Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Wahabi – Salafi

Här har jag samlat lite youtubefilmer om denna sekt, som skapat så mycket kaos och misär de senaste 200 åren, att islam inte enbart är hotat av väst utan även av denna cancersvulst. Sekten föredrar att kalla sig salafi, men bland shias och sunnis är de mera kända som wahabis/wahabiter. Deras största nöjen är att kalla oliktänkande för kuffar/kafir (otrogna, ett rätt allvarligt ord i islam) och att förbjuda saker och ting som varit bestående och normala delar av islam sen islams begynnelse.

Därför borde man inte ha för långt skägg (wahabis är kända för sina långa och stora skägg)

En lärd talar om wahabismen och deras hjärntvättning av folk. Vad som ligger bakom, varför de är så benägna att förstöra Profeten Muhammeds status, genom att angripa hans familj, hans föräldrar och hans ord. I Saudiarabien har man i över 80 år (sedan Wahabiterna tog över landet) förstört gamla hus och byggnader för att man inte vill behålla något som helst från Profetens tid. Började med förstörelsen av Jannat al Baqi, ett stort område med gravar av imamer, fruar till Profeten och vänner till Profeten. Nu för tiden brukar arkeologer hålla tyst om sina  fynd, av rädsla för att det de hittar blir förstört.

En Syrisk Sunnitisk lärd om Wahabis och Ashura och varför han inte fick lära sig något om Ahlul Bayt eller Ashura, dagen då man mördade Profetens barnbarn Hussain.

Wahabis och al Qaidah. Man ska inte tala illa om Allahs skapelse, men när man ser deras ledares ansikten, vilka monster. Enögda eller blinda hela högen. Personer som är representativa för djävulens anhang wahabiterna/salafiterna. Deras kärlek för USA och för Israel visas också på filmen. Väl värd att se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *