Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Så börjar det…

Före detta nazist representerar SD – DN.se.

Vi som skrivit emot SD och rasismen i Sverige, har förutspått det här. Ett parti som säger sig stå emot nazismens ideologi, har nu börjat visa sitt sanna jag. Först menade man att man inte tålde nazister eller personer med ett nazistiskt förflutet i partiet, nu har man tagit in representant för sitt parti, som varit nazist i det förgångna. Vad säger SD? Nej vi ser inte de partier han var medlem i som nazistiska.

I alla tider har rasister och fascister använt demokratin till att sprida sitt hatbudskap. SD är inget nytt.

Man försöker lura massorna med sin ideologi som gränsar till rasismen och islamofobin, samtidigt fjäskar man för Israel för att ingen ska anklaga SD för att vara rasister eller antisemiter. Vad händer när fler exnazister får maktpositioner i partiet? När SD lämnade sitt rasistiska förflutna, så blev det en maktkamp, en maktkamp som skapade två partier. SD och ND. Vad säger att de inte ändrar sig i framtiden igen och tar till fler av Nazismens kännetecken?

SD är en fara för Sverige, frågan är när ska svenskarna vakna upp och inse det? Ett parti byggt på att ge skulden till invandrarna, till muslimerna till allt som är “främmande” har inget att komma med. Vad händer när invandrarna och muslimerna är borta? Vem ska få skulden då? Vem kommer bära skammen för att Sverige “går under” då?

Vi har sett det här så ofta. Lögn och lurendrejeri…Hur många fler är det som delar de nazistiska värderingarna? När man surfar runt på islamofobiska bloggar så märker man att de blandar ihop invandring och islam. Allt är en invasion. Allt måste stoppas. Kan de tänka sig att stoppa islam och invandringen våldsamt?

13 kommentarer

 1. Mållgan 16 september 2009

  Och det är detta parti som de borgerliga partierna skall bilda en blåbrun röra tillsammans med om de vinner valet!

 2. Allah Akber 16 september 2009

  haha. Snälla lilla du. Vilka är det som värderar Hitler lika högt som Allah? Hur ska du lyckas med att förneka det nära samanband som finns mellan musslor och nassar? Detta ska bli spännande att ta del utav. Vad för något historiskt, som inte har med saken att göra, eller vad för omotiverade argument du kan dra fram ur ditt skägg.

  De musslor som kommer sjunga med nassegrisar den 20:e? Är detta inte muslimer? Det Ottomanska riket och samarbetet med Hitler? Ja jisses som vanligt så hycklar du. Nu tror jag till och med Profeten vänder sig i graven. Hade han levat idag, så hade han hyllat Hitler.

  När vi ändå är inne på gamla tider. För tid verkar inte existera inom Islam. Du ylar på om korsriddare, jidderi jiddrei..Med tanke på att väst mer eller mindre tvingats be om ursäkt för detta, otaliga ggr. När ska ni musslor be om ursäkt av invasionen av Konstatinopel och våldtäkten på Hagia Sofia?? VA VA VA VA??

  Eller vänta, det slog mig. Den så kallade invasionen har väl aldrig hänt. Söta musslor på kameler red fredsamt in och kramade invånarna. För att sedan snällt be om de fick bygga om en dådtidens mäktigaste byggnader. Ja så måste det ju självklart ha varit

  Ja Sd är på många sätt ett hot emot den svenska demokratin. Men det är även kampen för att införa kalifatet, och en umma. Eller som jag vill kalla det .Det tredje riket, för du förstår folk vad man pratar om.

 3. Christian 16 september 2009

  Hur ska följande rad tolkas?

  “I alla tider har rasister och fascister använt demokratin till att sprida sitt hatbudskap.”

 4. Cap 16 september 2009

  De glömde visst att berätta att året var 1985 när han var medlem i nordiska rikspartiet. Media glömmer också att han efter det representerat Centerpartiet! Så med andra ord borde inte hann då vara en fd centerpartist???

 5. Bahlool 16 september 2009

  Nisse de är lika sjuka, vad är din poäng? Jag är inte medlem i något “radioiislamparti”

 6. Bahlool 16 september 2009

  Christian du behöver bara titta på alla småfascistiska partier i modern tid, de använder demokratin för att kunna sprida sina hatbudskap. De använder sig av demokratin för att få makt och sedan förändras deras politik till att bli hårdare och “otrevligare”.

 7. Bahlool 16 september 2009

  Cap skillnaden är nog att SD sagt vi ska aldrig ha någon som haft nazistiska åsikter i vårt parti. Centern får gå ut och förklara sig om det här stämmer..

 8. Lisa C 16 september 2009

  Nej precis! För det var inga muslimer som stod och gjorde hitlerhälsning vid Davidscup matchen i Skåne. Dags att rensa i dina egna led kanske?

 9. Bahlool 16 september 2009

  Lisa, det finns 1.4 miljarder muslimer, jag kan inte ta ansvar för vad dessa gör…Skillnaden är att jag inte är medlem i något parti som är muslimskt och då kan ta ställning mot dessa individer utan islam är en tro. När ett parti säger vi vill inte ha några nazister bland oss, då ska vi också stå för det.

 10. Noor 17 september 2009

  Äsch seriöst, varför ens bry sig om SD? Jag har sett sådana partier komma o gå under årens lopp, de håller sig borta några år, sen kommer de tillbaka, sen försvinner de. De är likt vågorna på havet. Jag har haft o göra med nassar o rassar under flera år (runt 13 år för att vara exakt), det är endast en liten klick med folk som går på deras skit, men de tappar lika många anhängare som de vinner. Sist nu när det var ND eller vilket namn de nu hade, där deras starkaste slogan var att man inte skulle slå sina fruar o vad det nu var, var det exakt vad deras ledare gjorde, han var tom dömd för det samt våldtäckt. Samma sak här, visa istället på vad de gör emot sin egen lära, än att motbevisa deras ideologi! Ta fram deras skumraskaffärer i dagsljuset ska ni se på förändring. Ni ger dem fel form av uppmärksamhet. Jag har infiltrerat sådana grupper många gånger under årens lopp, o varje gång har man sänk dem på samma sätt, med att visa Sverige vad de inte vill visa upp. Tar man exrtem vänstern o AFA gör de alltid samma fel, de försöker bekämpa dem på gatorna (o de gillar o slåss, samt visa hur våldsamma deras fiender är), men även vinner man ingen mark på det. Visa upp deras anhängare o deras domar, allt från misshandel till knarket o våldtäckterna. Visa världen det de så väl försöker begrava.

 11. Bahlool 17 september 2009

  Problemet är ju att folk inte förstår sånt. När folk hävdar att islam bär skulden för våldtäkter, slagsmål, mord osv…så tror folk på det, men om du hävdar samma sak mot SD och visar siffror, då vill folk inte lyssna…jag hoppas de vinner så att folk vaknar upp men jag tror detta parti är starkare och hemskare än ny demokrati och de andra smårasistiska partierna…

 12. Noor 17 september 2009

  Människor överlags är korkade, det är en epidemi tyvärr. SD kommer aldrig få stark makt i Sverige, hur många partier innan SD har kommit o gått? Människor på mindre orter brukar överlags vara mer inskränkta än folk i stor städer. Men som jag sa, ta fram fakta om dem, deras brottsregister o deras domar, visa upp det. Det är vad man kommer vinna på, inte bekämpa dem med att kackla högre än vad de gör. Man kan aldrig bevisa skit för folk, som inte vill veta. Där ligger problemet, vill folk inte tro på en sak, går det inte göra något åt saken. O detta gäller då inte bara saker om SD, det gäller allt, tyvärr. Om jag skulle säga till dig att när du ser solen, är vad som skett för 8 minuter sedan o du inte ser solen i real tid, skulle du tro mig? Men det är ändå fakta, då det tar 8 minuter för solens ljus att nå oss. Att övertyga dumhuven är inte bara korkat, utan slöseri på allas tid o energi. Börja att gräva fram saker om Thoralf eller vad han heter. Alla hans domar, jag kan hjälpa dig med det (offentlighetsprincipen). Sen kan du visa upp fakta vad ledarna gör. Men om folk tror på det eller inte, det är en annan femma. Men man kan o får inte sjunka ned till deras nivå o bekämpa dem där, det är därför man inte vinner mark. Det är som att gissa vems som är vems höna i ett hönshus med att lyssna till kacklet. Man måste tala till människans intellekt, inte hennes djuriska natur.

  Vill man visa vad Islam går för, be dem läsa Koranen. En bra översättning. Vill de då inte läsa, fine, men då har man försökt. Personligen tror jag inte en sekund på att bry sig om vad korkat folk tycker om saker o ting. Gör allt, allt du gör för Allah. Visa vem Allah är, för Allah´s skull, för Hans härlighet. De som inte lyssnar, kan du då strunta i med hänvisning till Koranen där det står klart o tydligt att Allah har täckt för deras hjärtan, ögon o öron – ergo, Allah har valt bort dem. Inte dem Allah!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *