Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Smelly indians?

Idag talade jag med en vän som berättar om en irakisk serie, en serie där man drog rasistiska skämt.

En av skådisarna säger ser du indiern där? Hans vän säger det är ingen indier, den förste svarar då jo det är det. Den andre svarar då ja för han luktar inte som en indier.

Hade man kunnat dra ett sådant skämt här i Sverige?

När man ser på filmer och serier i USA, så ser man att man kan dra skämt om det mesta, om de flesta, tre grupper är det dock farligt att skämta eller anklaga saker för:

Svarta

Judar

Homosexuella

Nu är frågan vad är bättre? Att man kan skämta och tracka allt och alla? Eller att man ska visa respekt och inte såra någons känslor?

Vi har konst som angriper islam, muslimer, Jesus (Ecce Homo) men samtidigt är det tabu att angripa judar, homosexuella eller invandrare.

Jag själv är splittrad i frågan, jag gillar humor men är rädd att såra någons känslor ändå har jag ju fördomar mot grupper i samhället, där vissa drag setts gång på gång…Vad är det för samhälle vi vill ha? Ett där ribban är högt ställd och vi kan håna varandra för det mesta? Eller ett där vi ska respektera andra så de respekterar oss?

39 kommentarer

 1. admin 04 september 2009

  Hur luktar du?

 2. Bahlool 04 september 2009

  fråga din mamma hon vet 😉

 3. admin 04 september 2009

  ”men är rädd att såra någons känslor ändå har jag ju fördomar mot grupper i samhället, där vissa drag setts gång på gång…Vad är det för samhälle vi vill ha”

  Du lever som du lär ser jag. Allt enligt de hycklande muslimska sinnet. Tragiskt

 4. Bahlool 04 september 2009

  Jag har aldrig och kommer aldrig kunna förstå vad ni islamofober säger..men visst eh jag håller med dig? Gå trakassera någon stackars beslöjad kvinna istället för att störa mig ;). Du tror att du, med din skrämselpropaganda och med dina försök till att spela smart (funkar inte tyvärr) kan stoppa islam eller islams framväxt? Det du skriver på din blogg skrivs dagligen av andra idioter på högerkanten och ingen av er har lyckats med något annat än att öka intresset för islam..så tack keep it up 😉

 5. admin 04 september 2009

  skrämselpropaganda?
  Det är saker utförda i islams namn på min blogg. Det är ”ditt folk”.
  Eftersom du angriper mig och inte de som begår illdåd, så måste jag tolka detta som att du stödjer kvinnomisshandel, våldtäkt, dödsstraff av homosexuella, pedofili osv..

 6. D 04 september 2009

  Hahaha, vad rolig du är! Ecco är en skobutik, ecce homo heter den. 😉
  Förövrigt tycker jag att man inte kan skämta om tragedier där många människor har dött, t.ex. krig, olyckor och naturkatastrofer. Det är helt eneklt inte roligt. Allt annat, inklusive etniciteter, går bra så länge det görs med glimten i ögat och med kärlek. Det märks tydligt vilket syfte komikern har. Det lättaste e ju om det är komikerns eget ursprung, då känner man ju till den egna kulturen allra bäst oxå. Därför har jag hört jättemånga roliga judeskämt dragna av judiska komiker. Det gäller för alla de andra grupperna oxå. Johan Glans tycker jag är jättebra på att dra skämt om svenskarna t.ex.

 7. Bahlool 04 september 2009

  Så admin, eftersom Sverige slåss på demokratins och yttrandefrihetsns namn och dessa attacker lett till tiotusentals ja miljoners död, betyder det att demokrati, yttrandefrihet och Sverige är dåliga? Så varje gång någon gör något i islams namn, då är alla muslimer och islam ansvariga för honom men när USa mördat över 1 miljon irakier och dagligen skjuter ihjäl civila afghaner då är det ingen som tycker att vi ska bekämpa demokrati eller yttrandefrihet. Hur är det då med alla fängelser utan några som helst domslut eller domstolar? Guantanamo är ett bevis på USAs hyckleri, ett hyckleri som stöds av väst. Det är alltså bara hemskt ifall man dödar i Allahs namn, ifall man mördar och torterar och misshandlar i demokratins, och yttrandefrihetens namn, ja då är det ok? Då kan vi inte skuldbelägga alla vita? Då kan vi inte skuldbelägga alla västerlänninagr? Då kan vi inte skuldbelägga demokrati och yttrandefrihet?
  Hycklare 🙂
  Vad du anser om mig och vem jag stödjer spelar ingen som helst roll..logik och fakta har aldrig fungerat på dig och dina gelikar.

 8. Bahlool 04 september 2009

  Jag får skylla på att det blev ett stavfel (ändå måste jag erkänna så suger jag på namn/datum) 😛 tack för rättningen ;=)
  Ja men då tycker du som svarta i USA tyckt och gjort, att du kan säga nigger till andra svarta men ickesvarta får inte säga det. Det är på samma sätt när jag brukade hata att svenskar sa blattar..jag själv avskydde ordet, sedan kom jag till byn där jag har butik och där säger allt och alla blattar och svennar och gud vet vad. Å ena sidan bra då det tar kraften ur ordet på något sätt..ur andra sidan dåligt att man inte klarar av att byta ut dessa negativa ord 😛
  Ecce Ecce Ecce, jag kommer minnas det till slut 😛

 9. admin 04 september 2009

  Nu var det inte mig vi pratade om. Utan om din religion, islam. Ta lite ansvar nu för dina egna mordiska tankar.

  Logik och fakta finns inte inom någon religion. Vilket förklarar dina svaga ursäkter och ruttna omänskliga beteende.

  Du dömer ut det jag säger, men inte de hemskheter som sker i Islams namn. Detta om något visar vart du står. Är du adminofob kanske?

 10. Bahlool 04 september 2009

  Så vi återgår igen, tar du ansvar för vad Sverige gjort och gör de senaste 1400 åren? Tar du ansvar för de pedofiler som vi får höra om på nyheterna hela tiden? det är ju ”ditt folk”. Tar du ansvar för vad den vita mannens behov av olja, resurser, slavar och demokrati lett till? Jag är rasistifob och jag avskyr idioter, så det är nog därför jag avskyr dig? tror du verkligen du kan komma med något nytt? Något jag inte hört eller sett innan? Jag dömer ut de saker som sker i islams namn men skillnaden mellan dig och mig är att jag inte ger islam eller muslimerna skulden för dessa saker…medan du ser dem ha sina rötter i islam. Det är skillnaden. Svara på mina frågor om de brott du och ”ditt folk” begått och begår…

 11. admin 04 september 2009

  Återigen Det är inte MIG vi pratar om. Feg och oansvarig som du är undviker du din egna religon och försöker kasta över islams skit åt mitt håll. Patetiskt.

  Jag tillhör inget folk. Jag är inte ens svensk. Jag tillhör inte den vita ”rasen”

  Nej du ger inte islam skulden för det som sker i dessa namn. Alla förutom muslimer själva ser de dåd som sker, som något hemskt och skrämmande. Men inte ni hjärntvättade demokratihatare.

  Som jag skrev på min blogg. Förklara de som sker på filmerna med islam, och du får detta att passa in i ett demokratiskt samhälle.

  Återigen, det är intressant att du angriper mig, och inte de som du påstår feltolkar din religion.

  märkligt, skumt….

 12. Bahlool 04 september 2009

  Du är så dum att det är skrämmande. Jag försöker, genom att vända dina frågor, dina anklagelser, dina fördomar mot dig på samma sätt som du gör med mig, få dig att förstå att du är ute och cyklar. Ändå talar du om feghet och du undviker att tänka till. Än en gång..när du tänker efter, när du använder den hjärna du förhoppningsvis har, så kanske du kan förstå att dina anklagelser är obefogade och är under en tänkande människas värderingar. Jag tillhör inte heller något ”islamiskt folk” som du ju antydde med ditt folk…Alla ? Nej alla islamofober gör ja…jag har ofta skrivit emot muslimer som begår terrorattacker, men jag ger inte religionen islam skulden..det visar på att jag är insatt i motsats till dig. Jag har över 1000 inlägg och hade du klarat av att läsa eller söka så hade du upptäckt att jag inte är hjärntvättad eller att jag försvarar vad vissa muslimer gör. Dock är det för mkt begärt att du ska ändra din åsikt eller börjar tänka..vissa saker är omöjliga 🙁
  Nej du tillhör inget folk..rofl…vart kommer alla ni obegåvade och dumma människor ifrån? allvarligt talat nu.. ge dig?

 13. admin 04 september 2009

  Du vet att en fobi är en klinisk term?

  Vet du vad det kallas för inom argumentationsteknik då man angriper den andre personen intelligens? Vilket du gör då du påstår att jag inte använder min hjärna.

  ja, få en troende att tänka om är omöjligt. Vilket är lite smått lustigt. Muslimer borde vara de som tänker till en gång extra. Då ni dör hamnar ni i helvetet, om ni inte dött martyrdöden, eller hur? Det är bara de som dör i profetens namn som får honung och oskulder. Så hur planerar du din död för att nå paradiset, för helvetet vill du väl inte hamna i?

  =)

  Nej jag tillhör inget folk, tillhör ingen religion, eller politik. Röstar inte, ber inte, tror inte.

 14. Bahlool 04 september 2009

  rofl,….allt jag säger försöker du undvika..varför inte bara svara på frågorna istället 😉 Du menar du vill föra ett argument där du drar muslimerna över en kam och hävdar det är islams fel att några begår illdåd men det är inte ok att använda liknande på judar, svenskar, vita, kristna? Ja du är duktig du 😉
  Huh? Varför skulle jag hamna i helvetet om jag inte dött martyrdöden? I profetens namn? Lol…snälla..varför ha en blogg om islam om du är så oinsatt? Det är det här jag talar om..okunnigheten är skrämmande ändå är ni smårassar/islamofober så säkra på er sak..skrämmande. Hade din tes varit sann då hade du inte haft några få tusen som slåss och bombar (vissa rättfärdigt andra orättvärdigt) utan 1.4 miljarder…

 15. admin 04 september 2009

  jag argumenterade inte , utan ställde en fråga. Som du förlöjligade. Du är en sann muslim rakt igenom. Stampar ner brutalt på allt utanför koranenen.

  Nu handlar det inte om några få muslimer utan en jävla massa muslimer som begår illdåd i profetens namn. Så kallade moderata muslimer har samma agenda som de extrema. En umma, ett hus, eller vad ni nu kallar det. Hela världen under islam.

  Sen att säga moderat muslim, det är lite som att säga en demokratisk nazist. Klaffar inte riktigt det där.

  Det som skiljer dig ifrån de extrema är att du inte vågar spränga dig, eller be en familjemedlem göra det. Du stödjer deras handlingar med din tystnad, och försöker finna ursäkter genom att se på andras beteende. Kognitiv dissonans har jag för mig att det kallas för. Detta är ngt ALLA religioner använder sig av.

  Funkar inte riktigt att använda andras beteende emot mig, eftersom jag inte är representant för någon annan än mig själv.

  Men nu ska jag ut och vara lite islamofob. Undrar lite hur en sådan beter sig i samhället. Står det något i koranen om det. Kankse du, du som är allvetandes och besitter gudomliga egenskaper som islamsk moral, kan skriva en guide. Så att du kan vara andra hur islamofober beter sig.

 16. Bahlool 04 september 2009

  Ja sorry, att jag inte tar islamofober eller rasister på allvar. Kom med något som har belägg i islam. Att sprida lögner, okunnighet och hets är inget som jag kan ta på allvar. Jag stampar inte någonstans..men även det är väl ett av de många hjärnspöken ni islamofober har…
  Ingen begår något i Profetens namn. Det finns stor skillnad på de olika muslimerna som tar till våld, vissa helt berättigad (hizbollah/Hamas, motståndet i Filliperna) sen har du de som tar till våld obefogat och i strid med islam (wahabiter, stora delar av talibanerna, terrorbombare)
  Jag är inte moderat, jag är islamist. För att belysa varför islamofober aldrig kan och kommer vinna en debatt på logik:
  Du beklagar dig över att vi muslimer vill ha en ummah, ett hus, eller vad vi kallar det, hela världen under islam. Vad tror du är målet för de olika ismerna? De olika staterna? De olika partierna? Så många som möjligt ska lyssna på en och så många som möjligt ska stödja en…Vad är skillnaden mellan dig och mig? Jag ljuger inte för att vinna en diskussion eller vinna läsare, som du försöker göra med din skrämseltaktik.

  Du måste förstå det finns extrema som använder våld befogat (kamp mot ockupation, kamp mot förtryck, kamp mot orättvisa) och det finns obefogat våld (kamp mot oskyldiga, mördande av osykyldiga osv) Att du inte ens förstår skillnaden är det som skrämmer mig..för du och terroristerna har för mkt gemensamt och båda två är ute och cyklar..
  Om hundratals inlägg, diskussioner och försök att tala ut emot dem som begår terrordåd är att vara tyst..då vet jag inte vad jag kan eller ska säga. Du får kalla det för vad du vill men i min syn är det bara ännu bevis på dina hjärnspöken.

  Du har ingen kunskap i islam så att jämföra den med andra religioner är inte mitt problem.
  Du antyder ju att jag är ansvarig för andras beteende, varför ska du inte stå till svars för västvärldens beteende? Du kan inte använda ett vapen mot mig som inte går att använda mot dig. Du är alltså en hycklare..
  Enkelt, en person som sprider lögn, hets och försöker ljuga rakt av, med eller utan flit, det är en islamofob…när du vet vad riktig kritik är då kan vi snacka om saken..

 17. admin 04 september 2009

  tänk så effektivt du undviker allt, genom att hela tiden prata om alla andra. Spännande…

 18. Bahlool 04 september 2009

  tänk så feg du är som inte vågar tänka till eller svara på frågor..van vid sånt så inget nytt..

 19. Noor 04 september 2009

  ”fråga din mamma hon vet 😉 ”

  HAHAHA

 20. Bahlool 04 september 2009

  jag försöker vara snäll men det funkar inte med vissa 😛

 21. admin 04 september 2009

  Det är svårt att vara ”snäll” Bahlool då man inte är något annat än en hycklare, agerar efter regler som är tagna ur en galens mans mardrömmar.

  Fast jag tror snarare att det är som så att det inte finns något citat ur din fina bok som säger att man ska vara god.

 22. Bahlool 04 september 2009

  Fel igen. Hade du läst boken istället för att förlita dig på de hemsidor som sprider hat mot islam och muslimer, så hade du märkt att när Koranen uppmanar till våld, så säger Koranen i nästa ögonblick, om de stoppar sin aggression, så sluta ni också slåss, för Allah hatar aggressorn..men sånt funkar inte och är inte något ni islamofober vill höra eller veta av. Varför inte läsa hadith från Imam Ali, som säger om en man inte är din bror i religionen (muslim) då är han din bror i mänskligheten…1400 år innan din ”demokrati och humanism”…Kunskap är makt och du kan kalla mig namn och du kan kalla min Profet namn, tror du att de gör mig något 😉
  Regler som respekt, tålamod, kamp för de svaga, rättvisepatos allt sånt är tagna ur en galen mans mardrömmar..hehe

 23. admin 04 september 2009

  haha
  Tänk att du köra samma lama ursäkt, gång efter gång. Det är bara du och dina vänner med handdukar på huvudet som tror på det.

  Vi andra ser islam vad det verkligen är. Bevis efter bevis kommer ut hur ond, förljugen och rutten islam är. Destor högre skriker du och andra muslimer att det är fred och kärlek. Vi förstår inte, vi missuppfattar budskapet om fred och kärlek. Då kan du få ta och förklara fredsbudskapet och kärleken i de filmer som finns på min blogg.

  Jag må säga att ni muslimer har en märklig syn på kärlek då ni låter småbarn skära halsen av andra människor, eller när de spränger sig själva i småbitar. Ja det är kärlek det. Inte för mänskligheten, men för Allah.

  Eller när ni påstår att kvinnan ska klä sig enligt regler som är utanför allt förnuft. Det gör henne säker. Det finns väl inga länder där sexbrott är så vanliga som i just muslimska länder.

  Ta och vakna…

 24. Bahlool 05 september 2009

  Jag har sett budskapen på din blogg hos folk med större hjärnor och bättre förmåga att övertala folk än du någonsin kommer klara av, om de inte klarar av att sprida giftet effektivt varför skulle du? Allt jag säger, som kommer ur Koran och Hadith är lama ursäkter? suck…Ja alla muslimer spränger upp sig 😉 Alla muslimer skär av halsen av folk 😛
  Sexbrott vanliga i mellanöstern? Du har så klart statistik över det? Oops har du inte..ja men det är inte så konstigt…

 25. admin 05 september 2009

  http://www.democracyforum.co.uk/international-politics/65500-muslim-rape-epidemic-puts-sweden-top-euro-rape-statistics.html
  Inte Islamska land än. Men snart är vi nog där tyvärr. Det säger väl en del detta om muslimska män. Eller är dessa fejkmuslimer, eller är det kanske någon annans fel att muslimska män våldar. Just nu muslimer är experter på att skylla dåligt och ont inom islam på andra. Se bara hur det ser ut i sandhögarna. Det har sett ut så i 5000 år, ingen utveckling knappt. Detta skulle vara någons annans fel? Dåligt ledarskap till att börja med.

  Nej klart ni inte har våldtäksmän inom islam. Det finns inte ens homosexuella i vissa muslimska länder. Ändå avrättas dom. Visst är det märkligt.

  Att det är dåligt med stats kring våldtäkter i muslimska länder beror på rape inte existerar i dom. Bara för att man lyft bort möjigheten för en kvinna att protestera så blir det ju inte mindre våldtäkt för det. Eller jo, jag glömde, det är män av islam vi har att göra med. Skulle det finnas rättvisa siffror på detta, så är jag övertygad om att ni skulle lägga er på god 2:a efter Sydafrika.

  Samma goa sak med. Nej vi har ingen prostitution som man hävdade länge i Iran, och gör det i andra länder med. Man har löst det så vackert som att införa era små gulliga tillfälliga äktenskap.
  http://www.youtube.com/watch?v=NYEg9due2AI

  Nej en västerlänning som använder islam för att bevisa råheten och idiotin i islam. Då måste det vara feltolkat.

 26. Bahlool 05 september 2009

  Är inte det ett forum för engelska rasister? hehe..Vidare när den rapporten kom, så menade experterna att dessa höga siffror beror på Sveriges lagstiftning, som är hårdare än andra staters när det gäller våldtäkter. Vidare hävdade du

  Det gör henne säker. Det finns väl inga länder där sexbrott är så vanliga som i just muslimska länder.

  Jag bad om muslimska länder, Sverige kanske blir muslimskt men det är det icke nu. Så som vanligt, så försöker du ljuga, luras och ändra på fakta för att få fram hur ”hemska” muslimerna är..jag väntar fortfarande på statistik från muslimska länder över våldtäkter tack.

  Så låt oss anta att din tes stämmer, det är islam och muslimernas fel att dessa ”muslimska” män våldtar, vad har du för förklaring till att svenska män våldtar? Vi har hittat orsaken till varför muslimska män våldtar, så låt oss hitta orsaken till varför vita svenska män våldtar?

  I ”sandhögarna” uppfanns hjulet, skriftspråket, man hade stjärnkartor och man utvecklade siffror och medicin..om det betyder ingen utveckling..så visar det gång på gång på hur skrämmande okunniga ni smårassar är..

  Tyvärr behöver jag logik och bevis du har inga som helst bevis för din tes om antalet våldtäkter i islamiska länder..så där har du bevisat att du, som hävdade att vi religiösa inte har logik eller fakta, är just de som kräver dem och som verkligen behöver dem. Vad du tycker spelar ingen som helst roll..siffror är vad vi behöver.

  Rofl…tillfälliga äktenskap är inte prostitution och det används enbart av shiamuslimer (Iran och Irak)…suck och dubbelsuck 🙁

 27. admin 05 september 2009

  Igen så skyller du ifrån på andra. Det är inget argument att säga att det finns andra våldtäksmän. Det vore som att jag sa. Islam finns inte, för det finns Judar.
  En del av det jag säger bevisas till en del med att en STOR MAJORITET av våldtäksmän på svenska fängelser är muslimer, likadant i Norge, Danmark, England, och i resten av Europa. Är alla dessa våldtäkter utförda av svenska män som agerar som muslimer för att ge er fromma fredsälskande kramgoa gossar dåligt rykte. Måste vara så. För en muslim är aldrig skyldig. Det är alltid någon annans fel.

  Eller du kankse menar att alla män i muslimska länder är söta fromma gossar som sprider glädje och fred. Men när de kommer utanför sina sandhögar flippar dom? Det måste vara all strålning från tekniska framsteg, som mobiltelefoner, gps, radio, el, osv, sompåverkar deras sinnen, eller?

  Ja man uppfann mycket bra saker, men det var FÖRE islam. Det islam gjort är att kopiera bla Grekisk och romersk kunskap. På sin höjd kan islam få uppskattning för forskningen inom ljus, bla så uppfanns den första kameran av en muslim.Vet du hans namn?.
  Men efter det så är det nog mest sand sand sand, och kameldynga som kommit ur islam.

  Tillfälliga ”äktenskap”Använda av båda shia och sunni, de har bara olika namn, tror de näms i videon. så ”hyra” sig en kvinna för en timma är vad? Ett äktenskap?

 28. Bahlool 05 september 2009

  Du har svårt för att förstå vad man skriver? Jag höll med dig, islam bär skulden för muslimer som våldtar, så det jag vill veta är, vad är din förklaring för att ickemuslimer våldtar? Finns inga belägg att en stor majoritet är begånget av muslimer (man har inga förteckningar över vilken religion en brottsling har i Sverige så tji fick du) men ja en stor del av dem är invandrare..det är stor skillnad…
  Utan muslimerna hade du fortfarande bott med mamma i en liten grotta..så försök inte antyda att islam inte hade utvecklat och förmedlat de vetenskaperna..eller menar du att det enda muslimerna gjorde var skriva av vad greker gjorde och sedan inte utvecklade dem? Vad lärde du dig i skolan egentligen? Sunnis har inte det..så ge upp? Shias har det och det kallas för muta. Suck..dubbelsuck och snart är det trippelsuck…

  Resten var bara vanlig dravel utan fakta eller belägg så inte värt att bemöta…

 29. admin 05 september 2009

  Sucka på du. Att du blundar för verkligehten gör inte att saker försvinner. hur mycket du än tror det

  Nej det finns i båda sekterna. Återkommer med vad det kallar för inom Sunnis. Men nämner hon inte det i videon? Eller du kanke bara ignorerar det, precis som allt annat jobbigt inom islam

  Icke troende män som våldtar har inte fått sina ideer från en bok. De anser sig inte vara utvalda eller ser sina offer som kuffars.
  Det är en mans rätt, för att inte säga skyldighet att kränka kvinnor i islam

  Några små utvalda texter om islams syn på kvinnan. Men vi här i väst har väls om vanligt bara missuppfattat det hela? Kasta tillbaks de vanlig flosklet om kärlek och respekt. De där som muslimer alltid talar om, men som man aldrig ser.

  Sahih Bukhari – 1.9.490, 493, 498 Sahih Muslim – 4,1039;
  Sunaan Abu Dawud – 11,2155, Mishkat ul-Masabih – vol 2, s. 114, Hadis no. 789
  Ghazali – vol 2, s. 34
  Koranen – 2:222; Sahahi Bukhari -3.31.172
  Koranen – 16:92, Sunaan Abu Dawad – 11,2142, Abdur Rahman
  Sahih Bukhari – 4.54.460, 7.62.81, Sahih Muslim – 8,3367, 3368;
  Ghazali – volym 2, s. 43

 30. Bahlool 05 september 2009

  Du undviker frågan, vad är anledningen till icketroende mäns våldtäkter? Jag väntar…Nej Muta finns bara inom shia, det fanns inom sunnah men togs bort 1400 år sedan.
  Vad tar du upp de där källorna för? vad ska det säga`?

 31. admin 05 september 2009

  Anledningen att de inte våldtar kanske beror på att de inte tror på det flygande spagettimonstret. Har du någon annan förklaring.
  Nej, Muta praktiseras även bland sunnah. Spelar ingen roll hur mkt du inte vill tro på det. Bevisen säger en helt annan sak. Källa:verkligehten. Jag vet att verkligheten är jobbig för dig.

  Du ylade på om framstegen som skett tack vare islamsk forsknining
  http://www.youtube.com/watch?v=uQg6x-K82IA&feature=channel_page
  Här är en video som visar på att all kunskap är kopierad, stulen och omskriven. Finns massa mer material om detta.
  Det Persiska riket var stort och välmående en gång. Islam klampade in och förde det tillbaks till apstadiet. Nu ska väl visserligen dessa araber inte ha all skit, för Persien hade varit i krig under´lång tid med andra riken
  http://www.youtube.com/watch?v=UWhOREBNkPM&feature=related

  Du får gärna förklara filmen som visar en pågående våldtäkt Jag missar helt det fromma budskapet, eller vilket form av brott kvinnan gjort emot klädreglerna?

  Eller har hon valt det själv, för många muslimska män hävdar att kvinnan själv väljer att bli våldtagen

 32. Bahlool 05 september 2009

  Än en gång, om vita våldtar vad är anledningen? Du menar muslimernas våldtäkter beror på islam..så varför våldtar icketroende, vita kvinnor?

  Muta förbjöds av kalif Omar (enligt vissa sunnis förbjöds det av Profeten Muhammed i slaget vid Khaiber) snälla rara..försök inte lära mig om ett ämne som jag diskuterat, skrivit om och talat om i runt 11 år..muta är tabu för sunnis.
  har bättre för mig än att sitta och titta på youtube stup i kvarten 😉 ge mig källor eller logiska resonemang du har inte gett mig ett enda. Du försöker sprida att muta är del av sunniislam när sunnis har dussintals sidor, tom på svenska, som avhandlar ämnet och som talar emot det…

 33. admin 05 september 2009

  Nikah Misyar heter det tillfälliga äktenskapet du säger inte existerar och som praktiseras.

  All denna såkallade kunskap du hänvisar till, stal de från Periska riket, Romerska riket och från Grekerna. Det var krigsbyten kan man väl säga. att ett gäng sandälskare en dag kommer på trigometri eller ens algebra är ju bara befängt.

  Mesopotamien, fungerade i runt 4000 år, sen kom det ett gäng araber och raserade detta på några år.

  Vart än muslimer sätter sina fötter, så rasar samhällen. FInns få exempel på städer, riken eller nationer som varit något framstående

  Ta tex Judarna i Isralel. Muslimer har hängt med sina kameler i några tusen år och vad har de presterat?????? NADA

  Judarna har gjort en bit sand till nästan ett paradis. Tyvärr är det massa arga människor med handdukar på huvudet som vill stoppa all form av utveckling

  Och det är precis det som islam gör. Det stoppar utvecklingen. Det för samhället, det sociala livet tillbaks till stenåldern, och detta uppskattar du?

  Låt oss säga att Sverige blir muslimt. På 5år skulle landet rasa, infrastruktur och annat skulle snabbt förfalla. JAg kan lova dig att de arga muslimerna här då, kommer skylla detta på någon annan. För inte kan en muslim, som inte har kunskap eller bättre vetande vara ansvarig för något.

  Det är skrämmande hur blind du är för det sjuka i din egna religion, och hur den påverkar dig. Det är så jag hoppas på att sverige blir muslimskt, så kan du sitta i den soptipp som kommer uppstå. Du kan hävda din religions förträffligthet över allt annat, sitt i skiten och snusket och skrik på Allah du.

  Själv kommer jag befinna mig på en annan plats och garva åt dig.

 34. Bahlool 05 september 2009

  Nikah Misyar är inte muta..stor skillnad mellan de två och den viktigaste är just shias syn på att man har muta tillfälligt, detta giftermål däremot är som ett vanligt giftermål utan tidsbegränsning.

  Den vetenskapen utvecklade de och utvidgade de..det handlar inte bara om araber utan jag syftar på muslimer överlag och många var ickearaber. Det är ett rätt nytt fenomen där man försöker negligera islam och islams påverkan, för att kunna vinna lite politiska poäng. Det står klart i det inlägget att utan den vetenskapen så hade väst inte utvecklat de vetenskaper vi har nu.

  Fram till mongolerna kom så var Mesopotamien, under abbassiderna världens kultur och vetenskapscentrum. Än en gång..varför ljuger du? Du förstår väl att fakta talar emot? Läs om mongolernas förstörelse av baghdad och vad det ledde till….

  Är det därför dina förfäder korstågsförarna förvånades över den renlighet och den kunskap muslimerna besatt?

  Judarna stal land, det är det enda de lyckats med. Att man är emot det är förståeligt men även här ogillar du det. HEla din tes faller för att du går emot fakta som säger att islam och muslimerna utvidgade och spred kunskaper.

  Åk till Dubai så kan du återkomma och berätta hur allt förfaller 😉

 35. admin 05 september 2009

  och återigen de där korstågen och vad andra gör. DET ÄR INGET ARGUMENT.

  Och hur spred sig islam. Genom att skäggiga män som luktade kamekskit kramade sig genom länder? Knappast. By the sword..

  Islam har inte producerat ett skit i vetenskapens namn. Du dillar om det stora riket för 1400 år sedan bla bla bla. Det är ju bara patetiskt. Det vore ju som om alla svenskar skulle hävda att Sverige fortfarande var en stormamkt. Som vi en gång var.
  Sen kan du knappast blanda ihop mig med korsriddarna. Jag står långt borta ifrån dom.

  Dubai, ja haha Tror du i din enfald att det är en massa högutbildade Ingenjörer ala Muhammed som har hand om det? Ttänkande, planerande arbetet. Vilka företag har kontrakten för att bygga, vem designar??? Utländska företag. Vilka slavar för att skapa skiten. Jo underbetalada människor ifrån Indien bla.
  Hela det bygget är en fantasi från en tokig arab, som faktist har positiva saker..Så som att andra länder nu med vill göra likande skrytbyggen. Men du som muslim. Hur gynnar detta dig? Har du kanske planer på att flytta dit? De har ganska fina lagar där som skulle passa din tro. Du drömmer å dillar om hur bra och fint det är på andra platser och hur det varit. Varför tar du inte och placerar din röv i ngn av de sandhögar då? Eller har du bara blivit för bekväm, och nöjd med bra sjukvård, rent vatten, internet osv osv osv. Du skulle inte klara dig en pisskvart i någon av de sandhögarna. Sluta vara så självgod och präktig. Du lever i en dröm. Eller snarare en mardröm.

  Du är lika hjärntvättad som det tyska folket var under Hitler. Skrämmande är att du inte är ensam. Finns massor av människor av din kaliber som inte ser ett skit av vad islam är, vilken hög av skit, och förnedring som det är. Men du och andra kommer nog bli varse med tiden. För de första som kommer åka på däng är de moderata, för allt ni gör är haram…Hycklande äckliga, förljugna invidider.

  Jag har varit i Dubai. Enda som imponerade mig var hororna. De var billiga, luktade gott, och var ryska.

  Med lite tur så kommer bygget i Dubai påverka sandhögarna positivt. Men jag har svårt att tro det i längden. trycket från psykiskt sjuka män med klänningar är för stort. Dubai står inte kvar om 30 år. Då är det en sanhög, som muslimer själva raserat. Precis som allt annat ni raserar. Det är nog fan sant det som Churchill sa om muslimer. Dom är parasiter med stora psykiska problem. Får nästan ta och hålla med han. Ju mer jag läser koranan och haditerna, ju mer muslimer jag pratar med. Desto fler moskebesök jag gör, Så inser jag att det är något väldigt fel i botten av islam..

  Islam har våldtagit milijoner människor. Utövare som är blinda, som du. Å de som får smaka på era så kallade tolerans och fred.
  http://www.youtube.com/watch?v=oe5DkQXFE0c&feature=PlayList&p=6A7B2F8FF9523B68

  http://www.youtube.com/watch?v=9-AZ6if0Qlw&feature=PlayList&p=6A7B2F8FF9523B68

  jag kan inte säga annat än att islam är en pest och en cancer som måste utrotas.

 36. admin 05 september 2009

  Nikah Misyar är inte muta..stor skillnad mellan de två och den viktigaste är just shias syn på att man har muta tillfälligt, detta giftermål däremot är som ett vanligt giftermål utan tidsbegränsning.

  Det är båda tillfälliga äktenskap Har inte sagt att Nikah är muta. Det är båda 2 sätt att få sig fitta utan att behöva skämmas. Snygg lösning.hyckleri. Men klart, allt med islam är det. Det finns inga homosexuella muslimer, det finns inga prostituerade, det finns inga droger, det finns ingen alkohol. Allt är bara en fin söt kärleksharmoni..Tror du och alla andra muslimer..

  Vi andra ser något helt annat. Tex förkärleken inom islam att penetrera småbarn. Även detta har islam en snygg lösning på, återigen en massa hyckladen.

 37. Bahlool 05 september 2009

  Jag tog inte det som argument (ändå är det det) utan jag förklarade för dig vilken högtstående civillisation dina förfäder mötte.
  Not really, folk tvingades inte konvertera..det skedde i fåtal fall kanske men de flesta valde i efterhand att konvertera därför vi har runt 20 miljoner i mellanöstern som är kristna..Indonesien, världens största islamiska land konverterade pga handelsmännen man mötte. Tyvärr tar du inteti ll dig av fakta och historia så jag förstår inte ens varför vi snackar? Du har en felaktig bild av islam och muslimer och spelar ingen roll hur många bevis du får, du är döv och du är blind.
  Kul jag kan itne jämföra dig med de kristna korstågsförarna men du kan jämföra mig med talibanerna..rofl…Det är du som tar upp historia..Du får gärna läsa om hur många låneord svenskarna har från arabiskan..så stor inverkan hade islam och muslimerna på din käre kultur.
  Algebra är islamiskt, siffrorna (särskilt siffran 0) är ett anant ex
  Jag tog upp dubai för att du menade att allt var sand och inga gator..du får faktiskt hålla dig till ämnet..om du hävdar att muslimer bara lever i öknen så gav jag dig ett ex som Dubai. Suck…

  Ja för sjukvård och vägar finns inte i de muslimska länderna..varför ska jag flytta? Jag är svensk medborgare, så du menar bara för att ett land kanske är bättre än Sverige, då ska alla plötsligt flytta dit? Rofl…sicken klant du dock är…Jag bor här för jag är uppvuxen här och enligt dig blir det här landet snart muslismkt 😉 så varför flytta haha

  Nästa stycke var fyllt av hat och ditt vanliga sandhög hit och skit dit..lugna ner dig det är inte bra för hjärtat…det är pga såna individer som dig som rasism och terrorism finns..tacka gud att man inte delar dina värderingar eller åsikter. Skrämmande…det är inte mina förfäder som brukade jobba med Hitler 😉 😉
  Ja men horor finns det gott om här också..eller har du inte sett alla småtjejer som säljer sig för en mobil och för lite pengar 😉 Finns gott om sidor för horor också..varför åka ända till Dubai för att få sig ett nyp? Ingen här som vill ha dig haha…

  Ja churchil var ju en smart kille han rofl…där kom rasismen fram…parasiter..sen talar du illa om Hitler? Vad är det för skillnad på dina värderingar och Hitlers? Han gasade judar du vill gasa muslimer…

  Byt dina ord islam är en pest och cancer som måste utrotas mot judendomen är en pest eller en cancer eller varför inte homosexualiteten..så inser du att du inte har ett dugg gemensamt med demokrati eller yttrandefrihet utan är en vanlig liten rasse som bara hatar muslimer istället för judar..ingen annan skillnad.

 38. Bahlool 05 september 2009

  Nope de är inte tillfälliga båda två…du hävdade att islam tillät prostitution..vart i världen säger man att du måste betala underhåll och ta hand om din kvinna? det är kravet i islamiska giftermål. Det är inte vi som har barnporr fritt på nätet och där vi dagligen får se och läsa om föräldrar som våldtar sina barn…klart det är islams fel också 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *