Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Wahabis – Israel – Kristna fastar – Kina bekämpar Ramadan

Wahhabi hardliners brutally attack Shias in holy Medina.

Wahabis angriper shiamuslimer i den heliga staden Medina. Hundratals wahabiter attackerade områden där shiiter befann sig. I denna fredens och tillbedjans månad, måste man ge dessa wahabiter eloge. Deras förfäder Muawiya och Yazid attackerade de heliga städerna med katapulter, dagens wahabiter föredrar att misshandla folk med slag och sparkar. Som vanligt öppnar staten en undersökning i fallet men det kommer knappast att leda någonstans, shias i Saudiarabien anses vara sämre än djur.

Må Allah ge oss tålamod. Medan shiiter och sunniter står enade i kampen mot Israel och USA, så föredrar dessa salafiter att sprida hat mot andra muslimer.

Ayatollah Fadhallah utfärdar fatwa mot normaliserade relationer med Israel.

Ayatollah Fadhallah, en av shiiternas högsta och mest moderata lärda, har utfärdat en fatwa, ett religiöst dekret som förbjuder normaliserade relationer med den sionistiska regeringen i Israel. USA försöker få fler länder att svika palestinierna och sälja ut dem till Israel. Så länge som Israel stulit och stjäl land, så kan  man inte och får man inte ha några som helst normaliserade relationer med staten Israel. En stat vars brott bara ökar för varje år som de ockuperat Palestina.


Kristna firar Ramadan med muslimer i Singapor

Kristna i Singapor, firar Ramadan med sina muslimska grannar. Katolikerna har fastan i sin tro men just den form av fasta som muslimer utför, är något nytt för dem.

Kinas regering bekämpar Ramadan

Som vanligt försöker den ateistiska kommunistiska regeringen i Kina att försvåra och förbjuda muslimerna från att utföra sina plikter. Man försöker med påbud om att restauranger måste sälja alkohol och att anställda hos staten måste äta på dagtid, tvinga muslimerna att inte hålla fastan under Ramadan. Det är inte första året som Kina slår ner på alla som försöker utföra sina muslimska plikter. Kommunismen och islamofobin verkar ha mycket gemensamt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *