Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

En psykopat blir Sverigedemokrat och islamofob

Jag lärde känna en ateist, som verkade vara smart och ville lära sig mera om religion och då särskilt islam. Vi hade även planer på att han skulle besöka mig och jag honom, jag skulle fixa jobb åt honom hos mig och han skulle få bo gratis i gengäld. Killen avskydde religion och avskydde SD och deras hejdukar. Han hade inget till övers för islam och hade ibland tendenser till att beskylla islam för de brott som ett fåtal ”muslimer” hade begått.

Några månader sedan började han må dåligt och jag var genuint oroad för hans välbefinnande. Hans ekonomi var åt helvete och plötsligt försvann han. Han dök upp på msn, men då hade han tagit bort mig från sin lista. Några veckor efter att han fick fnatt, skapade han en sida som heter Allahakbar, där han tar upp, hör och häpna, det är helt nytt – brott begångna av muslimer!! Wow..vilken islamofobisk sida som helst sprider sådan dynga, vad är skillnaden?

Skillnaden är att jag verkligen brydde mig om den här killen. Skillnaden är att han ogillade SD och nu har han tagit deras propaganda. Skillnaden är att jag verkligen trodde man borde tycka synd om den här killen, nu tycker jag inte synd om honom för att han är sjuk längre, utan för att han är så hatfylld.

På msn har han en bild som säger, islamofobisk och stolt över det. Rasist och stolt? Antisemit och stolt? Vit arisk och stolt? Nej inget av det skulle accepteras..men islamofobisk och stolt det är helt ok…

Jag idiot var så naiv, att jag berättade för honom vart jag bodde, ändå gick det emot mig. Av dem jag känner från nätet är det kanske 3-4 som vet vart jag bor…

Vad är det för personer som blir islamofober? Det är personer som han. Psykopater, som försöker begå självmord eller som han en gång berättade, bränna ner sig och andra.

Ett av hans inlägg, jag har slutat publicera dem då deras enda syfte är att håna, angripa, och vanhelga. Det är synd att man inte vill föra en dialog eller diskussion. Tyvärr är deras enda uppsåt att angripa på det här sättet så att de kan känna sig som segrare när man inte orkar läsa deras mög längre. Jag tog upp en barnbrud i Jemen och även länkade till artikeln om henne, vad gör hans om är så smart? Han länkar till samma och säger åt mig, under artikeln jag skrev, titta!!..Smart kille…

Att du alltid drar fram en massa skit som ”fördömer” gärningar, Ändå sker det gång efter gång. Åhhh neeej, denne vers bla bla bla. Vilket äckliga små lögnare ni är hela bunten Bli nu världen under en umma, så kommer ni araber spätta småbarn tills kuken faller av. Varför? Ja ni måste ju. Erat manlige ideal är Muhammed. Mannen som våldtog, torterade och var ett psykopatiskt svin. Sägs att han hade sexuell aptip för 30 man. Här snackar vi stånd. Det är svårt för er att uppnå, inte undra på att ni sätter på allt som rör på sig. Vissa av er musslor jobbar gärna i grupp med.

Uppenbarligen så spelar det ju ingen större roll om det står gulliga saker med eller inte i bland era satans verser. Ni knullar småbarn, slår kvinnor, osv osv osv osv ändå. Å jag tror ärligt, att ni gör det för ni njuter av det. Ni som kallar er unika och utvalda av Allah. HAha, vilket skämt. På vilket sätt är ni unika ni muslimer? Vad har ni presterat förutom lidande och misär? Inte ett skit. Araber/muslimer är inget annat än parasiter som sakta äter sig systemet, förstör allt i sin väg. Och när allt sedan är raserat, skyller ni detta på ngn annan. Varför?

Ja ni är inte intelligenta nog att upprätthålla ett högfunktionellt samhälle. Då hade den därna lilla halvön varit ett blomstrande paradis. Men vad ser vi, sand sand sand, och en jävla massa kamelskit. Det finns en liten liten plätt där man skapat ngt. Denna lilla jordplätt föraktar ni. Vilket är intressant. För det är ev denna lilla jordplätt med sitt jordbruk som kan rädda arabvärlden. Men dumma lågutbildade skäggiga pedofildyrkare som ni är.Kan inte dra strecken korrekt mellan punkterna. Utan istället för att uppskatta att ngn skapat liv, så ser ni till att föra in omdelbar död. Men det är inte konstigt att ni älskar döden så passa mkt som ni gör. De flesta av er lever i sophögar, ingen framtid, ingen mat, ingen medicin, inget rent vatten. Inte undra på att man hellre spränger sig i småbitar än att behöva leva i en infekterad sophög. Är det denna sophög som är det unika med islam. Ni klarar av att leva bland misär? Whohoo..duktiga musslor då.

4 kommentarer

 1. Allah 14 september 2009

  Vem är det nu som är full av fördomar? Hur får du mig till att bli Sverigedemokrat? SD är mer åt höger än vad jag är.

  Så snyggt du lyckas göra dig till ett offer. Lite som vanligt då det gäller musslor. Vrid å vänd på allt, så att ni själva framstår som hjältar.

  Så vad fick mig att kritsera Islam och starta bloggen? Ja av samma anledning jag har en annan blogg där jag mycket starkt kritiserar andra trossatser. Det var inte värt att nämna att jag häcklar Judar, kristna, budister och andra troende? Läser man dessa så kallade heliga böcker blir man mörkrädd, och måste ventilera sig.

  Förstår inte hur du kan känna dig träffad av innehållet på min nya blogg. För du säger själv att du INTE står för de illdåd som sker i Islams namn. Vore det inte mer korrekt att attackera dessa människor som begår illdåden än att attackera mig?

  http://blogghelvetet.se/blogg/?p=2613

  Sen har depression inte ett smack att göra med psykopater. Även här visar du din taskiga verklighetsuppfattning. Men din brist på verklighet är lätt att förstå. Läser man koranen eller andra heliga böcker så kan jag förstå att man spårar ur en anings från verkligheten.

  En fobi är fortfarande en klinisk term. Den har inget att göra med kritik emot påsättning av småbarn, halshuggningar eller förtryck av homosexuella. Hur mycket du än önskar detta.

  Du skrev nånstans att det största hotet emot islam är muslimer själva. Du har så rätt. Hoppa på dom som begår dåd i din guds namn, istället för dom som vill leva ett fritt och säkert liv. Du borde vara tacksam och du borde istället visa muslimer vad islam inte är, genom att visa dom min blogg.
  Men tyvärr ser du det hela som en attack emot dig och din tro.

 2. Bahlool 14 september 2009

  Ja när man kallar muslimer för musslor, när man hånar deras Profet, när man angriper muslimer med att hävda att vi är mördare, skändare av barn och våldsamma människor, när du även frågat mig när jag kommer begå ett illdåd så jag kommer till paradiset..visar du verkligen att du är inne på dialog..du var blev omhändertagen för att du försökte bränna upp saker och ting…det är sjukt..psykopatiskt och jag hoppas du får den hjälp du verkligen behöver.
  Så du har skapat andra bloggar som handlar om kristendomen och om judendomen? Nej inte? Jaha…i rest my case…vill du kommentera här så får du göra det respektfullt annars hamnar fler av dina rabiata kommentarer bland soporna..Du var inte sån här innan men blev förändrad över en natt och jag kan bara beklaga och önska dig all lycka.

 3. Marie 14 september 2009

  Personen ovan är helt klart pedofil själv. Han drömmer om de saker han målar upp och risken är stor att han genomför detta. Jag rekommenderar att du anmäler personen om du vet vem han är. Man kommer hitta oändliga mängder barnporr hos honom. Garanterat. Jag tycker inte heller du bör ge honom mer utrymme på något sätt.

  Jag tror han från början ville umgås m dig för att han på allvar( i sin sjuka hjärna) trodde att han skulle få tillgång till samlag med barn genom dig….sedan hatar han dig för att han inte fick utlopp för sin frustration.

 4. Bahlool 14 september 2009

  Jag känner honom rätt bra sen något år och han är sjuk…det är ingen tvekan om den saken

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *