Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Islamofob säger: Sveriges fega delaktighet i ondskan

Jag bara måste länka till det här inlägget, där en liten småfascist, smårasist, småsionist försöker försvara Israels och Italiens krav på att gå emot yttrandefriheten. Samma personer brukar gråta tårar över att muslimer vill tysta yttrandefriheten när det gäller islamofobiska avbildningar och karikatyrer.

Rätt märkligt att det är antisemitism ifall en artikel belyser anklagelser om organstöld, men det är bra och positivt när man hånar, angriper och uttalar rasistiska uttalanden mot muslimer/araber. Så här står det vidare i artiklen:

”Teckningen visar en framtida Miss Sweden i en burka, kropps-påsen i vilken islamister vill fängsla alla kvinnor. Demoniseringen av judar och den judiska staten fortsätter med full kraft. Sinnessjuk islamistisk antisemitisk hets har nu tagit kommandot i den europeiska pressen. Slutet kommer naturligtvis att bli arabisering av Europa.”

”Varför fördömer inte Sveriges regering den fasansfulla artikel som anklagade israeliska soldater för organstölder från palestinier?

Verkligheten är att den svenska regeringen helt enkelt inte vill komma i strid med den muslimska världen, liksom man inte ville hamna i en strid med nazisterna under andra världskriget. Sverige verkar vara villigt att sälja ut judarna i namn av neutraliteten, eller i detta fall, i falskt namn av yttrandefriheten. Dess tystnad är föraktlig.”

Som vanligt sprids myten om att västerländsk media och västerländska stater är rädda för muslimerna, muslimerna styr världen. Den som kan något som helst om antisemitismen vet att dessa anklagelser brukade spridas mot judar också, att de styr världen, att de styr stater att de styr beslutsfattarna..skrämmande. Jag tror inte att judar styr världen men jag är rätt säker på att antimuslimska krafter styr världen, titta bara på varför Italien bryr sig om en artikel i svensk press? Hur ofta har vi sett stater fördöma våldet, hatet och spridandet av hat mot muslimer?

Every Kinda People: Sveriges fega delaktighet i ondskan.

8 kommentarer

 1. Susanne 31 augusti 2009

  åh jag vill att det blir 2015 NU! Yey hands up för en Miss Sweden med ”ansiktslöja”….
  suck suck suck
  alltid samma sak: kritik mot islam och/eller muslimer: accepterat och uppmuntrat
  kritik mot israel: åh nej vad nazistiska ni är, andra världskriget blabla, men se på vad dem själva gör istället…

  SUCK!

 2. Susanne 31 augusti 2009

  dessutom kanske dem borde uppmärksamma att oftast kommer kritik mot israel och israelisk politik, inte mot deras religion och det faktum att dem är judar…det var ju det hitler var emot…inte tusan stod det *inga israeler* är tillåtna här…….

  SUUUUUUUUUUUUUUUCK! Så trött på detta……Mer makt åt palestinierna!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. Bahlool 31 augusti 2009

  I danmark gjorde man ett förslag (som de flesta partierna stod bakom) som ska förbjuda Burka..på en befolkning på runt 5 miljoner, fanns det i hela landet 100 med detta ”hemska” klädesplagg..en hel lag för 100 personer..folk är ju skrattretande…idioter.
  Jag är glad för sådan här propaganda, får fler muslimer till att vakna upp och kanske inse att de måste tillvarata sina rättigheter innan man skickar iväg oss till gaskamrarna…

 4. ledz 31 augusti 2009

  ms sweden i ansikstslöja! Lol!

 5. Susanne 01 september 2009

  bahlool: well ganska smart av dem att införa den nu när det bara är så få som använder den. tänk om det hade varit fler, dvs fler att protestera:P
  åååh nä scary ansiktslöjan attackerar

 6. Bahlool 01 september 2009

  så kan man också se på det..jag tror dock inte att det blir något stort, det är knappt någon shia jag känner som bär det, det är ett fåtal länder som sprider det och de är mest wahabis. Jag tror de har gjort en stor grej av det, för att skrämma upp sina egna befolkningar (Frankrike planerar ju liknande lagar om de inte redan antagit dem)
  Först niqab, sen slöjan..sen islam…förbuden duggar tätt

 7. Ärlig Modern Kvinna 08 september 2009

  Intressant iaktagelse: När man söker i google med sökordet Islamofobi då är Bahlool blogg en av träffarna samt en annan med intressant text:

  När Påven kritiserar islam för att vara våldspräglad religon. Då blir muslimer för bannade och kräver ursäkt

  När en brittisk lärarinna i Sudan döper en Teddy björn till Mohammed riskerar hon dödsstraff

  I ett inslag på Rapport visar man från Afghanistan där man inför ny lag som kränker kvinnor som inte ställer upp på sex, mannen ska få svälta frun

  Den muslimska ledaren för det Europeiska Fatwa rådet hyllar öppet Adolf Hitler och säger koncentratoinslägren är en bestraffning från gud

  Ställer sig aldrig muslimer själva frågan, skapar islamisters beteende icke muslimers islamfobi?

  Att muslimer har en dubbelmoral i allmänt när de klagar på islamfobi, de menar att det alltid är icke muslimen som skapar islamfobin och ”hatet mot muslimer” Samtidigt får jag aldrig i debatter om islamfobin få höra muslimer anklaga andra muslimer och islamister som verkligen går över gränsen när det gäller att kränka andra folkgrupper och mänskliga rättigheter!

  Källa: http://www.newsmill.se/artikel/2009/08/15/islamisters-beteende-skapar-min-islamfobi

 8. asalam 29 maj 2010

  susanne håll bara käften och lyssna på vad bahlool säger asså vem fan leker du…(åhhnä scary ansiktsslöjan attackerar) vad fan är det du tror på da rasist religion eller nåt skit.. säg det här du har sagt framför en muslim istället

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *