer jag mest tidningar som har foton på kändisar som varit otrogna, som dumpat varandra 10 tal gånger senaste månaden och som har hört saker och ting om dittan eller dattan).

Imam Ali sa, den bästa platsen för en hemlighet är i ditt inre. Berättar man något för en person så kan det lätt spridas vidare, jag själv älskar att få höra nyheter och det har hänt att jag berättat saker vidare, men för det mesta stannar de där de ska vara. Jag är dock mycket friare med att sprida saker som gäller just mig 😛

Vad jag lärt mig är just vad undersökningen visar, lita på män men undvik, under alla omständigheter, ATT BERÄTTA NÅGOT FÖR EN KVINNA..

14 kommentarer

 1. M 18 september 2009

  hahahaha varför ska man undvika o berätta för en kvinna, tvärtom berättar man för en man då börjar den logiska tänkandet, sen helt plötsligt förlorar all magi runt om det man har berättat i att mannen har byggt kobe men 7abe:-p

  lita på kvinnor de kan tänka rätt!!!! girlpower 😉 *kanske women power what ever! u get it! hope so :-P*

 2. Bahlool 18 september 2009

  Rofl jag berättade ofta för tjejer (har haft fler tjejvänner än killvänner) men abooya vilka problem jag hamnade i pga det 😛 NU HAR LÄRT MIG!! (NOT) :p

 3. M 18 september 2009

  men varför väljer män alltid fel tjejer 😛 kanske för de visa aldrig har tid för dessa män :-p jag tror man ska välja vem man ska berätta till, o här 7a6na el jamal :-Pmän väljer alltid fel hihihihihih 😛 *retas*

 4. Bahlool 18 september 2009

  Jag ska tala med din man..tror han valde en storkäftig fru 😛 HAN HADE KUNNAT FÅ EN SNÄLL OCH LYDIG IRAKISKA MEN NEJJJJ akh Allah..dagens kvinnor brrrrrr

 5. M 18 september 2009

  omg, vaddå hotar du mig eller:-S va va va han fick läsa det du skrev tror du jag hotas aj aj aj inte mig lileman 😛

 6. Bahlool 18 september 2009

  looooooooooool jag svär hade du varit i Irak så hade jag fixat så du blivit hotad..3ammu, din fru är kaxig, 6alee3 mesareenhaaaaa
  Jag är sayyid akta så jag inte gör lite magi på dig 😉 Din mat blir saltig, din man hittar sig 3 andra fruar och någno wahabi spränger upp bilen när ni åker till irak 😛

 7. Johnny 18 september 2009

  Studien gjordes ju bara på kvinnor. Alltså är det svårt att dra några slutsatser om kvinnor skvallrar mer än män?

 8. M 18 september 2009

  😮 det var hemskt nu blir jag ledsen 🙁 minmat blir salti 🙁 varför vad har jag gjort dig 🙁

 9. Bahlool 18 september 2009

  Jo det stämmer Johnny, men med tanke på att vi ser många tidningar som handlar just om skvaller och vänder sig till kvinnor medan männens tidningar mest handlar om porr, så kan man nog komma till slutsatsen att kvinnor är mera benägna att skvallar 😛

 10. Bahlool 18 september 2009

  Du är en modern kvinna, jag är rätt säker på att du ändå inte kan laga mat..så bara sant ju haha

 11. M 18 september 2009

  men varför drar du slutsatsen att kvinnor bara läser skvaller tidning, o män porr???? de jag känner varav min man läser pc tidningar, bilar, national geo. etc hur drar du slutsatsen här?

  varför i all världen tror du jag ine kan laga mat :-O jag ser väl inte ut som en sådan kvinna:-S

 12. Bahlool 18 september 2009

  Nah men slutsatsen grundar sig i vad för slags tidningar som man ser i tidningsställen och som handlar om utseende/lifestyle..De flesta tidnignarna du hittar är just om skavaller, se och hör, är ett bra exempel. Männen har ju tidningar som MC, bilar och Porr..Hur ofta har du sett skvallertidningar för män?

 13. M 18 september 2009

  du kanske har rätt, men det finns säkert män som kolla på skvaller via alarbaia hemsidan o läsa skvaller eller kanske via tv program som då handlar om skvaller, kommer nu inte på namnet på själva programmet, nu talar jag bara om arabiska män!

  men en kvinna kan behålla hemligheter, du kan juh inte dra alla över en kamm eller?

 14. Bahlool 18 september 2009

  Klart det finns undantag, men generellt så ser man ju att skvaller intresserar det motsatta könet mera 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *