Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Vem skäller högst? Italien eller Israel?

När ett land som Italien kräver att man ska fördöma Aftonbladets artikel om stöld av palestiniers organ, då måste man fråga sig varför? Italien är ett land som blivit allt mer främlingsfientligt (tack vara Berlusconi). Man vill stifta lagar mot blandäktenskap och man vill ge staten rätten att omhänderta illegala invandrares barn. Är en artikel i Aftonbladet verkligen så allvarlig? I Italien har även de gamla fascisterna börjat få allt större stöd bland befolkningen. Det är de här problemen man borde bry sig om.

Borde inte Italien kräva att man fördömer Israels ockupation? Borde man inte i Italien kräva att man ska bekämpa den islamofobi som håller på att kosta människor livet? Borde man i Italien inte kräva att Israel ska tillåta de ockuperade palestinierna i Gaza, få tillgång till byggnadsmaterial? De har inte kunnat bygga upp sina hem sen Israels agressionskrig i början av året.

Jag är stolt över att Sverige inte är hyckleriskt i detta fallet. Man står upp för yttrandefriheten ifall den gäller karikatyrer mot muslimer eller artiklar mot judar, det ska man ha eloge för.

Nu när Israel slutat skälla, så har Italien tagit över istället..suck.

Aftonbladet blir ingen EU-fråga – DN.se.

3 kommentarer

  1. Darius 31 augusti 2009

    hahaha italien som hade den fegaste och skämmigaste armeen under andra världskriget måste ju anpassa sig till sin nivå som knähund…vad trodde du? 😀 när stor hunden israel skäller måste de små hundarna oxå skälla!

  2. Susanne 31 augusti 2009

    weird…har hört mycket om denna artikeln..har dock inte läst den. ÄN. som jag skrev i min blogg, detta har jag hört förut, om organstöld alltså. tufft av aftonbladet eller öht någon media att ta upp det.

  3. Bahlool 31 augusti 2009

    håller på med en artikel om det själv men känns som om alla har skrivit om det redan…rätt kul att det blir så stort rabalder om det men när muslimer beklagar artiklar emot islam eller Profeten saw, så blir vi dumförklarade…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *