Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Obama, Muslimen

Hårda ord på demonstration mot Obama – DN.se.

Jag har aldrig varit någon stor fan av Obama. När han kom in i bilden sade jag till en vän som ogillade hans motståndare McCain, att de var lika goda. Hon menade att det var att välja det mindre onda när man stödde Obama.

Jag tycker hans ord är söta men farliga. Folk tror på honom, hans löften om fred i Mellanöstern och hans storslagna retorik. Att sitta och anklaga honom för att vara muslim, där drar jag dock gränsen.

Vilka tider vi lever i, när 1.5 miljarder muslimers val av religion ses som negativt. Förr i tiden sa man jävla jude, nu säger man jävla muslim. Förr i tiden byggde man gaskamrar och satte upp bål för att elda upp judarna, nu är det bomber och napalm man slänger ner på muslimerna.

Islamofobin har nått långt. Man hotade även ”muslimen” Obama med att man nästa gång inte kommer obeväpnad..

Vi hävdar att vissa inte är bra muslimer, ändå hävdar islamofoberna jo, det är de!! Här hävdar vi att Obama inte är muslim, för han själv har sagt att han inte är muslim, och nu säger islamofoberna igen, jo!! Han är muslim!! Suck!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *