Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Barn med vita flaggor skjuts ihjäl av Israel

HRW: Gazabor med vit flagg sköts ner – DN.se.

Under massakrerna i Gaza, så mördades hundratals civila. Israels försvar var då att man sköt mot Hamasaktivister, även när dessa aktivister inte fanns i området, på skolor eller i de FN-styrda som man besköt, framhöll Israel att det var berättigad.

Sionistiska bloggar hävdade även att Hamas använde sig av mänskliga skjöldar, efter invasionen kom fakta fram att det var de israeliska soldaterna som hade använt sig av dessa skjöldar och inte Hamas.

Israel var duktig på att få fram falska uppgifter, än idag försöker deras anhängare i bloggvärlden ge offren skulden – det är som att beskylla den våldtagne och frikänna våldtäksmannen.

Nu kommer HRW, en människorättsgrupp med en rapport som visar att israeliska soldater sköt civila som bar vita tygstycken och flaggor, däribland 2 kvinnor och tre barn. Två av barnen mördades med deras mor.

Bloggare på nätet, vanligtvis SD-anhängare, menar att det nog var så att Hamas gömde sig i de husen. En lögn.

Dock är Israel en stat styrd av rasister, som avskyr araben och då spelar det ingen roll om araben är ett barn eller en kvinna, om det är en äldre eller en sjuk, de ska förintas, de ska mördas, de ska tas bort.

Genom hela Israels historia har man begått krigsbrott, Gazaattackerna var inget nytt. Frågan är hur länge ska vi som människor acceptera dessa brott?

Eftersom Israel är en ”demokrati” och själva har en historia fylld av förföljelser mot sin religion och folkgrupp, så borde de föregå med gott exempel. Det som hände och händer är en skam. Vi som människor, om vi älskar eller hatar Israel spelar ingen roll, måste ta avstånd från detta våldet.

4 kommentarer

 1. Matte 13 augusti 2009

  Var är bevisen?

  Det är inte första gången som HRW ”påstått” att Israel har varit elaka, de gjorde det i Libanon kriget och hade FEL då också. Nä HRW är rök utan eld.

  Vilka hatar vilka, det är araberna som försökt utplåna Israel gång på gång inte tvärtom.

 2. Bahlool 13 augusti 2009

  Bevisen är i ögonvittnesskildringar, bevisen är i det stora antalet mördade barn och bevisen är i att alla människorättsgrupper gått ut och sagt att Isreal begått brott mot krigets lagar. Matte läs på om de olika krigen? Det har varit Israel som startat det största antalet krig.
  Enligt dig är det alltså ok för invandrare att komma till Sverige och skapa sig en egen stat? Du kommer inte att stå emot eller slåss för ditt land?

 3. Ibrahim 14 augusti 2009

  håller med dig Bahlool

 4. Bahlool 14 augusti 2009

  tack ibrahim 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *